Udinese – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 22.
Udinese
Teljesítmény:
V D V N D
  • Dacia Arena
  • Július 23. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
N D D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csütörtök este egy lépéssel közelebb kerülhet az újabb bajnoki címhez a Juventus. A Zebrák hétfő este Cristiano Ronaldonak köszönhetően nyertek a Lazio ellen, így előnyük (jelen pillanatban) hat pont a (jelen pillanatban) második Atalantával szemben, de az Inter ezen változtathat, amennyiben soros bajnokiját megnyeri.

Az újrakezdés után a Juve nem mindig a legjobb oldalát mutatta, de a mögöttük levő csapatok botlásai miatt ez is simán belefért, nem nagyon kell izgulniuk a bajnoki elsőség elvesztése miatt. Hamarosan már koncentrálhatnak a BL-re, amelyben a Lyon elleni 1-0-t kellene kijavítani.

De azért ezt a találkozót sem fogják lazán venni, minél előbb megvan a Scudetto, annál hamarabb pihenhetnek a kulcsembereik.

Az odds pedig nem rossz az Udinese – Juventus mérkőzésen…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Napoli – Udinese

Volt időszak a Serie A-ban, amikor az Udinese körülbelül olyan szinten volt, mint most mondjuk a Sassuolo. Nem egy óriás, de vitéz… Senki nem lehetett biztonságban ellenük, rengetegszer húzták meg az oroszlán bajszát. Ezek az idők elmúltak, mára az udinei csapat egy, a tabella hátsó részében vegetáló gárda lett.

Épp ezétr számított mindenki egy könnyed focizgatásra a Napoli ellen, amely bár gyengült tavaly óta (és ez a tabellán elfoglalt helyezéséből is látszik), de még így is jobb minőséget képviselnek.

Ebből semmi nem jött össze, Gennaro Gattusoék örülhetnek a három pontnak. Ezen a meccsen ugyanis igazságosabb lett volna, ha megosztoznak a pontokon a csapatok, de az sem lett volna meglepő, ha mindhárom egységet hazaviszik Gottiék.

A meccsen három gól esett, ebből az elsőt a vendégek szerezték. Egy balról érkező beadás senkit nem talált meg, így a túloldalon De Paul szelidíthette meg a labdát és a kifutó Ospina mellett a hálóba lőtt.

Kilenc percet kellett várni az egyenlítésre, ezt Milik szerezte közvetlenül azután, hogy Dries Mertens helyét átvette a pályán. A 31. percben becserélt támadó első labdaérintéséből kotort Musso kapujába, miután Fabián Ruiz középre passzolta a játékszert.

A meccsen voltak nagy lehetőségek mindkét oldalon, a tabellán elfoglalt helyezés nem tükröződött vissza a pályán. Lasagna helyzeténél bravúrral védett Ospina, előtte pedig Zielinski fűrészelte ketté a felső lécet.

Kapufából nem volt hiány a vendégeknél sem. Lasagna kapott nagy labdát, a kifutó Ospina felett átemelte, de jött Koulibaly és felszabadított. Csakhogy ez a felszabadítás elég kacskára sikeredett, így majdnem saját kapujába lőtt a szenegáli védő.

Már-már beletörődhettünk, hogy a meccs 1-1-gyel ér véget, amikor jött a csereként beállt Politano, hogy megrúgja a forduló gólját. A tizenhatosról elengedett lövése a rövid kapufát érintve került a hálóba.

Fontos három pont volt ez a Napolinak, hiszen a Milan csúcsformában van és még akár ki is ütheti őket az első hatból. Az Udineset pedig sajnáltam, mert legalább egy pontot megérdemeltek volna. Egy nagyon szerencsétlen forgatókönyv esetén pedig még ki is eshetnek, de arra azért nincs túl sok esély, hogy a Lecce és a Genoa minden meccsüket hozzák, míg az Udinese mindet elbukja…

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.15.Olasz Kupa
juventus
4:0
udinese
Olasz Kupa
2019.12.15.Serie A
juventus
3:1
udinese
Serie A
2019.03.08.Serie A
juventus
4:1
udinese
Serie A
2018.10.06.Serie A
udinese
0:2
juventus
Serie A
2018.03.11.Serie A
juventus
2:0
udinese
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus – Lazio

Kivétel nélkül mindenki szuperlatívuszokban beszélt Simone Inzaghi Laziojáról, amelyet a mai világban nevetséges összegből állítottak össze, és amely mégis harcban állt a bajnoki címért. Csak állt, a csapat kifulladt, a Juve elleni meccset megelőzően három vereség és egy döntetlen állt a nevük mellett.

Az első félidő gólt nem hozott, helyzeteket és jó focit viszont igen. Főként a Juve támadgatott, de néhány alkalommal a Lazio is eljutott Bonucciékhoz.

Az első helyzet egy Juve-kapufa volt, melyet Alex Sandro fejelt. Egy szabadrúgás után került De Ligthez a labda, aki lövés helyett a társakat kereste középen passzával. Alex Sandro fejére varázsolt, a bekk ezután találta el a kapufát.

Kapufából a túloldalon is volt egy, ezt a gólkirályi címre hajtó Ciro Immobile rúgta.

Az első játékrészben még Rabiot-nak volt egy nagy szóló, melyet lövéssel fejezett be, de Strakosha szögletre ütötte azt.

A második játékrészben Cristiano Ronaldo három perc alatt eldöntötte a találkozó sorsát. Előbb értékesítette azt a büntetőt, amelyet Bastos kezezése miatt ítéltek meg (jogosan), majd három perccel később Dybala és Ronaldo vezethették 2 az 1 ellen a labdát, az az egy pedig a kapus volt. Az argentin önzetlennel bizonyult, a tizenhatoson belülre érve Ronaldo elé tálalt, neki pedig már csak be kellett passzolni a labdát az üres kapuba.

A Juve aztán még egyszer eltalálta a kapufát, Bonucci pedig pár perccel később Immobile lábát, emiatt a túloldalon is jöhetett egy tizenegyes. A sértett magabiztosan szerezte meg szezonbeli 30. gólját.

Összefoglalás

Nézzük egyszerűen: A két csapat egymás elleni mérlege elég nagy különbséget mutat. Az utolsó 10 meccsen 1 Udinese-győzelem, 1 döntetlen és 8 Juve-diadal látható. 2015-ben tudtak nyerni csak, utolsó hét meccsük zsinórban a Zebrák sikerével végződött.

Cristiano még 35 évesen is csúcsformában, ez az ember sokszor úgy érzem, nem is ember. Rá számíthatnak továbbra is, Dybalával pedig egyre jobban megértik egymást.

Ahhoz képest, hogy milyen simának kellene lenni ennek a meccsnek, elég jó az odds, bizonyára köze van a Napoli elleni teljesítménynek is.

Az Udinese egy győzelemmel biztos bentmaradó, de még hátra van négy forduló, nem hiszem, hogy most akarják ezt kiharcolni. Mármint nyilván szeretnék, de inkább tartalékolni fognak egy olyan meccsre, ahol több sanszuk van. A Lecce elleni meccs fontosabb, mint ez a találkozó.

Egy szó, mint száz: Hazai győzelmet várok, akár hendikepben is gondolkozhatunk, de anélkül is jó az odds egy kis zsebpénz-növeléshez.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső