Bayern München – Galatasaray: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 07.
2023. november 08. szerda, 21:00 Allianz Arena
Bayern Munich
vs
Galatasaray

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Hatalmas győzelemmel hangolt következő főszereplőnk a szerda esti meccsére. A Bayern München a szombaton megrendezésre került Der Klassikeren négygólos győzelmet aratott, ez pedig a Galata drukkereiben kicsike aggodalmat váltott ki. A török együttes továbbra is harcban a továbbjutásért, tekintve, hogy a MU jelenleg erősen szenved, sorsuk a saját kezükben van.

A németek meg már gyakorlatilag a nyolcaddöntőben érezhetik magukat, három meccsből hármat nyertek. Jó a forma, csak az a fránya Német Kupa ne lenne. Ott ugyanis folyton csalódás éri Kimmichéket, most épp egy harmadosztályú csapattal szemben estek ki.

Itt azonban nem fognak, sőt, ők a találkozó (meg amúgy a BL egyik) legnagyobb esélyesei.

A sportfogadás egyik megbízható irodájánál, a Campobetnél mindössze 1.22 a hazai siker, 7.10 az iksz, 12.30 a vendéggyőzelem.

Következzen a Bayern München – Galatasaray találkozó!

Bayern München

Mondanám, hogy mostanában minden happy a Bayern München háza táján. Hiszen 8-0-ra verték meg a Darmstadtot, aztán a Der Klassikeren 4-0-ra a Borussia Dortmundot. Erre majd visszatérünk mindárt. Ám a kettő között volt egy kupameccs, a harmadosztályú Saarbrücken ellen 2-1-re kikapott a bőrgatyás gárda, és a kupából megint csúfos bukással estek ki. Még csak azt sem lehet mondani, hogy ne vették volna komolyan, Tuchel egy meglehetősen erős csapatot küldött pályára.

Ezen kívül viszont tényleg minden klappol. Harry Kane beilleszkedett, az angol támadó a hétvégén mesterhármasig jutott, mellette még Dayot Upamecano vette be Gregor Kobel kapuját.

A BL-ben is rendben mennek a dolgok, három mérkőzésből hármat nyertek meg, mindhárom csoportellenfelüket le tudták győzni.

Hazai pályán van hat meccsük, ebből ötöt megnyertek, csak a Bundesligát vezető Leevrkusen ellen ikszeltek.

A németeknél már csak két sérült van: Tarek Buchmann, aki egyébként sem számít alapembernek, valamint Matthijs de Ligt, aki viszont igen. Manuel Neuer visszatért, és egyből át is vette Ulreich helyét a kapuban.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Mazraoui, Kim, Upamecano, Davies – Kimmich, Goretzka – Coman, Musiala, Sané – Kane

Egymás elleni meccsek

Picit azért ráijesztettek a hazaiak a Bayern Münchenre. Hiába szerzett ugyanis vezetést Kinglsey Coman már 8 perc után, hamarosan Mauro Icardi büntetőből egyenlített. És ezt követően a Bayern München hiába akart, nem sikerült bevenni Fernando Muslera kapuját. Erre egészen a 73. percig kellett várni, ekkor érkezett Harry Kane, később pedig Jamal Musiala is beköszönt. Kicsit tehát necces mérkőzés volt, de összességében megérdemelten nyert a német együttes.

Előző meccs eredménye
2023.10.24.Bajnokok Ligája
galatasaray
1:3
bayern münchen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Galatasaray

A török csapatok általában gyengén szerepelnek a Bajnokok Ligájában, de ez a mostani Galata úgy meg lett erősítve, hogy tőlük sokat vártak a szurkolók. Érkezett Mauro Icardi, mellé Wilfried Zaha és Tanguy Ndombélé vagy Hakim Ziyech, és az eddigiek alapján van esélyük a továbbjutásra.

Ikszeltek az FC Köbenhavn ellen, majd legyőzték a Manchester Unitedot, és végül kikaptak a Bayern Münchentől. Így most a tabella második helyén állnak, azonban, ha nem nyernek, sanszos, hogy lecsúsznak onnan.

A Süper Ligben nagy csata lesz a bajnoki címért, hiszen a Fener és a Galata is erős ebben a szezonban. Jelenleg vezetnek Okan Burukék, a hétvégén a Kasimpasát 2-1-re verték, miközben Szalai Attila excsapata kikapott a Trabzonsportól.

A győzelmet ezúttal nem Mauro Icardi, hanem Wilfried Zaha szállította, ő volt az, aki a hazai csapat mindkét találatát szerezte.

A törököknél két sérült van szintén, Tanguy Ndombélé mellett Fernando Muslera sérült meg, aki a múltkor emberségből jelesre vizsgázott, ugyanis az egyik meccsen a kapufa felé száguldó ellenfelet félrelökte az útból, nehogy baja essék. Az uruguayi helyét ezúttal a német-török Guvay Güvenc veszi át.

A várható kezdőcsapat:

Güvenc – Boey, Sánchez, Nelsson, Angelino – Ayhan, Torreira – Ziyech, Aktürkoglu, Zaha – Icardi

Tippelde

Harry Kane bombaformában, a Bayern pedig egy magabiztos győzelemmel feledtette a kupaszégyent. A Galata nem rossz csapat, egy góllal meg is lephetik Upamecanoékat, de azt kötve hiszem, hogy győzni fognak.

Tippjeink a következők:

1.: Bayern München győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Harry Kane bármikor gólt szerez

Heti Reload bónusz a Casinia oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső