Benfica – Inter: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 28.
2023. november 29. szerda, 21:00 Estadio do SL Benfica
Benfica
vs
Inter

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az idei sorozat legnagyobb csalódása következik, rajtuk igazán meglepődtünk. És nem, nem az Interről beszélek, hanem a Benficáról, mely tavaly még ott volt a legjobb nyolc között, most meg nem lesz ott a legjobb tizenhat között sem. Ez már eldőlt. A portugálok valamit elveszítettek (legfőképp jó pár kulcsjátékost), ami tavaly még megvolt, és a mostani szezonra egy fásult együttest láthattunk minden egyes alkalommal.

A csoport két továbbjutója már megvan, ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs tétje a portugálok számára az összecsapásnak. A harmadik helyen álló Salzburg csak három pontra van, az Európa-liga tehát elérhető még.

Ám az eddigiek alapján nagy csoda lenne a hazai csapat győzelme, melyet az online sportfogadás szakértői meglepő szorzókkal láttak el. A Betinia oldalán 2.70 a hazai és meglepetésre a vendéggyőzelem is, 3.50 a döntetlen.

Jöjjön a Benfica – Inter találkozó!

Benfica

Négy meccs pont nélkül, ennyit tud felmutatni a Benfica. Ez a szezon már kuka, mármint a Bajnokok Ligája szempontjából, legfeljebb az Európa-ligára hajthatnak Roger Schmidt legényei, és hát… az eddigiekből kiindulva az sem lesz meg. Egy 2-0-s vereséggel indítottak a Salzburg ellen, aztán az Inter verte őket 1-0-ra, a Real Sociedad pedig kétszer is, először idegenben 1-0-ra, majd otthon 3-1-re. A Konkrétan tehát összesen egy rúgott gólja van a portugáloknak, akik tavaly a kupa egyik meglepetéscsapata voltak.

Ennél sokkal jobban megy a bajnokságban, a szünet előtt 2-1-re nyertek a Sporting CP ellen, akik a vereség után lecsúsztak a második helyre, átadva azt Trubinéknak.

A mostani hétvégén kupameccse volt a lisszaboniaknak, az élvonalbeli Famalicaot győzték le Riccieli öngóljával és Rafa Silva találatával.

Felépült Orkun Kökcü, és csereként pályára is lépett a hétvégén, rá hamarosan már a kezdőben fog számítani Schmidt, Alexander Bah, Juan Bernat és David Neres viszont nem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Chiquinho, Antonio Silva, Otamendi, Aursnes – Neves, Florentino – Di Maria, Rafa Silva, Joao Mario – Musa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.03.Bajnokok Ligája
inter
1:0
benfica
Bajnokok Ligája
2023.04.19.Bajnokok Ligája
inter
3:3
benfica
Bajnokok Ligája
2023.04.11.Bajnokok Ligája
benfica
0:2
inter
Bajnokok Ligája
2004.03.25.Európa-liga
inter
4:3
benfica
Európa-liga
2004.03.11.Európa-liga
benfica
0:0
inter
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter

Nem sikerült győzni a Derby d’Italián az Inter csapatának, a Juventus elleni rangadón 1-1-es eredmény született, ami persze még így is jó az Internek, mert a Juve nem tudott előzni, a kettejük között levő minimális különbség megmaradt. A hazai csapat szerezte meg a vezetést, ezt Lautaro Martínez egyenlítette ki, majd a második félidőben kevés focira emlékeztető dolgot lehetett találni.

A BL-ben a továbbjutás már megvan, bebiztosították helyüket a nyolcaddöntőben, de a csoportelsőség még kérdéses. A Real Sociedad és az Inter is 10-10 pontot gyűjtött, és a gólkülönbség miatt a spanyolok előbbre járnak.

Egy döntetlennel indított Simone Inzaghi – a baszkok ellen -, majd verték a Benficát és kétszer a Salzburgot.

Eltiltott nincs a csapatban, sérült azonban igen. Nem játszhat Alessandro Bastoni és Benjamin Pavard, viszont felépült Juan Cuadrado és Marko Arnautovic.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Darmian, de Vrij, Acerbi – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Tippelde

Erejét veszítette a Benfica, de még van bennük valamennyi spiritusz. Hogy ez elég lesz-e a pontszerzéshez, azt nem tudni, előre láthatóan most azt mondanám, hogy nem. Nem, mert ez az Inter nagyon felkészült, nagyon taktikus, és a védelmük ugyan tartalékos lesz, ezzel a Juventus sem tudott sokat kezdeni.

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Pontos eredmény: 0-1

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső