Bayern München – FC Copenhagen: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 28.
2023. november 29. szerda, 21:00 Allianz Arena
Bayern Munich
vs
Copenhagen

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Negyedik meccsünk következik, vár még ránk másik négy ezen kívül, és akkor elmondhatjuk, hogy a teljes fordulót szóba ejtettük. Visszatérünk az A csoportba, ahol ma már jártunk, viszont a Bayern München – FC Copenhagen találkozóról még nem beszéltünk.

A németek, ahogy arra számítani lehetett, vezetik csoportjukat, és meg is fogják nyerni azt, ez már biztos. Thomas Tuchelnek így megvan a lehetősége arra, hogy kicsit pihentessen, a legjobbakat jegelje, mert a bajnokságban még mindig nincsenek az élen. Ezen pedig változtatni szeretne a csapat, ez nem is vitás.

Az ellenfelük számára sokkal fontosabb ez a meccs, a dánok szeretnének ponttal távozni – minimum -, és mindent egybevetve erre esélyük is van. Hiszen az odavágót alig bukták el, és tényleg, könnyen lehet, hogy egy tartalékosabb müncheni együttes lesz ott a pályán velük szemben.

Ami a sportfogadás részét illeti a szituációnak, a Librabet szorzói elég jól néznek ki:

A hazaiakra 1.21, a döntetlenre 7.50, a vendégekre 14.40.

Bayern München

Továbbra is szeretné visszaszerezni az első helyet a Bayern München a Bundesligában, de a Bayer Leverkusen nem tud hibázni. Nem hibázik a Bayern sem, de ez ahhoz kevés, hogy előzzenek, csak maximum tartani tudják Xabi Alonsoékkal a lépést.

Joshua Kimmichék a hétvégén Kölnbe, a kiesőhelyen álló bakkecskékhez látogattak. Mindenki gólfesztivált várt, az viszont elmaradt, egyedül Harry Kane tudott kapuba találni, ez azonban elég volt a sikerhez.

A Bayern München már biztosan továbbjutó a BL-ben, ráadásul bármi történjék is, az első helyet sem tudják elbukni, így várható, hogy Thomas Tuchel megpróbál annyit rotálni, amennyit csak lehet.

Ez lehet a nagy esély az ellenfél előtt, és ez lehet majd a nagy esély a Manchester United számára is.

Véleményem szerint kezdeni fog Bouna Sarr, Eric Maxim Choupo-Moting, de van esély arra is, hogy néhány fiatal a kezdőbe kerüljön.

Aki nem fog, az Jamal Musiala, Tarek Buchmann, Gabriel Marusic és Matthijs de Ligt, ők sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Sarr, Upamecano, Kim, Guerreiro – Laimer, Goretzka – Tel, Müller, Gnabry – Choupo-Moting

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.03.Bajnokok Ligája
copenhagen
1:2
bayern münchen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Copenhagen

A fene sem hitte volna, hogy a Köbenhavn majd négy forduló után ott lesz a továbbjutásra is esélyes csapatok között. Nagyon jó csapat az övék, de azért a Bajnokok Ligájához nem szokott elég lenni.

A mostani második helyükhöz kellett egy szürreális győzelem, melyet a Manchester United ellen arattak. A vendégek már két góllal is vezettek, amikor a szünet előtt megfogyatkoztak, és Mohamed Elyounoussi, illetve Diego Goncalves találataival már a pihenőre döntetlennel vonulhattak.

Az emberhátrányban küzdő MU nagyot küzdött, és tíz emberrel is képesek voltak újra vezetést szerezni, de jött Lars Lerager, a végén pedig a tiniszenzáció, Roony Bardghji, és a dánok fordítottak.

Az első fordulóból van még egy döntetlenük, így van most összesen négy pont a nevük mellett, így állnak most nyolcaddöntőt érő helyen. Ám még messze a vége…

Épp a hétvégén kaptak ki, a dán bajnokságban a Viborg otthonába látogattak, és 2-1-es vereség lett a meccs, ezúttal is Mohamed Elyounoussi talált a kapuba.

Davit Kocholava továbbra is sérült, még Birger Meling és William Clem nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Grabara – Ankersen, Vavro, Diks, Jelert – Lerager, Falk, Goncalves – Elyounoussi, Claesson, Achouri

Tippelde

Előfordulhat, hogy Thomas Tuchel egy teljesen B-csapattal áll majd ki, így azt mondom, mielőtt tippeltek, nézzétek meg a hivatalos kezdőt. Ha tömve van fiatalokkal, akkor lehet esetleg a meglepetésre is játszani. Ha viszont nem, akkor várhatóan a Bayern ezt a találkozót is megnyeri.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső