Bayern München – Manchester United: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 19.
2023. szeptember 20. szerda, 21:00 Allianz Arena
Bayern Munich
vs
Man United

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az idősebb olvasóinkat bizonyára elönti a nosztalgia, ha a mostani meccsre néznek. A Bayern München – Manchester United páros elolvasásakor mindenkinek eszébe jut Mario Basler gólja, Teddy Sheringham egyenlítése, és az akkor még pelyhesállú Olle Gunnar Solskjaer győztes gólja a Bajnokok Ligája fináléjában. Mindez 1999-ben volt, vannak olyan olvasóink, akik ekkor még nem is éltek.

Azóta nagyon sok víz lefolyt a Dunán. A Bayern München egy Németországban és Európában is sikeres klub, a Manchester United viszont erősen visszaesett, ez nem is lehet kérdés. Erik ten Hagot azért hozták, hogy rendet tegyen, hogy ő legyen a következő Sir Alex, de ez az út nem könnyű, és már sokan belebuktak.

A United az esélytelenek nyugalmával léphet pályára Thomas Tuchelék otthonában, amit jól mutatnak az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái.

Az OhMySpinsnél 1.50 a német győzelem, 5.50 az angol, 4.30 a döntetlen.

Bayern München

Hiányposztokra erősített a nyár folyamán a Bayern München, akit akartak, azt végül megszereztek, Kim Min-jae és Harry Kane is akkora húzás volt részükről, hogy az előtt csak a kalapunkat tudjuk emelni.

Thomas Tuchel egy remek edző, Lőw Zsolttal Európa legnagyobb csapatait vezették sikerekre, és most a Bayern Münchenen a sor. A bajnoki cím megszerzése már smafu, a Bayern a BL-t akarja. A csoportjuk elég kemény, a MU mellett ott van még a Galatasaray és a Koppenhága, de egyértelmű, hogy a németeknek kell hat forduló után az első helyen állniuk.

Meg lehet lepni ezt a csapatot, a Lipcse megmutatta, hogy ez így van, ugyanis a Német Szuperkupa fináléjában 3-0-ra kaptak ki. Ezt három magabiztosnak mondható siker követte, a hétvégén viszont a Bayer Leverkusen ellen csak ikszeltek. Kemény meccs volt, a hazaiak hiába vezettek kétszer is, a Leverkusen nem állt meg és mindkétszer egyenlített. Harry Kane lőtte a bajorok gólját előbb, majd Leon Goretzka talált be.

Kapus-téren még azért mindig vannak gondok, Manuel Neuer nem épült fel lábtöréséből, így Sven Ulreich fog védeni. Sérült még Tarek Buchmann, Raphael Guerreiro és Kingsley Coman.

A várható kezdőcsapat:

Ulreich – Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies – Kimmich, Goretzka – Sané, Musiala, Gnabry – Kane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2018.08.05.
bayern münchen
1:0
man united
2014.04.09.
bayern münchen
3:1
man united
2014.04.01.
man united
1:1
bayern münchen
2010.04.07.
man united
3:2
bayern münchen
2010.03.30.
bayern münchen
2:1
man united
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester United

Nem irigylem Erik ten Hagot. A szurkolók türelme vészesen kezd fogyni, a vezetőségé szintén. Mindennapos a balhé a csapat háza táján, Mason Greenwood után Antonyt vádolták meg családon belüli erőszakkal, ami miatt felfüggesztették a vizsgálat alatt a brazilt. Jadon Sancho egy insta-poszttal vívta ki edzője haragját, ami miatt – egyelőre – nem edzhet a többiekkel, és nem is játszhat. És akkor még ott van a sérültek helyzete: Tyrell Malacia és Sofyan Amrabat talán már padon lehetnek, de Kobbie Mainoo, Luke Shaw, Mason Mount, Raphael Varane és Aaron Wan-Bissaka biztosan nem léphetnek pályára.

És akkor még az eredményekről nem is beszéltem. Legutóbb a Brightontól szenvedtek csúnya vereséget, mindezt az Old Traffordon.

A sirályok ellen ten Hag már annyira kétségbeesett volt, hogy minden támadásra képes játékosát behozta a padról, de ez is csak a szépítéshez volt elég. Hannibal Mejbri talált be egy szép távoli lövés után, és a szurkolók most őt is kikezdték, mert csóró srác örülni merészelt első felnőtt góljának… Valami annál a csapatnál nagyon nincs rendben.

És ha a vezetőség nem, akkor majd ten Hag megunja, nincs ehhez ő hozzászokva.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Lindelöf, Martínez, Reguilón – Eriksen, Casemiro – Garnacho, B. Fernándes, Rashford – Höjlund

Tippelde

Nem is tudom, mit mondhatnék. Jelenleg hatalmas a szakadék a két csapat között, az angolok egész mélyen lehetnek most mentálisan, ez a sok feszültség nem tesz jót egy keretnek sem.

A visszatérés a Bajnokok Ligájába nem feltétlenül lesz sikeres így, hogy Münchenben kell kezdeni.

Tippjeink a következők:

1.: Bayern München győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Gól az első félidőben

Tippeld meg ennek a meccsnek a végeredményét, és zsebelj be egy 12.000 Ft-os freebetet!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső