Napoli – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 14.
2023. március 15. szerda, 21:00 Diego Armando Maradona
Napoli
vs
Eintracht Frankfurt

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Jöjjön tehát a legrangosabb európai kupa, tudom, hogy erre vártatok a legtöbben. A Napoli és az Eintracht Frankfurt meccsével indítunk, a nagy bummot a végére hagyjuk.

Luciano Spalletti együttese jó helyzetből várhatja a visszavágót, hiszen az első mérkőzésen idegenben tudtak 2-0-ra győzni, ráadásul a Frankfurt elveszítette legjobb támadóját. Később egy picit ennél részletesebb összefoglalót írunk.

Hazai pályán eddig egyetlen csapat tudta megverni a Napolit, az is a bajnokságban volt. Amit egyébként toronymagasan vezetnek Osimhenék, és várhatóan a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője sem fogja megoldhatatlan akadály elé állítani őket.

Oliver Glasnerék helyzete rossz, és ilyenkor azt szoktam mondani, hogy „de nem reménytelen”. Hát… Nagyon nagy fordulatnak kell bekövetkeznie, hogy a Frankfurt itt tovább tudjon jutni.

A bukik szerint ez nem is fog összejönni, a sportfogadás nagymesterei, a tippmesterek szerint legalábbis. A Casiniánál alig 1.50-et fizetnek az olasz győzelemre, 7.00-t a németre, 4.30-at a döntetlenre.

Jöjjön a Napoli – Eintracht Frankfurt mérkőzés!

Napoli

Nemrégiben volt egy botlása a Napolinak, amire azért nem sokan számítottak. Luciano Spalletti együttese elveszítette hazai veretlenségét, amit a szezon eleje óta gondosan építgettek. Az elkövető a Lazio volt, amely két héttel ezelőtt 1-0-ra tudott győzni a Diego Maradonában.

A csapat azonban hamar összeszedte magát, és egy héttel később az Atalantát már gond nélkül intézték el. A gólokat Khvicha Kvaratskhelia és Amir Rrahmani szerezték.

A Napoli előnye már szinte behozhatatlan, így van idejük arra, hogy a BL-re összpontosítsák minden erejüket. Még akkor is, ha az első meccset 2-0-ra megnyerték. A Frankfurt egy olyan csapat, amely még a szakadék széléről zuhanva is képes visszakapaszkodni, emlékezhetünk arra, hogyan teljesítettek a csoportkörben.

Viszont Dél-Olaszország (és lassan kijelenthető, hogy egész Olaszország) legjobb csapatának otthona azért egy kicsit más kávéház.

Itt a Napoli mindegyik BL-meccsét megnyerte, a bajnokságban pedig 11-1-1-es mérlegük van.

Spalletti most leginkább azon aggódik, hogy három kulcsjátékosa, Hirving Lozano, Alex Meret és Kim Min-jae tudja-e vállalni a játékot. A hírek szerint utóbbi kettő igen. Aki biztos nem lesz pályán, az Giacomo Raspadori.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek:

Frankfurti helyzettel indult a meccs, de a fekete mezben játszó hazaiak egyszer sem tudtak túljárni Meret és a védelem eszén. Ezt követően pedig a Napoli átvette az irányítást, és sorra vezette a szép akciókat. Több dolga volt Trappnak, mint a túloldalon Meretnek, és volt, amikor már ő is kevés volt, Hirving Lozano például egy alkalommal a kapufát találta el.

A mexikói kapufája után sem szabadult fel a kapu, Victor Osimhen pedig kiharcolt egy tizenegyest. Amit azonban Khvicha Kvaratskhelia kihagyott. De így sem úszta meg a Frankfurt, percekkel később Lozano centerezését Osimhen gurította be az üres kapuba.

Egy perccel később a nigériai ugyanolyan gólt szerzett, ám azt nem adták meg. Jogos ítélet született.

Az 58. percben Randal Kolo Muani hatalmas butaságot követett el, talppal lépett oda ellenfelének, amiért járt is a piros lap. Az emberelőnyt a Napoli ki tudta használni, és Giovani Di Lorenzo révén kettőre növelték az előnyüket. Megérdemelten győztek Frankfurtban az olaszok…

Előző meccs eredménye
2023.02.21.Bajnokok Ligája
eintracht frankfurt
0:2
napoli
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt

Van spiritusz ebben a Frankfurtban, a szezont nehezen kezdték, súlyos vereségeket szenvedtek, valahogy mégis ott vannak a Bundesliga élmezőnyében, és a BL-ben is a legjobb tizenhat között. De Oliver Glasner csapatának nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó meccse. Hiszen kétgólos hátrányban vannak, nem lesz ott Randal Kolo Muani eltiltás miatt, illetve a mostanában mutatott forma is messze van a jótól.

A csapat egy hónapja nem nyert meccset, mióta legyőzték a Werder Brement, kikaptak a Napolitól és az RB Leipzigtól, valamint ikszeltek a Wolfsburggal és a hétvégén a Stuttgarttal is. Az utolsó meccsük a svábok ellen volt, az egyetlen góljukat Sebastian Rode szerezte.

Óriási probléma, hogy a hírek szerint erősen tartalékosan tudnak csak pályára lépni, hiszen Jesper Lindström és Ansgar Knauff sem épül fel a mérkőzésre, sérült továbbá még Eric Dina Ebimbe.

Kamada Daichi fog feljebb lépni Mario Götze mellé, míg középen a Rode – Sow páros próbálja meg féken tartani a Napoli játékosait. A jobbszélen Kristijan Jakic kezdhet, elöl pedig Rafael Borré.

A csapat idegenben idén még nem nyert tétmeccset, három döntetlen és két vereség van a nevük mellett.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Hasebe, Ndicka – Jakic, Rode, Sow, Max – Kamada, Götze – Borre

Tippelde

Magam részéről ez egy sima hazai. A Napoli még akkor is sokkal esélyesebb, ha a fent említett három játékos egyike sem játszhat.

A Frankfurt támadó játéka nagyban függött eddig Lindstömtől és Kolo Muanitól, a hiányuk látható lesz.

Magabiztos nápolyi sikert várok a mérkőzéstől.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső