FC Barcelona – FC Porto: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 27.
2023. november 28. kedd, 21:00 Olímpic Lluís Companys
Barcelona
vs
Porto

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Következő meccsünk egy rangadó, csoportrangadó, amely az első helyről dönthet. Az FC Barcelona – FC Porto meccsen az előbbi áll az élen, és nekik nem csak azért kell küzdeniük, hogy maradjanak is az élen, hanem azért is, hogy a szurkolók elfeledjék a Shakhtar elleni vereséget, ami után Xavi is dühöngött egy sort, nagyon nem tetszett neki, ahogy játékosai a mérkőzéshez álltak.

Hazai pályán egyébként is kötelező a győzelem, a Portot pedig már megverték egyszer idén. Igaz, akkor is meggyűlt velük a bajuk.

A Barca elveszítette az idényre egyik legfontosabb láncszemét, Gavit, és már most aggódhat, hogy a szűkös középpálya hogyan vészeli ezt át.

A Porto célja egyértelműen a pontszerzés, de várhatóan a továbbjutásról nem ez a meccs fog dönteni, hanem a Porto – Shakhtar a hatodik körben…

Az online sportfogadás Magyoarszágon is elérhető irodái hazai győzelemre számítanak, a Quickwin 1.42-t fizet a Barcára, 8.30-at a Portóra, 5.00-t a döntetlenre.

FC Barcelona

Nem a legjobb időszakát éli az FC Barcelona, ez kétségtelen. Még amikor nyernek, az is izzadtságszagú, gondolok itt például a Real Sociedad elleni idegenbeli, vagy a Deportivo Alaves elleni „hazai” meccsre. De beszélhetünk arról is, hogyan kaptak ki a Real Madridtól, hogy verte meg őket a Shakhtar Donetsk. Egyszóval, most azért annyira nincs minden rendben Xaviék körül.

A hétvégén a csapat mumusa, a Rayo Vallecano következett, és a Barca úgy ikszelt, úgy lett 1-1 a meccs, hogy sem Robert Lewandowski, sem Raphinha, sem Yamal, sem Torres, se senki más a katalánoktól nem talált a kapuba, egy öngól kellett a pontszerzésükhöz.

Ezen a mérkőzésen már nem volt ott Gavi, aki keresztszalag-szakadást szenvedett a válogatottnál, és erre a szezonra kiesett. Hatalmas probléma ez, emiatt merült fel – egyelőre pletykaszinten -, hogy az amúgy nem túl rózsás anyagi helyzetben levő klub Thiago Alcantarát szerezheti meg a télen. Aki amúgy idén sérülés miatt nem is játszott csapatában.

Sokan féltették a klubot, hogy minőségi játékosokat hozott a csapathoz Xavi, ám a kispad szűk és rövid, a sérülések tönkre tehetik a csapat szezonját.

A BL-ben egyelőre nincs gond, kilenc ponttal a gárda az élen áll, egy újabb győzelem még közelebb lökheti őket ahhoz, amit már egy jó ideje nem tapasztaltak meg: az egyenes kieséses szakaszhoz.

A legutóbb ugyan kínos vereséget szenvedtek, ezen javítaniuk kell mihamarabb.

Az említett Gavi mellett Marc André ter Stegen és Sergi Roberto nem léphet pályára, és így Inaki Pena védi majd a csapat kapuját. (Egyébként a hétvégén a magyar utánpótlás egyik legfényesebben ragyogó csillaga, Yaakoboshvili Áron leülhetett a kispadra)

A várható kezdőcsapat:

Pena – Koundé, Araujo, Christensen, Baldé – Romeu, de Jong, Pedri – Raphinha, Lewandowski, Joao Félix

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.04.Bajnokok Ligája
porto
0:1
barcelona
Bajnokok Ligája
2011.08.26.UEFA Szuperkupa
barcelona
2:0
porto
UEFA Szuperkupa
2000.03.07.Bajnokok Ligája
porto
0:2
barcelona
Bajnokok Ligája
2000.03.01.Bajnokok Ligája
barcelona
4:2
porto
Bajnokok Ligája
1994.04.27.Bajnokok Ligája
barcelona
3:0
porto
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Porto

Nagy lehetőség előtt áll az FC Porto együttese, elkaphatják és meg is előzhetik a Barcelona együttesét. Még amikor a Barcának jobban ment, akkor is megszenvedtek Sergio Conceicao csapata ellen, emlékezhetünk, a Dragaoban csak 1-0-ra győztek a gránátvörös-kékek.

A Porto jó formában, utoljára a hónap harmadik napján kaptak ki az Estoriltól, azóta három meccsen három győzelmet arattak. A BL-ben az Antwerpent intézték el 2-0-ra, a bajnokságban a Guimaraest 2-1-re, a kupában pedig a CDC Montalegrét 4-0-ra.

Ezen a meccsen azért látványosan tartalékolt is a mester, nyilván a holnapi meccs fontosabb és keményebb lesz, mint a kis portugál együttes.

Ezt a csapatot idegenben sem kell félteni, a belgáknak például négyet rúgtak, de a Shakhtart is 3-1-re győzték le.

Három játékos nem lehet ott a pályán, Wendell a legfrissebb kieső, mellette Ivan Marcano és Gabriel Veron sérültek.

A várható kezdőcsapat:

D. Costa – Joao Mario, Pepe, Carmo, Zaidu – Franco, Varela, Eustaquio, Pepé – Evanilson, Taremi

Tippelde

Ezúttal még nagyobb a tét, mint legutóbb volt, a Barcánál egyre fokozódik a stressz, ami kihatással lehet erre a találkozóra is. Benne van a pakliban a meglepetés, ami egyúttal bajba sodorhatná a Barcát és Xavit is.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Döntetlen vagy FC Porto győzelem

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső