Arsenal – Lens: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 28.
2023. november 29. szerda, 21:00 Emirates Stadium
Arsenal
vs
Lens

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Folytassuk a kis kitekintőnket a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörének ötödik fordulójában. A Lens, mely nagyot még nem tudott alkotni ebben a sorozatban, idegenbe látogat, és azzal az Arsenallal fognak játszani, amely épp a hétvégén vette át a vezetést a Premier League-ben.

Jól állnak a Bajnokok Ligájában is, hiszen vezetik csoportjukat, és egy győzelemmel elérhetik a legjobb tizenhat mezőnyét.

Bár tény, hogy a Lens egyelőre még nem tett le sokat az asztalra, most le tehet. Hiszen ott vannak a továbbjutás küszöbén ők is, drukkolniuk kell maguknak, meg annak, hogy a PSV ne nyerjen a Sevilla ellen. Lehetőség szerint egy döntetlennek igen tudnának örülni a francia csapat tagjai.

De számukra elsősorban saját győzelmük a fontos, amelyre a sportfogadás kedvelői sok esélyt azért nem adnak. És joggal, az Emiratesben nem sok csapat tud/tudott pontot vagy pontokat szerezni.

A Quickwin oldalán 1.32 a hazai siker, 5.75 az iksz, 10.00 a vendéggyőzelem.

Jöjjön az Arsenal – Lens mérkőzés!

Arsenal

Fent már említettem, az Arsenalnak sikerült azt kihasználnia, hogy két riválisa döntetlent ért el egymás ellen, így a Brentfordban győztes ágyúsok a Premier League első helyére ugrottak. A hős a sokat kritizált Kai Havertz volt, akit a nyáron szereztek meg, és azóta kapott hideget-meleget a szurkolóktól.

Most is csak csereként lépett pályára (kezdetekben kezdő volt, de mivel többen is jobban játszottak nála, a padra került), és a 88. percben fejjel vette be Mark Flekken kapuját.

Nem csak a bajnokságban vezet Mikel Arteta együttese, hanem a Bajnokok Ligájában is. Ugyan van egy kellemetlen vereségük a Lens ellen, a többi három találkozójukat viszont megnyerték, és adott esetben a csoportelsőség is meg lehet. Ha győznek, mindenképp.

Szóval van mire hajtani, ráadásul hazai pályán nem is igazán hibáztak ebben az idényben. A Tottenham és a Fulham tudott a bajnokságban ponttal távozni, mindenki másnak csak a keserű vereség maradt.

Jurrien Timber, az egyik nyári igazolás, a szezon első meccsén megsérült, és még mindig nem tud pályára lépni, sérült továbbá Emile Smith Rowe és Thomas Partey.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, G. Jesus, Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.03.Bajnokok Ligája
lens
2:1
arsenal
Bajnokok Ligája
2016.07.22.Barátságos Mérkőzés
lens
1:1
arsenal
Barátságos Mérkőzés
2000.04.20.Európa-liga
lens
1:2
arsenal
Európa-liga
2000.04.06.Európa-liga
arsenal
1:0
lens
Európa-liga
1998.11.25.Bajnokok Ligája
arsenal
0:1
lens
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lens

A Lens gyenge kezdés után talált magára, Franck Haise csapata járt nagyon lent is az idei szezonban, ám mostanra talán már valamennyire összekapták magukat. Már csak abból kiindulva, hogy a válogatott szünet előtt a Marseille-t verték, utána meg a Clermont együttesét. Utóbbit idegenben 3-0-ra, mondhatni papírforma eredmény ez. Elye Wahi szerezte meg a vezetést, majd őt gyorsan kiállították – az ellenfélnél Seidu és Gastien, az edző kapott piros lapot -, a második félidőben Adrien Thomasson és Wesley Said találtak be.

Összeszedték magukat, jó ideje veretlenek a Ligue 1-ben, és felléptek a hatodik helyre.

A BL-ben is közel a meglepetés, a nemrég még a francia másodosztályban szereplő Lens ott lehet a legjobb tizenhat között. Öt pontjuk van, mint a PSV-nek, de még szerezhetnek hatot, ami meg csoportelsőséget is jelenthetne. Persze ennyire nem kell előre rohanni, szerintem ők már a harmadik hellyel is beérnék.

Idegenben többet buktak idén, nemrég kikaptak a PSV-től, ikszeltek a Lorient-nal és a Le Havre-ral.

Ha minden igaz, öt hiányzója van a csapatnak. Nem játszik majd Jimmy Cabot, Wuilker Farinez, Oscar Cortes, Morgan Guilavogui és Deiver Machado.

A várható kezdőcsapat:

Samba – Gradit, Danso, Medina – Frankowski, Abdul Samid, Mendy, Haidara – Sotoca, Wahi, Thomasson

Tippelde

Otthon illene elbánni a Lens-szal az Arsenalnak, főleg, hogy az odavágón kínos eredményt értek el ellenük. És főleg azért is, mert a győzelem egyben továbbjutást is ér.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső