FC Copenhagen – Manchester United: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 07.
2023. november 08. szerda, 21:00 Parken
Copenhagen
vs
Man United

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az odavágó nehéz szülés volt az angolok szempontjából, a visszavágó még nehezebbnek ígérkezik. Nagyjából így lehetne összefoglalni az FC Copenhagen – Manchester United mérkőzést, amit szerda este rendeznek meg.

A MU-nak minden egyes pontra szüksége van, hiszen a BL elejét meglehetősen elszúrták. Hasonlóan áll a Koppenhága, sőt még gyengébben is, mint Erik ten Hagék. A különbség csak annyi, hogy tőlük senki nem is várt továbbjutást.

Azért az árulkodó, hogy az online sportfogadás szakemberei hogyan állnak ehhez a találkozóhoz. Az Olympusbetnél 1.91 a vendéggyőzelem, ami azért egész magasnak mondható, 4.30 a hazai, 3.80 a döntetlen.

FC Copenhagen

A MU elleni vereség óta a Köbenhavn megállíthatatlan. Igaz, ez összesen három mérkőzést jelent, az is hazai csapatok ellen, kettő a bajnokságban, egy a kupában. De legalább nyerik a meccseiket, ellenfelükről ugyanez nem mondható el. A Hvidovre magabiztos legyőzése után a kupában az FC Midtjyllandot ejtették ki, majd a Randers otthonában 4-2-re győztek a hétvégén. Rasmus Falk, Viktor Claesson, Jordan Larsson és Victor Froholdt találatai jelentették a különbséget.

A bajnoki tabellát ezzel vezetik, három pont az előnyük a Bröndbyvel szemben.

A BL eddig sok sikert nem hozott nekik, de ezzel valószínűleg előtte már ők is számoltak. Ikszeltek a Galatával, ami szerintem nagy szó, majd szoros vereség a Bayern München és a Manchester United ellen.

Birger Meling, William Clem, Mohamed Elyounoussi és Davit Khocholava sérültek, utóbbi kettő azért hiányozni fog.

A várható kezdőcsapat:

Grabara – Ankersen, Diks, Vavro, Jelert – Lerager, Falk, Claesson – Larsson, Cornelius, Achouri

Egymás elleni meccsek

Itt sem sokon múlt, hogy a MU ne veszítsen pontokat. Jó ideig feltörhetetlennek bizonyult a dán védelem, Kamil Grabara nagyokat védett, és közben azért a túloldalon is akadtak lehetőségek. Pedig a legtöbben könnyed hazai győzelemmel számoltak, bevallom, mi is közéjük tartoztunk.

Aztán a hajrában megtört a jég, Harry Maguire, a sokat kritizált Harry Maguire talált a kapuba, de itt még nem volt vége.

A mérkőzés hosszabbításában ugyanis Scott McTominay összehozott egy tizenegyest, amit Jordan Larsson kihagyott, pontosabban André Onana kivédett. Így született hát meg az első Manchester United-siker az idei Bajnokok Ligájában…

Előző meccs eredménye
2023.10.24.Bajnokok Ligája
man united
1:0
copenhagen
Bajnokok Ligája
2020.08.10.Európa-liga
man united
1:0
copenhagen
Európa-liga
2006.11.01.Bajnokok Ligája
copenhagen
1:0
man united
Bajnokok Ligája
2006.10.17.Bajnokok Ligája
man united
3:0
copenhagen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester United

Erik ten Hag problémái egyre csak növekednek. A minap a menedzsernek már olyan szavak hagyták el a száját, miszerint a csapat nem érdemli meg azt, hogy a szurkolók mögé álljanak. Ez azért komoly önkritika, de az edző közben igyekezett lelket önteni saját játékosaiba, azt állította, ki fognak mászni a gödörből. Mindezt egyébként a Manchester City és a Newcastle elleni vereségek után mondta, elhiszem, hogy akkortájt nem volt épp a legjókedvűbb.

A MU a hétvégén sikeresen javított, de ez a győzelem önmagában sokat még nem ér. Az ellenfél a Fulham volt, és Bruno Fernándes találata döntött a mérkőzés 91. percében. Szóval itt is rezgett a léc.

Marcus Rashford egy rúgás miatt kimaradt, ez meg is látszott a támadójátékon, mondom ezt úgy, hogy az angolnak sem igazán megy a játék ebben a szezonban. Ahogy nem megy Antonynak sem. A hírek szerint tőle már szabadulnának is. Nagy csalódás számomra a játéka, egy éve még azt mondtam, egy napon aranylabdás lesz a brazil. Ettől most baromi messze jár.

Szintén csalódást keltő Rasmus Höjlund játéka, akitől gólokat várnak, de azt pont nem hoz a dán támadó.

Sérültek: Victor Lindelöf, Amad Diallo, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Lisandro Martínez. Illetve ott van még Casemiro, aki kidőlt, de egyébként sem játszhatna eltiltás miatt.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Dalot – McTominay, Amrabat – Antony, B. Fernándes, Rashford – Höjlund

Tippelde

Ezúttal is nehéz mérkőzés vár a vendégekre, a hazaiak elkaphatják a MU grabancát szerda este. Hiszen a Manchesternek nem megy, ez nyilvánvaló, és a Fulham elleni győzelem sem győzött meg minket ennek az ellenkezőjéről.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: 4,5 sárga lapnál kevesebb

Akár 35.000 Ft értékű ingyenes fogadás minden héten az aktív 20BET játékosoknak.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső