Sunderland – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 09.
Sunderland
Teljesítmény:
N N V N D
  • Stadium of Light
  • December 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Brom
Teljesítmény:
V N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy meccs maradt, aztán tényleg az összes mérkőzésről beszéltünk. Ezt nem a héten, hanem hétfőn rendezik, a Sunderland fogadja a West Brom együttesét. Ki hitte volna, hogy majdnem féltávnál a Sunderland hajt majd a feljutásra, és a West Brom menekül a kieséstől? Pedig most ez a helyzet. A WBA-nál már láthatóan tavaly tavasszal is voltak problémák, amiket nem sikerült orvosolni, sőt, a gárda csak mélyebbre került. Voltak kiesőhelyen is már az évben, azonban megtáltosodtak az utóbbi időben, így a szünet mondhatni, nekik nem jött a legjobbkor.

A Sunderland a múlt héten már nekiveselkedett a folytatásnak, és meglehetősen sima győzelmet arattak. Mondhatjuk akkor, ha csak az eredményt látjuk. Viszont, aki látta a találkozót a Millwall ellen, az tudja, hogy ez nem volt olyan sima meccs.

Az újonc komoly mélységeket is megjárt, mielőtt sikerült újra visszatérniük a másodosztályba. De úgy tűnik, itt még nem akarnak megállni. És lehet, hogy nem is kell…

Hiába a nagy siker a Millwall ellen, hiába a WBA relatíve gyenge idei szereplése, a fogadóirodák nem igazán hisznek abban, hogy a hazaiak ismét nyerhetnek. Az Albion győzelmére 2.50-et fizetnek, a fekete macskákéra meg 2.90 és 3.20 között. A döntetlen is hasonló, ott most 3.20-at találhatunk.

Jöjjön a Sunderland – West Brom találkozó!

Sunderland

Nem hittük volna, hogy a Sunderland ilyen könnyen el fogja húzni a Millwall nótáját. Igen, nekünk is ez volt az első gondolatunk, amikor megláttuk a végeredményt. Kicsit bosszantott a dolog, ugyanis két és fél gól alatti eredményre számítottunk, és a harmadik hazai találat a hosszabbításban jött.

Szóval, maga a meccs egyáltalán nem volt könnyű, a Millwallnak voltak bőven gólszerzési lehetőségei. De egyrészt Patterson remekül védett, amikor meg hibázott, akkor szerencséje volt.

Az első félidőben nem is született gól, csak a másodikban. Először a Manchestertől kölcsönvett Amad Diallo talált be, akivel amúgy annyira elégedettek a szurkolók, és annyira megszerették, hogy már dalt is írtak róla, melyben… hogy is fogalmazzak? Mely arról szól, hogy a támadó egy nagyobb szerszámot hordoz magával állandóan. Diallo egyébként kérte a szurkolókat, hogy írják át a dalt, mert zavarban van ettől, és kicsit zavarja is a dolog, ettől függetlenül a gólját követően ismét felhangzott a nóta, méghozzá ugyanazzal a szöveggel.

No mindegy, a második találat Alex Pritchard nevéhez fűződött, öt perccel később növelték kettőre az előnyüket. És aztán a hosszabvításban Ellis Simms is betalált.

A Sunderland most a tizedik helyen van, ami már eleve dicsérendő, hiszen idén kerültek vissza a második ligába, de ha még hozzátesszük, hogy mindössze egy pontra vannak a play-offot jelentő hatodik helytől… Még inkább jár a taps a játékosoknak.

A fekete macskák nyolc mérkőzésüket nyerték meg, hatszor ikszeltek és hétszer kaptak ki eddig. De hazai pályán eddig nem igazán ment nekik, minden bizonnyal ez a mostani győzelem az oroszlánok ellen jót tett a fejeknek.

Minden bizonnyal Tony Mowbray ugyanazt a kezdőcsapatot fogja összeállítani, mint legutóbb. Annak ellenére, hogy Jewison Bennette már bevethető lesz. Azonban Jack Clarke és Amad Diallo helye is biztosnak tűnik.

Dan Ballard továbbra is sérült, ahogy az egyik legfontosabb játékosuk, Ross Stewart is.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Gooch, O’Nien, Batth, Alese – Neil, Evans – Diallo, Pritchard, Clarke – Simms

Egymás elleni meccsek:

A Sunderland és a West Brom öt éve nem voltak egy ligában. A fekete macskák a harmadosztályban jártak, míg a West Brom liftezett a Premier League és a Championship között. Utoljára az első osztályban futottak össze, abban az évben, amikor a Sunderland végül kiesett és megindultak lefelé, egészen a League One-ig.

Egyébként már nagyon régóta nem nyertek a WBA ellen, az utolsó öt mérkőzésből egyet sem tudtak behúzni. Született három döntetlen és két WBA-győzelem.

A Sunderland otthonában az utolsó három meccs iksz lett, a hazaiak 2014-ben, a vendégek 2012-ben nyertek itt meccset utoljára a másik ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2017.01.21.Premier League
west brom
2:0
sunderland
Premier League
2016.10.01.Premier League
sunderland
1:1
west brom
Premier League
2016.04.02.Premier League
sunderland
0:0
west brom
Premier League
2015.10.17.Premier League
west brom
1:0
sunderland
Premier League
2015.02.21.Premier League
sunderland
0:0
west brom
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Brom

Még akár a feljutás is tervben volt a West Bromnál tavaly. Egy ideig. Fokozatosan kerültek egyre lejjebb a tabellán, mígnem már kezdett az egész kellemetlenné válni. Végül csak 10.-ek lettek, holott álltak ők automatikus feljutáson, vagyis a második helyen is.

A szurkolók azt hitték, hogy ennél rosszabbul már nem játszhatnak. Aztán kiderült, hogy de. A West Brom katasztrofálisan indított, kábé, mint a Huddersfield. Tőlük is többet vártunk, és csalódni kellett bennük. Ez volt a helyzet a WBA-nál is, akik szintén voltak kiesőhelyen, sőt még most is annak közelében vannak. De legalább végre megindultak felfelé.

Steve Bruce persze nem bírta el ezt a startot, és menesztették – Isten tudja, hogy hányadik alkalommal rúgták ki -, a helyére érkezett Richard Beale csak három mérkőzésen ült a kispadon, végül október végén bejelentették, hogy Carlos Corberán lett az új edző. Az a Carlos Corberán, aki tavaly az imént említett Huddersfield edzője volt, és aki majdnem feljuttatta őket az élvonalba. A spanyol a nyáron hagyta el csapatát, és az Olympiakoszhoz szerződött, ahol viszont hamar megköszönték a munkáját.

Corberán irányítása alatt a csapat eddig négy meccset játszott: Egyet – az elsőt – elveszítettek, aztán sorozatban hármat megnyertek. Nagyon kellettek ezek a sikerek, mert így legalább már elkerültek a kiesőhelyekről.

Nem tudom, meg lehet-e ezt a szezont még menteni, lehetnek-e feljutási álmaik a játékosoknak, de szerintem idén az is megfelelne nekik, ha nem kéne izgulni, és közben alakulna valami olyan, ami jövőre már tényleg megcélozhatja a feljutást.

Az 5-8-7-es mérleg nem tűnik túl jónak, de gondoljatok bele, Corberán érkezése előtt mi volt a helyzet… Idegenben 9 meccsből 2-t nyertek meg, 4-szer ikszeltek és 3-szor kaptak ki.

A szünetben az Elche ellen játszottak felkészülési mérkőzést, amelyet 1-0-ra elveszítettek. Azon a találkozón Grady Diangana nem lépett pályára, ezúttal viszont a kezdőcsapatba várjuk. Ahogy Semi Ajayit és Daryl Dike is játszhat, akik jó ideje sérültek voltak.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, Bartley, O’Shea, Townsend – Yokuslu, Molumby – Wallace, Swift, Diangana, Dike

Tippelde

Magára kezd találni a WBA, de ezúttal nem lesz olyan könnyű feladatuk. Még úgy sem, hogy a Sunderlandnek alapvetően nem igazán megy otthon. A múltheti győzelmük bebizonyította, hogy még az élcsapatokkal is felveszik a versenyt.

De Corberán csapatát sem olyan fából faragták, akik könnyen hagyják magukat. Mi azt mondjuk, mindkét fél a hálóba fog majd találni a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső