Sevilla – PSV Eindhoven: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 28.
2023. november 29. szerda, 18:45 Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán
Sevilla
vs
PSV

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nagyon érdekes utolsó forduló elé nézünk ebben a csoportban, van olyan forgatókönyv, amely azt eredményezhetné, hogy a hatodik körben három ötpontos csapat mérkőzne meg a második helyért, miközben a negyedik nagyon nyugodtan várná a legjobb tizenhat sorsolását.

Az Európa-liga nyertes Sevilla fogadja hazai pályán a PSV Eindhoven együttesét, és bár első blikkre ez a meccs akár sima is lehetne, ha valaki nem követi a két csapatot, a helyzet az, hogy ez minden lesz, csak sima nem.

A PSV egyelőre továbbjutó helyen, miközben a bajnokságban hibátlanok, a Sevilla meg hiába nyert EL-t tavaly, most megint szenvednek minden sorozatban, amelyben elindultak. Vasárnap újabb vereség a bajnokságban, közben a BL-ben két szerzett pont négy meccsen… És még így is tovább lehet jutni…

De ahhoz nyerni kell, melyet az online sportfogadás szakértői reálisnak tartanak, ám ugyanannyira gondolják valószínűnek az Eindhoven sikerét.

A Powbet oldalán 2.63 a hazai siker, 2.75 a vendéggyőzelem, 3.55 a döntetlen.

Jöjjön a Sevilla – PSV Eindhoven találkozó!

Sevilla

Nem akarom azt mondani, hogy „én megmondtam”, de azért megjegyzem, valóban korai volt elküldeni José Luis Mendilibart a Sevilla kispadjáról. Diego Alonsoval szemernyit sem lett jobb a helyzet, sőt. A Quintanar de la Orden az EGYETLEN csapat, amelyet a volt uruguayi szövetségi kapitány irányításával legyőztek, azon kívül vereségek és döntetlenek mindenhol. Ja, ha nem ismered a Quintanar de la Ordent, ne izgulj, ők egy hatodosztályú együttes, akivel a kupában találkoztak…

A hétvégén megint kikaptak, ezúttal a Real Sociedadtól. Igaz, erre számított szinte mindenki, de azért mégis meglepő, hogy mennyire eredménytelenek. Holott a keret egész erős, nekik nem az alsóházban kéne lenniük sem a LaLigában, sem a Bajnokok Ligájában.

A baszkokkal szembeni találkozó egyébként két piros lapot is hozott, Jesús Navas és Sergio Ramos – tehát két hatalmas tapasztalattal rendelkező játékos – mehetett korábban a tus alá. Ramos egyébként egy elkésett belépő miatt kapta, Navas reklamálásért. Az egyetlen gólt Youssef En-Nesyri szerezte.

A BL-ben utolsó helyen, eddig két vereség és két döntetlen a mérlegük. Hazai pályán ikszeltek a Lens együttesével és kikaptak az Arsenaltól.

Ramos és Navas persze ott lehet a kezdőben, bár előbbit lehet, hogy Nemanja Gudelj leváltja, aki a hétvégén eltiltás miatt nem játszhatott. Suso ismét sérült, Erik Lamela is, ahogy Marcao és Alfonso Pastor is.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – J. Navas, Badé, Gudelj, Pedrosa – Soumaré, Sow – Lukebakio, Rakitic, Ocampos – En-Nesyri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.03.Bajnokok Ligája
psv
2:2
sevilla
Bajnokok Ligája
2023.02.23.Európa-liga
psv
2:0
sevilla
Európa-liga
2023.02.16.Európa-liga
sevilla
3:0
psv
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

PSV Eindhoven

Továbbra is veretlen a PSV Eindhoven együttese a bajnokságban, sőt nem csak veretlenek, hanem hibátlanul hoztak eddig minden találkozót, noha már 13 forduló lement a bajnokságból. Az Ajax kiesésével a Feyenoord – Twente – Alkmaar – PSV négyes hajt a leginkább a bajnoki címre, eddig utóbbi áll a legjobban, a hétvégén pont a Twentét verték 3-0-ra, ez a rangadó pedig felnyomhatta az önbizalmukat.

Joey Veerman és Johan Bakayoko mellett Propper szerzett öngólt, megőrizve ezzel a 100 százalékos mérleget.

A BL-ben is van esélyük nagyot alkotni, négy kör után az Arsenal mögött a másodikak, de itt még semmi nem dőlt el. Első győzelmüket most aratták, a Lens ellen hazai pályán, előtte kétszer ikszeltek, egyszer kikaptak.

Ha minden igaz, Peter Bosznak csak egy sérültje van, Armel Bella-Kotchap.

A várható kezdőcsapat:

Benitez – Teze, Ramalho, Boscagli, Dest – Til, Schouten, Veerman – Bakayoko, de Jong, Lozano

Tippelde

Sebezhető a Sevilla, de ők nem azok, akik hamar feladják. A spanyol gárdának viszont alaposan össze kell kapni magát, még néhány ilyen meccs, és Diego Alonso is kereshet munkát magának.

A PSV eltökélt, hogy megszerezze a második helyet – vagy az elsőt -, és győzni akarnak majd.

Tippjeink a következők:

1.: PSV Eindhoven győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső