Real Sociedad – Benfica: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.08.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 07.
2023. november 08. szerda, 18:45 Reale Arena
Real Sociedad
vs
Benfica

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Két csalódott csapat találkozik szerda este háromnegyed hétkor. A Real Sociedad a hétvégi bajnokija miatt lehet mérges, hiszen azt az utolsó pillanatban bukták el, míg ellenfelük, a Benfica, az egész eddig mutatott BL-szereplés gyanánt idegeskedhet.

A portugálok tavaly simán bejutottak a negyeddöntőbe, és ott a későbbi ezüstérmes állította meg őket, ehhez képest hatalmas csalódás, hogy most még a csoportból sem fognak továbbjutni. Hacsak…

Hacsak nem művelnek valami egészen váratlant. A nullapontos együttes most a továbbjutásra hajtó baszkok otthonába látogat, szeretnék visszaadni a kölcsönt, amit két hete kaptak a Sociedadtól.

Sok esélyt erre az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái nem látnak, az Unibet csapata 1.93-at ad most a hazaiakra, 3.60-at az ikszre, 4.30-at a vendégekre.

Következzen a Real Sociedad – Benfica találkozó!

Real Sociedad

A sorsoláskor nem gondoltam volna, hogy a Real Sociedad féltávnál vezetni fog. Inkább mostani ellenfelüket vártam ide, de még inkább az ezüstérmest tavalyról. De Imanol Alguacil együttese itt van, veretlenül, és nem is áll szándékukban odaadni másnak ezt a pozíciót.

Az eddigi meccseiket tekintve erre minden esély megvan. Hiszen ikszeltek az Interrel, majd legyőzték a Salzburgot és a Benficát is. Utóbbiakat két hete, mint majd lent is olvashatjátok, egy gól döntött, melyet Brais Méndez szerzett.

A bajnokságban akadtak most meg, hiszen a Rayo Vallecanoval csak ikszeltek, majd ezt követte egy Barcelona elleni mérkőzés, amin megint csak majdnem ikszeltek. Ott viszont a 92. percben kaptak egy gólt, ez a vereségüket okozta.

Ezt a meccset leszámítva a Reale Arenában nincs vereségük, négyszer nyertek és háromszor ikszeltek.

Alaposan fel kell forgatni a kezdőcsapatot, főleg a védelmet a baszkoknál, ugyanis Jon Pacheco, Hamari Traoré és Kieran Tierney is sérült, mellettük pedig Martin Merquelanz és André Silva sem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Munoz – Zubimendi – Kubo, Méndez, Merino, Oyarzabal – Fernández

Egymás elleni meccsek

Sokan gondolták, hogy a portugálok szenvedése ezen az estén fog véget érni, ám tévedtek, Imanol Alguacilék három ponttal távoztak Lisszabonból. A győztes gólt Brais Méndez szerezte, és hozzá kell tenni, megérdemelten nyertek a spanyolok, a Benfica megint árnyéka volt korábbi önmagának.

Előző meccs eredménye
2023.10.24.Bajnokok Ligája
benfica
0:1
real sociedad
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Benfica

Ha van csalódások toplistája a BL-ben, akkor a Benfica mindenképp dobogós ezen a listán. A csapat tavaly a legtovább jutott a portugál együttesek közül, nem csak eredményes, de jó futballt is játszottak. Ebből azonban idén semmi nem látszik, a Benfica három meccs után nulla ponttal az utolsó a csoportjában. Ami igazán elkeserítő, hogy még csak gólt sem tudtak rúgni, nem ártott volna pótolni a távozó Goncalo Ramost, aki a PSG-be ment kölcsönbe.

A bajnokságban azért jobban megy, 8-1-1-es mérleggel a csapat a második helyen áll, most hétvégén idegenben a Chavest verték Fredrik Aursnes és Joao Mario góljaival.

Egyébként az utolsó négy idegenbeli meccsüket megnyerték, az Intertől kaptak ki utoljára, azóta legyőzték az Estorilt, az SC Lusitaniát, az Aroucát és a Chavest.

Orkun Kökcü, David Neres és Alexander Bah sérültek, viszont Angel Di Maria újból játékra kész.

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Antonio Silva, Otamendi, Morato – Neves, Florentino, J. Mário, Aursnes – Di María, Cabral, Rafa Silva

Tippelde

Nem valamiféle költői túlzás az, hogy most vagy soha. Mármint a vendégek szempontjából. Ha nyernek, van esélyük. Kicsi, de van. Ha kikapnak, akkor még az EL is nagyon necces lesz, és várhatóan majd a Salzburg elleni mérkőzésen derül ki, melyik csapat végez a harmadik helyen.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső