AC Milan – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 27.
2023. november 28. kedd, 21:00 Giuseppe Meazza
Milan
vs
Borussia Dortmund

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Újabb meccs, addig ma nem tesszük le a munkát, amíg mind a nyolc meccsről nem beszéltünk. Az AC Milan – Borussia Dortmund találkozó az F csoportból az egyik leginkább várt találkozó, az online sportfogadás szakértői, a különböző bukik is nagyon készülnek rá.

A csoportban még bármi lehet, ez pedig nem túlzás, lehet csoportelső a mostani utolsó, lehet utolsó a mostani első. A sorsoláskor már valami ilyesmire lehetett számítani, mint ami lett is, rengeteg körbeverés, meglepetés és dráma.

A Dortmund egyelőre vezet, de egy vereség esetén elbukják ezt az első helyet, a Milan most kezd visszakapaszkodni.

A Librabetnél 2.04 a hazai győzelem, 3.80 a vendégsiker, 3.60 a döntetlen.

AC Milan

Hihetetlenül tartalékos kezdővel tudott kiállni a Fiorentina elleni meccsre Stefano Pioli együttese, de páran, Davide Calabria vagy Christian Pulisic tudták vállalni a játékot, egy fokkal így jobb volt a helyzet.

A rangadón – nevezzük csak nyugodtan annak – egy gól esett, melyet Theo Hernández tizenegyesből szerzett. A Fiorentina nagyon közel járt a pontszerzéshez, Mike Maignan viszont kifogta a szelet a violák vitorlájából ezúttal.

Pioli egyébként lehetőséget adott egy sajátnevelésű játékosnak, Francesco Camarda 15 évesen és 260 naposan váltotta Luka Jovicot a kezdőben, ezzel pedig ő lett az olasz bajnokság legfiatalabb játékosa.

A Milan ezúttal is tartalékosabb lesz a kelleténél, ugyanis nem épült fel sem Simon Kjaer, sem Ismael Bennacer (a hírek szerint nem lesz ott egyikük sem), ahogy sérült még Pierre Kalulu, Marco Pellegrino, Noah Okafor, Marco Sportiello, Mattia Caldara és Rafael Leao is.

Viszont Olivier Giroud ezúttal játszhat, ő a hétvégét eltiltás miatt hagyta ki.

Kell is a rutinos francia a csapatba, ugyanis fontos találkozó következik. A Milan három nyeretlen meccset követően a PSG-t győzte le csoportjában, és felléptek a harmadik helyre, de még messze nincs vége a bulinak.

Egy győzelemmel az élre ugorhatnak, de továbbjutó helyre biztosan, és majd úgy várják a Newcastle United elleni mérkőzést.

Hazai pályán képesek a legjobbakat is legyőzni, de nagyon kérdéses, hogy ezen mostani állapotukban, ennyi sérülttel, ennyi játékhiánnyal küzdő játékossal a kezdőben, mire fognak majd menni.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Thiaw, Tomori, Hernández – Krunic, Musah, Reijnders – Chukwueze, Giroud, Pulisic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.04.Bajnokok Ligája
dortmund
0:0
milan
Bajnokok Ligája
2017.07.18.Barátságos Mérkőzés
milan
1:3
dortmund
Barátságos Mérkőzés
2003.03.18.Bajnokok Ligája
milan
0:1
dortmund
Bajnokok Ligája
2002.12.11.Bajnokok Ligája
dortmund
0:1
milan
Bajnokok Ligája
2002.04.11.Európa-liga
milan
3:1
dortmund
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Borussia Dortmund

Edin Terzicék egy szép győzelemmel hangoltak a fontos BL-találkozóra, de a szurkolóik azért teljesen nem lehetnek elégedettek Reusékkal. Vereség a Klassikeren, vereség a Stuttgarttól, de legalább a Borussia Mönchengladbach grabancát elkapták a Signal Iduna Parkban.

Nem indult jól a meccs a hazaiak számára, a vendégek ugyanis félóra alatt két gólt szereztek, a szünetben mégis a Dortmund örülhetett, ők vonultak előnnyel a pihenőre, köszönhetően Marcel Sabitzer, Niclas Füllkrug és Jamie Bynoe-Gittens találatainak.

A második játékrészben még Donyell Malen is betalált, így lett 4-2 a mérkőzés.

A Bajnokok Ligája F csoportjában megjósolhatatlan, hogy melyik két csapat fog továbbjutni, egyelőre a Dortmund jól áll, és egy győzelemmel be is biztosíthatják a sikerüket. És erre most azért van esély, tekintve, mennyien fognak hiányozni az ellenféltől.

A Dortmundban ezzel szemben csak két biztos sérült van, Julien Duranville és Felix Nmecha. A hétvégén nem játszott Sebastien Haller és Karim Adeyemi sem, mindketten megfáztak, emiatt nem szerepelhettek, kedden már ott lesznek minimum a kispadon.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini – Can, Sabitzer – Reus, Brandt, Malen – Füllkrug

Tippelde

Az odavágón egyetlen gól sem esett, és könnyen lehet, hogy a visszavágó sem a gólokról fog szólni. Nagy a tét, mindketten vigyázni fognak magukra, de közben muszáj támadniuk is. Lehet taktikázni a Milannak, miszerint nekik ilyen tartalékosan elég az egy pont, de az eléggé hazárdjáték-szagú.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső