Hertha BSC –Schalke 04: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 31.
Hertha BSC
Teljesítmény:
V D D N D
  • Olympiastadion
  • Január 02. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Schalke 04
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az ünnepek alatt a Bundesliga csapatai nem játszottak, többségében angol és spanyol tippeket tudtam közzétenni, szombaton viszont már beindul a BuLi (bocsánat!), így mi is visszatérünk germán barátainkhoz. A Hertha BSC – Schalke 04 meccset választottam, nagyon szimpatikus oddsokkal lehetett találkozni, és talán könnyű dolgunk is lesz, hiszen a vendégek már elfogyasztottak három edzőt, és jelen pillanatban tökutolsó helyről várják a folytatást.

Bruno Labbadia csapata sem váltja meg a világot, vannak fel-felvillanásaik, de nagyon azért nincs mire büszkének lenni, tekintve, hogy anno Dárdai mennyit költhetett igazolásokra és a klub most mennyit költ. És ez nem hazabeszélés, ennyi pénzből lehet, hogy a magyar válogatott egykori kapitánya egy sokkal sikeresebb gárdát tudott volna összerakni.

De most ez van, ezt kell szeretni, az esélyek a fővárosiak mellett szólnak, megvizsgáljuk, hogy miért.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Freiburg – Hertha BSC

Alapos pofonba futottak bele a berliniek, Sallai Roland csapata négy gólt mért Bruno Labbadia tanítványaira. Pedig azért ennyire nem volt egyértelmű a kimenetel a mérkőzést megelőzően, de tény, hogy Grifoék számítottak esélyesebbnek.

És ha már szóba került Grifo, kezdjük az ő góljával, mert… Mert az volt az első: Hét perc telt el a meccsből, amikor Schmid a jobb oldalról ívelt középre, pontosan Grifo felé, aki vetődve bólintott a kapu jobb felső sarkába, szépségdíjas találat volt.

Az első félidőben több találat nem esett, a játék nagyjából kiegyenlítettnek volt mondható.

Semmi jele nem volt annak, hogy itt beindul a Freiburg, főleg, hogy Dodi Lukebakio közelről egyenlített rögtön a fordulás után.

Hét perc múlva már újra a Freiburgnál volt az előny, Ermedian Demirovic használta ki Jordan Torunarigha hibáját.

Újabb hét perc, újabb Freiburg-találat: Hazai szöglet után a rövidre érkező Gulde csúsztatott a hosszú sarokba, majd a hab a tortán Nils Petersen hosszabbításban szerzett tizenegyesgólja volt.

Nem sikerült a visszatérés Alexander Schwolow számára, aki karrierje nagyrészét itt töltötte.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.04.Német Kupa
schalke 04
3:2
hertha
Német Kupa
2020.01.31.Bundesliga
hertha
0:0
schalke 04
Bundesliga
2019.08.31.Bundesliga
schalke 04
3:0
hertha
Bundesliga
2019.01.25.Bundesliga
hertha
2:2
schalke 04
Bundesliga
2018.09.02.Bundesliga
schalke 04
0:2
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Schalke 04 – Arminia Bielefeld

Kiesési rangadó volt ez a javából, az újonc Arminia sem szerepel jól, de valamennyivel mégis jobban, mint a Schalke, akikhez a múlt héten érkezett meg az új vezetőedző, Christian Gross, aki bemutatkozásként annyit ígért, hogy a csapat mindent meg fog tenni azért, hogy sikerüljön kiharcolni a bennmaradást. Nem lesz könnyű dolguk, ugyanis eddig négy pontot szereztek ebben a szezonban, és ami nagyon, de nagyon durva, hogy a teljes naptári évet figyelembe véve a Schalke utoljára januárban (!!!) nyert bajnoki mérkőzést. Ez 29 sikertelenül megvívott találkozót jelent.

Nem árulok el nagy titkot, hogy a győzelem a Bielefeld ellen sem jött össze, az első félidőben már elhúzhattak volna a vendégek, sokkal jobban játszottak és csak a szerencsén múlt, hogy a félidőre nem kétgólos előnnyel vonultak.

A második félidőben valamit mutattak a hazaiak, egy távoli lövést csak ütni tudott Ortega, majd saját védője hozta nehéz helyzetbe az argentin kapust, aki haza akarta fejelni a labdát, de pontatlanul, így még egy bravúrt be kellett mutatnia.

A mérkőzés egyetlen gólja az 53. percben esett, De Medina baloldali beadását Klos fejelte Fahrman kapujába.

A végén még Cordova lőhetett volna gólt, de lövése eléggé mellé szállt. Cordova egymaga rúghatott volna legalább két gólt, de ez így is elég volt a Bielefeldnek, akik ezzel megszerezték második győzelmüket az idényben.

Összefoglalás

Gross szerint sokat nyom a latba majd az év eleji kezdés, ha ott sikerül pontokat gyűjtögetni, akkor meglehet a bennmaradás. Ha nem, akkor… Hát, meg lesz pecsételve a Schalke sorsa. Nincs irigylésre méltó helyzetben a svájci vezetőedző, olyan csapatot vett át, amelynek önbizalma a béka feneke alatt van, ők lőtték a legkevesebb gólt és ők kapták a legtöbbet. 36 kapott gól 13 meccsen, ez elképesztően gyenge.

De nem lehet csak a védelemre fogni ezt a botrányos teljesítményt, a Schalke egyelőre en bloc, mint csapat bukott meg. Van még visszaút? Tavaly a Werder Bremennél is azt hittük, hogy nincs, aztán tavaszra egy teljesen más csapatot láthattunk, akik megcsinálták a lehetetlent.

A Hertha is bajban lehet akár tavasszal, pedig a játékerő tekintetében véleményem szerint ennél jóval feljebb lenne a helyük.

Ami a vicces, hogy a Hertha jobban szerepel idegenben, mint az Olympiastadionban, ott mindössze egyszer tudtak nyerni. Jó, idegenben meg kétszer, szóval… Hát, ők is elég gyengék idén. És tényleg nem értem, miért, hol a hiba?

Azért ők jóval jobb gólaránnyal rendelkeznek, 20 gólt szereztek és 24-et kaptak, ez pedig most a tabella 14. helyére elég. Ha kicsit szeretnének eltávolodni a kiesőzónától, akkor muszáj nyerniük. És van jobb lehetőség ennél, mint a Schalke elleni bajnoki?

Jhon Cordoba még mindig nem térhetett vissza, pedig talán az ő jelenléte sokat dobna a támadójátékon, a Schalkénál három sérült is van: Mark Uth (akinek jól ment tavaly a Kölnben), Goncalo Paciencia és Omar Mascarell.

Lehet, hogy Gross össze tudja kaparni ezt a szétesett társaságot, de butaság lenne nem arra tippelni, hogy a Hertha otthon meg tudja verni a sereghajtót.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső