Swansea – Stoke: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 20.
Swansea
Teljesítmény:
V N V V D
  • Liberty Stadium
  • Február 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Stoke
Teljesítmény:
V N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárjuk a mai napot, méghozzá két középcsapat mérkőzésével. A kék sarokban a Swansea, a pirosban a Stoke. Ami azt illeti, mindkét csapattól alapjáraton sokkal többet várnánk, de az igazság az, hogy már megszoktuk, hogy teljes mértékben beleszürkültek a másodosztály mezőnyébe. A Swansea-tól talán még mindig várnánk valami kiugrót, de egyre inkább az az érzésem, hogy valami apróság még mindig hiányzik a hattyúkból, és emiatt sosem fogják elérni az áhított célt, az első osztályt.

A Stoke szerintem nem is álmodik ilyenről, nekik az a céljuk, hogy gond nélkül meglegyen a bennmaradás, a maradék 14 fordulóban ne legyen arra szükség, hogy folyton a hátuk mögé nézzenek.

A kettejük mérkőzés a sportfogadás szakértői szerint jó, minőségi mérkőzést nem fog hozni, de talán sikerül megcáfolni őket. Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem lesz ez egy jó meccs, de nekem nem is ez a legfontosabb, hanem hogy adjak egy vagy több jó ötletet a meccsre.

Ha a bukmékerek szorzóiból indulunk ki, akkor azért inkább a Swansea győzelme várható. A Librabetnél 2.30-at ér most a hattyúk sikere, 3.25-öt a döntetlen, 3.50-et a Stoke-győzelem.

Jöjjön a Swansea – Stoke mérkőzés!

Swansea

Nem lehet magunkat kiismerni a Swansea-n. Vagyis, igazából ki lehet. A Swansea idén sem annyira jó, hogy feljuthasson. Noha szinte minden évben ez az elvárás, vagy a vágy… Ez most sem fog összejönni. Túlzottan hektikus csapat lettek, akik még itt, a másodosztályban is képesek bárkitől vereséget szenvedni. Akkor mit akarnának a PL-ben?

A forma most is hagy kívánnivalót maga után, Russell Martin csapata az utolsó öt meccséből hármat elveszített, csak a gyenge formában levő QPR csapatával ikszeltek, illetve a kiesőhelyen álló Blackpoolt verték meg.

A három vereség közül a Birmingham elleni fájhat igazán, mert ott a 90. percben még ők vezettek, a Sheffield, valamint a Blackburn elleni kudarcra lehetett számítani.

A Rovers otthonában egy góllal kaptak ki, ám ez nem vigasztalja őket. A rájátszást jelentő hatodik hely ugyan csak hét pontra van, de ez most nagyon távolinak tűnik.

A Swansea hazai pályán és idegenben is képes a lehető legrosszabb eredményekre, összmérlegük 11-9-12. Hazai pályán pedig 7-2-6-tal állnak. Az utolsó öt meccs itt is elég sokatmondó: Háromszor is kikaptak saját szurkolóik előtt.

A visszaesésnek lehet köze ahhoz, hogy Steven Benda, a csapat kezdő kapusa megsérült, ám nem szabad(na), hogy egy játékos sérülése ekkora hatással legyen egy csapatra.

Martinnak el kell döntenie, hogy ki legyen ezúttal Joel Piroe segítője a pályán, Oliver Coopernek, Morgan Whittakernek és Liam Cullennek is megvan erre az esélye.

A várható kezdőcsapat:

Fisher – Cabango, Wood, Darling – Sorinola, Fulton, Grimes, Manning – Whittaker, Cooper – Piroe

Egymás elleni meccsek:

Az ősszel a két csapat nem tudta eldönteni, hogy melyikük a jobb. Az augusztusban megrendezett találkozón a hazai pályán játszó Stoke City hamar hátrányba került, Joel Piroe talált be a Swansea részéről, majd a hazaiak szaladhattak az eredmény után. Jó hír számukra, hogy végül sikerült utolérni, ugyanis a 91. percben Tyrese Campbell egyenlíteni tudott.

Előtte éveken át nem volt döntetlen a két csapat között, és talán kimondhatjuk, hogy inkább a Stoke volt fölényben. Ha az utolsó tíz meccsüket nézzük, akkor az egy döntetlen mellett a Stoke hatszor győzött, míg a Swansea csak háromszor.

Ez a fölény érzékelhető akkor is, amikor a hattyúk játsszanak otthon, a Stoke három alkalommal győzött az utolsó öt itt lejátszott meccsükön.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.31.Championship
stoke
1:1
swansea city
Championship
2022.02.08.Championship
stoke
3:0
swansea city
Championship
2021.08.17.Championship
swansea city
1:3
stoke
Championship
2021.03.03.Championship
stoke
1:2
swansea city
Championship
2020.10.27.Championship
swansea city
2:0
stoke
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Stoke

Nagyjából hasonlókat tudok elmondani a Stoke-ról, mint a Swansea-ról. Az egykoron a Premier League-ben szereplő csapat totálisan belesüllyedt a Championshipbe, és innen nem is biztos, hogy van mostanában felfelé, maximum lefelé…

A Stoke egy fokkal gyengébb játékot produkál, mint a Swansea, no, náluk egy pillanatra sem merült fel bennünk, hogy az első hatban fognak majd végezni. És hát valóban, nem is fognak.

Most épp a 19. helyen állnak, közelebb a kiesés, mint a feljutás, a Blackpool – Huddersfield – Wigan hármas csak hat pontra van. És úgy még nehezebb lesz a csapat dolga, ha könnyű meccseken buknak el.

A hétvégén épp a Blackpool verte meg a piros-fehéreket, mondjuk úgy, hogy nem a legjobbkor jött ez a vereség.

A gárda mérlege 10-7-15, idegenben meg 5-3-8, zsinórban három meccse csak kikapnak, ha nem otthon léphetnek pályára.

Sérült itt is van, de ha minden igaz, csak ketten nem állhatnak a menedzserük rendelkezésére. Egyikük Sam Clucas, a másik Josh Tymon.

Az sem segít az együttesen, hogy legjobbjukat, Harry Souttart a télen eladták, az érte kapott összeget a nyáron be kell fektetniük egy sor új játékosra. Vagy különben nem a Championshipben ragadnak, hanem a League One-ban.

A várható kezdőcsapat:

Sarkic – Sterling, Jagielka, Wilmot, Fox – Laurent, Thompson – Brown, Baker, Campbell – Gayle

Tippelde

Mivel egyik csapatot sem lehet normálisan kiismerni, így nehéz a választás. Azonban vannak dolgok, amik segítenek. Például az, hogy a Stoke négy idegenbeli meccse nyeretlen, ebből sorozatban hármat el is veszített.

Általában a Swansea-t el szokták intézni, de most meglepődnék, ha így lenne. Inkább gondolom, hogy az 1X a legjobb megoldás. Viszont mi egy fokkal nagyobb szorzójú eseményt tippelünk meg.

Mi maradunk a hazai sikernél.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.21 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.22 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.22 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső