Lazio – Cagliari: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 22.
Lazio
Teljesítmény:
V D V V V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Július 23. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Cagliari
Teljesítmény:
D V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pár hete még azon méláztunk és gondolkoztunk, hogy a Lazio megszakíthatja a Juventus dominanciáját és bajnok lehet. Most már arról beszélgethetünk, hogy a negyedik hely lesz meg. Az újrakezdés nem úgy sült el Simone Inzaghi csapatának, ahogy várták. Minden egy Atalanta elleni vereséggel kezdődött, onnan egyenes út vezetett a mostani állapotokig. Miközben Gasperini és Conte csapata sorra nyeri a meccseit (nyilván itt is becsúszott egy-két váratlan eredmény), addig Immobiléék a Juventus elleni meccset megelőzően három vereséget is begyűjtöttek zsinórban. Olyan helyeken veszítettek pontokat, amit korábban nem nagyon tudtunk elképzelni.

Iksz az Udinese ellen? Leccei vereség? A Sassuolo az Olimpicoból viszi el a három pontot? Egyik sem egy papírforma eredmény…

A Cagliari pedig ugyanúgy nincs jó passzban, hat meccs óta tart mostani nyeretlenségi sorozatuk, Walter Zenga érkezése nem dobott a fiúk teljesítményén.

Egymás elleni meccsükön jön a papírforma? Vagy készülni kell a meglepetésre?

A Lazio – Cagliari meccsen inkább a gólok felé kalandozunk.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Juventus – Lazio

Igazi rangadó, még akkor is, ha az egyik csapat relatíve jó, míg a másik pocsék formában van. Ez az a meccs, ami akár a bajnoki címről is dönthetett volna, ha a rómaiak hozzák a kötelező meccseket. A Juve sem játszott hibátlanul, ki lehetett volna használni a hibáikat.

Így sem láthattunk rossz meccset, sok helyzetet, három kapufát és ugyanennyi gólt tartogatott a találkozó.

Az első félidőben Immobile és Alex Sandro találta el a kapufát, a gólok pedig a második játékrészben jöttek.

Bastos vetődött bele egy távoli lövésbe, a Lazio szerencsétlenségére a védő kezét találta a labda, még nagyobb szerencsétlenségükre mindezt a tizenhatoson belül. Szóval jöhetett a büntető, amit természetesen a portugál zseni, Cristiano Ronaldo vállalt magára és nem hibázott.

Három perc múlva már kettővel mentek a torinóiak: Dybala szerelte az utolsó embert, azaz Luiz Felipét és megiramodott a kapu felé. Az akciót követte Ronaldo, Dybala pedig a jónál is jobb helyzetet akart, így lepasszolta a labdát, Ronaldo pedig nem szokta kihagyni az ilyen helyzeteket.

A 83. percben összejött a vendégeknek a szépítés, Bonucci rúgta meg Immobile lábát, itt is büntetőt fújtak, itt is jogosan. Immobile belőtte tizenegyesét, amivel izgalmassá tette az utolsó perceket, de több gól már nem esett.

Öt meccs óta nem tudott nyerni a Lazio, már az ezüst, sőt, a bronzérem is egyre távolabb.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.16.Serie A
cagliari
1:2
lazio
Serie A
2019.05.11.Serie A
cagliari
1:2
lazio
Serie A
2018.12.22.Serie A
lazio
3:1
cagliari
Serie A
2018.03.11.Serie A
cagliari
2:2
lazio
Serie A
2017.10.22.Serie A
lazio
3:0
cagliari
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Cagliari – Sassuolo

Ahogy említettem, a Walter Zenga által átvett csapat eredményei nem igazán javultak, jelen pillanatban a tabella 11. helyén állnak, pedig voltak ők már sokkal előrébb is. Érthetetlen, ami velük történt. Nagy veretlenségi sorozat után nagy nyeretlenségi sorozat… És most is már hat meccse nem tudtak győzni.

Merthogy a Sassuolo sem adta magát, az a Sassuolo, aki az elmúlt időszakban sikert sikerre halmoz. Döntetlen az Inter és a Juve ellen, győzelem a Lazio ellen…

Az esélyeknek megfelelően indult a találkozó, a szervezettebben futballozó vendégek Caputo közeli fejesével szerezték meg a vezetést az első félidőben. Egy szögletből beívelt labda csúszott meg egy hazai kobakon, az ötösön álldogáló Caputo pedig élt a felkínált lehetőséggel.

Támadásban maradtak a vendégek, a Cagliari pedig nagyon instabil volt hátul. Rengeteg labdát vesztettek, nem tudtak támadásokat építeni, hiszen a védők és középpályások egyszerűen nem tudták átverekedni magukat a zöld-fehéreken.

Egy ilyen labdavesztés után fogyatkoztak meg a hazaiak, Carboni saját labdáját próbálta visszaszerezni, helyette kétszer is szabálytalankodott. Második sárgával küldték le őt a pályáról.

Jó párszor eldönthette volna a meccset a Sassuolo, helyette Joao Pedro kiegyenlített. Egy kontra elég volt ahhoz, hogy megszülessen a gól, a brazil támadó egy szépen felépített akciót fejezett be góllal.

Kapcsoltak Caputoék, mégiscsak ciki úgy leikszelni, hogy végig többet támadnak és még emberelőnyben is vannak. Nem jött be. Maradt az 1-1, aminek egyértelműen a hazaiak örülhettek jobban.

Összefoglalás

Mindkét gárda jó csapat, mindkét gárda rossz passzban van. Innentől kezdve pedig lehet a kukába dobni az ilyen-olyan statisztikákat. Nem azt mondom, hogy nem a Lazio a meccs esélyese, de a Lecce ellen is ők voltak, igaz? És mi lett a vége? Na ugye…

Szóval inkább a gólok felé kell elindulni, ha nem akarunk hazardírozni. Mindkét együttes védelme sebezhető (jaj, nagyon finoman fogalmaztam) az utóbbi időben, ezt pedig ki kell használnunk.

Az újrakezdés óta kilenc mérkőzést játszott a Cagliari, ezeken hatszor kapott gólt, míg a Lazionál ez az arány 8/7.

Nem a kapusokkal van probléma, inkább az előttük álló védelem nincs sokszor a helyzet magaslatán.

Egy statisztikát azért nézzünk meg, az egymás elleni meccseiket: Utóbbi öt meccsük alatt négyen született legalább egy-egy gól.

Számítok arra, hogy mindketten betalálnak, Immobile és Joao Pedro erre a legfőbb esélyesek, de nem leszek szomorú, ha ez a tippem mégsem jönne be. Az odds remek, és folyamatosan csökkenni fog, ahogy közeledik a találkozó.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső