Arsenal – Sevilla: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 07.
2023. november 08. szerda, 21:00 Emirates Stadium
Arsenal
vs
Sevilla

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Következik ismét egy nagy rangadó, amit két hete is kiemelt mérkőzésnek tekintettünk. Nyilván most is. Az Arsenal – Sevilla izgalmas kis meccs lesz, bár ezzel a bukmékerek nem értenek egyet. Vegyük csak a Powbet irodát, amelynél 1.31 a hazai győzelem, 5.75 az iksz, 10.00 a vendégsiker.

Tényleg ilyen nagy volna a különbség az angolok meg a spanyolok között? Hiszen az Arsenal a múlt héten két nagyot bukott, előbb kiestek a West Ham ellen a Ligakupából, majd a hétvégén a Newcastle győzte le őket a bajnokságban.

Oké, ez még nem jelent semmit, de biztosan nyomot hagyott Mikel Arteta srácaiban ez a két találkozó.

A sportfogadás nem mindig könnyű, most sem lesz az…

Arsenal

Hőzöng minden Arsenal-drukker, bár talán már megnyugodtak, és inkább az előttük álló feladatra fókuszálnak. Az Arsenal a hétvégén a Newcastle ellen játszott rangadót, és egy erősen véleményes góllal sikerült is föléjük kerekedni. Mármint a Newcastle-nek az Arsenal fölé. Volt itt a gólnál minden: alapvonalat elhagyó (vagy nem elhagyó) labda, szabálytalanság közvetlenül a gól előtt, nem is meglepő, hogy Mikel Arteta elveszítette józanságát a mérkőzés utáni nyilatkozat alkalmával.

Az Arsenalnak ez már a második veresége volt zsinórban, ahogy írtam, előtte a West Hamtől is kikaptak.

Ami a BL-t illeti, ott is volt már egy váratlan vereségük, méghozzá a Lens ellen, a másik két meccsüket viszont megnyerték a Sevilla és a PSV Eindhoven ellen.

Hazai pályán láthatóan sokkal erősebbek, az Emiratesben még nem kaptak ki, és csak két döntetlenük van eddig.

Jurrien Timber, Thomas Partey, Gabriel Jesus és Emile Smith Rowe sérüléséről eddig is tudtunk, Martin Ödegaard viszont új ezen a listán. A norvég irányító játékára van esély, de a Newcastle elleni találkozót ki kellett hagynia.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – F. Vieira, Jorginho, Rice – Saka, Nketiah, Martinelli

Egymás elleni meccsek

A két Gabriel segített eldönteni a két héttel ezelőtti mérkőzést. Gabriel Martinelli talált be először, Gabriel Jesus másodszor. A kétgólos előny tudatában az ágyúsok kissé visszavettek, átengedték a kezdeményezést a Sevillának, és Nemanja Gudelj révén az EL-címvédőnek sikerült is szépítenie. Ezt követően azonban az egyenlítés már nem jött össze, így pont nélkül maradtak Diego Alonsoék.

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.24.Bajnokok Ligája
sevilla
1:2
arsenal
Bajnokok Ligája
2022.07.30.Emirátus Kupa
arsenal
6:0
sevilla
Emirátus Kupa
2017.07.30.Emirátus Kupa
arsenal
1:2
sevilla
Emirátus Kupa
2008.08.09.Amsterdam Torna
arsenal
1:1
sevilla
Amsterdam Torna
2007.11.27.Bajnokok Ligája
sevilla
3:1
arsenal
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

Diego Alonso hatalomátvetele sem hozott túl sok változást egyelőre Sevillában, talán egy kicsit korai volt elküldeni José Luis Mendilibart. A mesternek bajnoki győzelme nincs, ikszeltek a Real Madriddal, a Cadizzal és a Celtával, kikaptak az Arsenaltól a BL-ben, győztek a Quintanar de la Orden ellen a kupában. Ez nem túl acélos.

A hétvégi, Celta elleni mérkőzés alkalmával még a döntetlennek is örülhettek, ugyanis Youssef En-Nesyri a 84. percben egyenlített.

A Bajnokok Ligájában nyeretlenek, két döntetlen és egy vereség eddig a mérleg, ez is elegendő egyelőre a harmadik helyhez. Lehet, megint erre gyúrnak a piros-fehérek, hogy mehessenek az EL-be, ott úgyis jobban megy nekik.

Idegenben az utolsó öt meccsből hármon ikszeltek, egyszer (a Barca ellen) kikaptak, egyszer (a kupában a Quintanar ellen) győztek.

Két védője sérült a csapatnak, Marcao megint kiesett, illetve kérdéses, hogy Sergio Ramos tudja-e vállalni a játékot.

A várható kezdőcsapat:

Nyland – J. Navas – Badé, Gudelj, Acuna – Sow, Soumaré – Ocampos, Rakitic, Lukebakio – En-Nesyri

Tippelde

A kétmeccses nyeretlenséghez nincsenek most hozzászokva az angolok, és tervük, hogy ez itt és most meg is álljon. A Sevilla az edzőváltás után is botladozik, és a hazai pályán mindig erős Arsenalnak kötelessége legyőzni az andalúzokat.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Eddie Nketiah bármikor gólt szerez

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső