Benfica – Real Sociedad: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 23.
2023. október 24. kedd, 21:00 Estadio do SL Benfica
Benfica
vs
Real Sociedad

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Akkor is rangadónak hívom a következő mérkőzést, ha a vendégek a csoport élén, a hazaiak meg – pont nélkül – a csoport utolsó helyén tanyáznak. A Benfica tavaly is erős játékot mutatott be, és noha most nem annyira jött ki egyelőre a lépés, az előző tippben is említettem, okozhatnak ők még meglepetést.

A Real Sociedad most először van ilyen előkelő pozícióban, Imanol Alguacil együttese szeretné ezt megőrizni. Portugáliában nyerni viszont nem könnyű, noha ez a Salzburgnak idén már sikerült. Igaz, ahhoz azért kellett egy Silva-piros is.

Nem csak én gondolom úgy, hogy a Benfica – Real Sociedad találkozón lehet keresnivalója a hazaiaknak, hanem az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái.

A Quickwinnél 2.15 a hazai siker, 3.40 a vendég, ugyancsak 3.40 a döntetlen.

Benfica

Csalódást keltő, amit eddig a Benfica csinál, ezt az előző tippben pár szóban már említettem. Tőlük mindenképp továbbjutásra számítottunk, de lehet, hogy ebből idén nem lesz semmi. Miután kezdésként kikaptak meglepetésre a nyugati szomszédoktól (a Salzburg 2-0-ra nyert Lisszabonban), az Inter ellen sem jött össze a bravúr, és Roger Schmidt együttese a csoport negyedik, utolsó helyén áll jelen pillanatban.

Kétségtelen, hogy megváltozott a keret, hiszen a nyáron távozott Goncalo Ramos, Odysseas Vlachodimos, Gilberto és Alex Grimaldo is, de minőségi játékosok érkeztek a helyükre. Anatoliy Trubin a kapuba, Orkun Kökcü a középpályára, no meg visszatért Ángel Di María is.

A gyenge forma a BL-ben látszik, a bajnokságban azonban nem. A csapat most a második helyen áll, hét győzelemmel és egy vereséggel üldözik a Sporting CP-t, akik idénre megint megtáltosodtak. A portugál bajnokság évek óta a Sporting, a Porto és a Benfica különmeccse, amibe néhanapján beszáll a Braga is.

A hétvége folyamán a Benfica bajnokit nem játszott, de az SC Lusitania ellen a kupában pályára lépett és nyert is 4-1-re. Ez volt a minimum, hiszen egy alacsonyabb ligás együttes volt az ellenfél. Joao Mario, Rafa Silva, Arthur Cabral és Tiago Gouveia szerezték a lisszaboniak góljait.

A rutinos Di María jól kezdte második ittlétét, viszont ezúttal nem fog tudni segíteni, mivel sérült. Mellette még Alexander Bah nem játszhat, így a jobbhátvéd posztján az a Fredrik Aursnes lesz kénytelen szerepelni, aki a pálya minden szegletében megtalálható. Játszott ő már irányítót, balszélsőt, balbekket, és most már jobb-bekket is…

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Aursnes, A. Silva, Otamendi, Bernat – Neves, Kökcü – Neres, Rafa Silva, Joao Mario – Musa

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Real Sociedad

A baszk együttes a Bajnokok Ligájában eddig nem sok sót evett meg, utoljára a 2014-es idényben szerepeltek a csoportkörben. Ahonnan aztán ki is estek. Most viszont jó esélyük van a továbbjutásra, két kör után vezetik a négyesüket az Inter és a Salzburg előtt. Az első meccsükön nagyon meglepték az Intert, hamar vezetést is szereztek, de a lendület nem tartott ki.

Két héttel később Ausztriában azonban sima sikert arattak, Mikel Oyarzabal és Brais Méndez góljaival félóra alatt elrendezték a dolgok sorsát.

Azóta két meccset játszottak, az Atletico Madrid elleni rangadót 2-1-re elveszítették, a Mallorcát szombaton 1-0-ra verték, ezúttal is Méndez talált be, aki anno a Celta Vigo csapatától érkezett.

Imanol Alguacil csapata kiegyensúlyozottan és jól játszik, noha a rangadókon rendre alul marad.

Idegenben idén már két vereséget is begyűjtöttek, a két fővárosi együttestől kaptak ki. Lisszabon azonban nem Madrid, szóval van esélyük a sikerre…

Sérült már csak egy van, Martin Merquelanz.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Traoré, Zubeldía, Le Normand, Munoz – Kubo, Merino, Zubimendi, Barrenetxea – Oyarzabal, Méndez

Tippelde

Az nem lehet, hogy ez a Benfica mindhárom ellenfelével szemben alul maradjon, olyan egyszerűen nincs. A Salzburg azért tudott itt győzni, mert Antonio Silvát kiállították, egyébként kötve hiszem, hogy 11 ember ellen ne a portugálok nyertek volna.

A Real Sociedad egy erős iparos csapat, de véleményem szerint minőségben a portugálok előrébb vannak.

Tippjeink a következők:

1.: Benfica győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Pontos eredmény: 2-1

Kétgólos vezetésnél a FEZbet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső