Shakhtar Donetsk – Antwerpen: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.28.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 27.
2023. november 28. kedd, 18:45 NSC Olimpiyskiy
Shakhtar Donetsk
vs
Royal Antwerp

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Megszokhattátok, az összes csoportmeccsről szoktunk írni, egy kivétel volt ez alól. Most viszont nincs kivétel, azokat a meccseket is górcső alá vesszük, amik az online sportfogadás kedvelőit nem biztos, hogy annyira érdeklik. Persze ez egyénfüggő, főleg, ha vannak, akik kedvelik az ukrán és a belga csapat játékát. Mert most a Shakhtar Donetsk – Antwerpen mérkőzés jön. A belgák minden bizonnyal kiesnek, a találkozó sokkal fontosabb az ukrán együttesnek, amely még akár csoportelső is lehet. De az EL szinte borítékolható, ha most nyernek, akkor legrosszabb szituációban is ott folytatják Oleksandr Zubkovék.

A találkozó odavágója gólzáport hozott, izgalmakat, most is hasonlóra számítunk. A Powbetnél 1.97 a hazai siker, 4.00 a vendég, 3.70 a döntetlen.

Shakhtar Donetsk

A kupatavasz szinte már zsebben, a Shakhtar Donetsk jelen pillanatban a csoportja harmadik helyén áll, és amennyiben ezúttal akár csak egy pontot tudnak szerezni, biztosan EL-résztvevőkké válnak. Ha meg győznek, akár még merészebb terveik is lehetnek.

Az ukrán együttes két győzelmet aratott eddig csoportjában, egyszer az Antwerpent győzték le (úgy, hogy 2-0-ra ment az ellenfél, mégis 3-2-re Sikanék nyertek), legutóbb pedig az FC Barcelonát intézték el nagy meglepetésre.

Jót tenne most is egy siker, mert az elmúlt két bajnokijukon csak egy pontot szereztek, nem ehhez vannak hozzászokva drukkereik. Kikaptak a Dnyiprotól, aztán meg a Zitomir ellen ikszeltek. Hozzáteszem, a Zitomir előttük van a tabellán, ahogy a Krivbas és a Dnyipro is. Lehet, jövőre nem találkozunk a Shakhtar Donetsk együttesével? Sem a Dinamo Kijevvel? Az érdekes lenne…

Ahogy ezelőtt, úgy most is a hamburgi stadion, a Volksparkstadion ad otthont a csapat mérkőzésének, ugyanis még mindig nem lehetnek otthon, hogy 100 százalékban sajátjaik előtt játsszanak.

A korábbi fehérvári szélső, Ivan Petryak sérült, ahogy Lassina Traoré és Artem Bondarenko is. Visszatérhet eltiltásából Konoplya, ám a Barca ellen épp posztriválisa, Gochoeshvili volt az egyik legjobb…

A várható kezdőcsapat:

Riznyk – Konoplya, Bondar, Rakitskyi, Matviienko – Stepanenko – Zubkov, Kryskiv, Sudakov, Newerton – Sikan

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.04.Bajnokok Ligája
antwerpen
2:3
shakhtar donetsk
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Antwerpen

Látszik, hogy a Bajnokok Ligájához még mindig nem elég a belga bajnoki cím tulajdonosa, az Antwerpen. Négy meccsükből négyet veszítettek el, igazából a kiesésük, amelytől egyetlen lépésre vannak, teljesen jogos lesz. Mondanám, hogy jövőre meg lehet próbálni, de egyelőre kétlem, hogy az Antwerpen jövőre ott lesz a Bajnokok Ligájában, ahhoz ugyanis szintén kevésnek tűnnek.

Csak az ötödik helyet foglalják el, a Royale Union SG tíz pontra van tőlük. A mérlegük 6-6-3, a hétvégén a St. Truiden otthonában ikszeltek, az 1-1-es meccsen a csereként beállt Chidera Ejuke egyenlített.

A BL mostani szezonjában az Antwerpen kapta az egyik legtöbb gólt, 14-et, miközben csak hármat rúgtak.

A keretből ezúttal is hiányozni fog Davino Verhulst, Anthony Valencia, Jacob Ondrejka, Mandela Keita és Björn Engels sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Butez – De Laet, Alderweireld, Coulibaly, Bataille – Vermeeren, Yusuf – Muja, Ekkelenkamp, Balikwisha – Janssen

Tippelde

Kiindulva abból, amit a belga gárdától eddig láttunk, sok jóra nem számítok a Shakhtar Donetsk ellen sem. Lemondtak már a továbbjutásról, azonban van még mi fűtse őket, méghozzá az, hogy legalább ne pont nélkül fejezzék be a Bajnokok Ligája csoportkörét. De ez nem feltétlenül lesz elég…

Tippjeink a következők:

1.: Shakhtar Donetsk győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső