Celtic – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 24.
2023. október 25. szerda, 21:00 Celtic Park
Celtic
vs
Atletico Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Negyedik mérkőzésünk is papíron simának tűnik, ám ebben a csoportban valójában semmi sem az. Még a nullapontos Celtic is okozhat meglepetéseket, ha nem figyelnek az ellenfelek. Eddig nem okoztak – ezért van két vereségük.

A skótok tehát az utolsó helyen, most pedig az élen álló Atletico Madrid érkezik hozzájuk Glasgowba. Az esemény az online sportfogadás szerelmeseit annyira nem mozgatja meg, mivel egyértelműnek tartják a vendégek sikerét. De a Celtic jó formában, az elmúlt két meccsén hét gólt rúgott. Mondjuk akkor nem Jan Oblak állt a kapuban, és nem az Atleti védelme állt velük szemben.

Megtalálta a helyes utat Diego Simeone csapata is, ők egymás után gyűjtik be a győzelmeket, ezért is gondolja mindenki, hogy jön a következő.

A Quickwinnél 3.90 a hazai siker, 1.90 a vendég, 3.85 az iksz.

Jöjjön a Celtic – Atletico Madrid találkozó!

Celtic

Valahogy a skót csapatok képtelenek arra az utóbbi években, hogy kiemelkedő eredményeket érjenek el a Bajnokok Ligájában. Jöhet ide a Celtic, jöhet ide a Glasgow Rangers, végül mindegyikük a csoportból kiesik már. Egyelőre a Celtic még nem esett ki, de a legjobb úton haladnak felé. Hiszen két mérkőzésen nem sikerült pontot szerezniük, először a Feyenoordtól kaptak ki simán, utána a Laziotól. Nos, az nem volt sima, Brendan Rodgers együttese még vezetett is Furuhashi Kyogo találatával, sokáig úgy tűnt, a találkozó döntetlen lesz. A 81. percben elvettek egy gólt a hazaiaktól (Luis Palma les után talált a hálóba), a 95. percben pedig kaptak egyet. Akkor a játékvezető nem szólt közbe, nem volt miért…

Azt már megszokhattuk, hogy a bajnokságban a Celtic kiemelkedik a mezőnyből, most már úgy tűnik, a Rangers sem ellenfél. Kilenc forduló telt el, 8-1-0-val áll a zöld-fehér csapat, és már most hét pont az előnyük riválisukkal szemben.

A hétvégén a negyedik Hearts otthonában 4-1-re nyertek, a japán különítmény megint főszerepet vállalt, hiszen Furuhashi Kyogo, Maeda Daizen és Iwata Tomoki is gólt szerzett, Hatate Reo meg gólt szerezhetett volna, de kihagyott egy tizenegyest. Ja, a negyedik gólt (pontosabban sorrendben az elsőt) Matt O’Riley szerezte.

Az együttesnek már csak két sérültje van, Liel Abada és Stephen Welsh.

A várható kezdőcsapat:

Hart – Johnston, Lagerbielke, Scales, Taylor – O’Riley, McGregor, Hatate – Palma, Furuhashi, Maeda

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2011.11.30.Európa-liga
celtic
0:1
atletico madrid
Európa-liga
2011.09.15.Európa-liga
atletico madrid
2:0
celtic
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atletico Madrid

Alapvetően kicsit nehezebben indult az idény az Atletico Madrid játékosai számára, de azóta úgy belelendültek a Simeone-legények, hogy gyakorlatilag megállíthatatlanok.

A matracosok az elmúlt hat meccsüket egyaránt megnyerték, legyőzték például a bajnokságban a Real Madridot, a Bajnokok Ligájában pedig a Feyenoordot. Nem volt egyszerű meccs, mert Mario Hermoso öngóljával hamar hátrányba kerültek a madridiak, de Alvaro Morata hamar egyenlített. A Feyenoord támadott tovább, nem elégedtek meg az egy ponttal, és újra előnybe kerültek, a fővárosiak aztán Antoine Griezmann és Alvaro Morata újabb góljával fordítottak, és most vezetik a csoportjukat.

A hétvégén a bajnokságban Griezmann volt a hős, aki egymaga fektette kétvállra a Celta Vigo együttesét. Szó szerint, a francia támadó mesterhármast jegyzett.

Thomas Lemar, Caglar Söyüncü, José Maria Giménez és Pablo Barrios sérülés miatt nem állnak a mester rendelkezésére.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Azpilicueta, Witsel, M. Hermoso – Molina, Llorente, Koke, de Paul, Lino – Morata, Griezmann

Tippelde

Jól pörög mostanság a Celtic, ám a BL-ben ez nem szokott elegendő lenni. A Feyenoord ellen nem tudtak gólt szerezni, a Lazio ellen közel volt a pontszerzés. Most jön a csoport legnehezebb ellenfele, és itt annyi előnye van a Celticnek, hogy ők vannak otthon. De ez – látva a Madrid formáját – nem biztos, hogy tényező lesz…

Tippjeink a következők:

1.: Atletico Madrid győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 0-2

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső