Braga – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 28.
2023. november 29. szerda, 21:00 Estádio Municipal de Braga
Braga
vs
Union Berlin

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Újabb csoport mutatkozik be a szerdai napon. A C jelű csoportról még nem beszéltünk, pont itt az ideje. Itt már nagyjából minden eldőlt, egyvalami biztosan, méghozzá az, hogy a Real Madrid ott van a legjobb tizenhat között, és az is meglepő lenne, ha nem első helyen jutnának oda.

A Braga – Union Berlin nem a továbbjutásról szól, hanem az Európa-ligáról. Ez a két csapat gyakorlatilag már csak erre esélyes, bár matematikailag a Bragának még van esélye. Ha nyernek, és a Napoli kikap a Madridtól, akkor az utolsó fordulóban egymás ellen döntik majd el, melyikük megy tovább.

Maradjunk tehát annyiban, hogy a portugáloknak nagyon nem mindegy, mivel zárul a találkozó.

Az Unionnak sem, ahol megvolt az edzőváltás, de az eredmények egyelőre ugyanúgy elmaradnak.

Az online sportfogadás Magyarországon elérhető irodái szerint a hazai győzelem nem lehet kérdés. A GGBetnél 2.20 a hazai siker, 3.50 a vendéggyőzelem, 3.76 az iksz.

Braga

A bevezetőben már említettem, a Bragának van esélye a legjobb tizenhatra, amennyiben úgy alakul az ő, illetve riválisuk, a Napoli meccse, ahogy azt a portugálok szeretnék. Ergo a Bragának meg kell vernie az Union Berlint, a Real Madridnak pedig a Napolit. Egyik sem lehetetlen, de mindkettőnek vannak buktatói.

Artur Jorge együttese – főleg hazai pályán – képes megszorongatni a legjobbakat is, vegyük például a Real Madrid elleni találkozót, ahol a királyi gárda rendesen megizzadt. Egyelőre a csapatnak egy győzelme van, mellette pedig három vereség: kétszer kaptak ki a Real Madridtól, egyszer a Napolitól.

Viszont az Uniont megverték, méghozzá idegenben 3-2-re.

Mivel a német csapat most cserélt edzőt, várható, hogy mindent bele fognak adni a vendégjátékosok, hiszen augusztus óta ők képtelenek nyerni. És még számukra is elérhető az Európa-liga – reálisan nézve.

A Braga a hétvégén a kupában egy sima győzelemmel hangolt, a Portimonense együttesét 4-1-re verték meg, Ricardo Horta duplázott, mellette Alvaro Djalo és Rony Lopes találtak a kapuba.

Jó hír, hogy nincs sem sérült, sem eltiltott a keretükben.

A várható kezdőcsapat:

Matheus – Mendes, Fonte, Niakaté, Borja – Moutinho, Carvalho, Zalazar – R. Horta, Banza, Bruma

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.03.Bajnokok Ligája
union berlin
2:3
braga
Bajnokok Ligája
2022.10.27.Európa-liga
union berlin
1:0
braga
Európa-liga
2022.09.15.Európa-liga
braga
1:0
union berlin
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Union Berlin

Urs Fischer ennyit bírt, szerintünk még sokkal több esélyt kapott, mint amennyi járt volna, most pedig szigorúan az eredményekre értem azt, amit leírtam.

Hiszen a svájci nélkül nincs Union Berlin, az Union Berlin nélkül nincs a svájci sem. Összetartoznak, mint a borsó meg a héja, de ha nem jönnek az eredmények, váltani kell.

Letépték a sebtapaszt, és hosszú idő után először szereztek pontot a Bundesligában, az Augsburggal játszottak 1-1-et. Ez sem tökéletes, de legalább pont, amire nem mostanában volt példa. A csapat gólját Kevin Volland szerezte.

Egyébként jó hír, hogy Schäfer András visszatérhetett a pályára, és jól is szállt be, noha a kihagyás látszik rajta. Az biztos, hogy a vasi irányítóval holnap nem találkozunk, hiszen a sérülése miatt nem nevezték a Bajnokok Ligájába.

Marco Grote egy meccs után lelépett, és sokak szerint nagy kockázatot vállal az Union, amikor egy relatíve ismeretlen edzőt neveznek ki Fischer utódjaként. Itt ez történt, Nenad Bjelica érkezik, pontosabban érkezett, és az egykori Kaiserslautern-játékosnak ez lesz az első meccse.

A keretben több hiányzó van, fontos játékosok ráadásul. Josip Juranovic, Leonardo Bonucci és Sheraldo Becker biztosan nem játszanak, Brenden Aaronson, Danilho Doekhi és Alexander Schwolow játéka kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Jaeckel, Knoche, Leite – Trimmel, Haberer, Khedira, Laidouni, Gosens – Behrens, Fofana

Tippelde

Új lendületet kaphat az Union Berlin, de az igazság az, hogy ott már megkongatták a vészharangot, és nem a remek európai kupaszereplés a prioritás, hanem az, hogy ne essenek ki az első osztályból. Bjelica első meccsén bizonyíthat, de félő, hogy nem sok sót fog megenni Schäfer együttese.

Tippjeink a következők:

1.: Braga győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 2-0

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső