Braga – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 23.
2023. október 24. kedd, 21:00 Estádio Municipal de Braga
Braga
vs
Real Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nagyon fontos találkozóra készül a királyi gárda, a hétvégén ősi riválisukhoz utaznak, nem lenne meglepő, ha kicsit tartalékosabban, a fejekben máshol járó csapatot látnánk. De ez a Bajnokok Ligája, teljesen azért nem lehet elengedni a kedd esti találkozót, még akkor sem, ha a Real Madrid eddig hibátlan teljesítményt nyújtva vezeti is saját négyesét.

Az ellenfél a portugál Braga, amely a továbbjutásért harcol, és két forduló után ott is vannak annak közelében. Minden egyes pontra szükségük lehet, valószínűleg a döntőt majd a Napoli elleni visszavágón vívják.

Mert a papírforma az, hogy a Real Madridtól most vereséget szenvednek, míg a Napoli megveri az Union Berlint. Össze lehet még kuszálni ezt a csoportot, ha tegyük fel, nyer a Braga meg Schäferék is…

Ami az online sportfogadást illeti, a bukik nem restek szorzóikon keresztül megvallani, mit is gondolnak a meccsről: A Betrophy oldalán 6.20 a hazai győzelem, 5.00 a döntetlen, 1.44 a vendégsiker.

Következzen a Braga – Real Madrid találkozó!

Braga

Rendkívül jó formában várja a Braga a Real Madridot, ezt már az elején szögezzük le. Ugyan volt két meccs, amit egymás után elbuktak, azóta öt találkozón nem tudták megfogni őket. A Boavista után az Estrelát is megverték, aztán következett az Union Berlin elleni siker, a Rio Ave legyőzése, és a hétvégén a Rebordosa elleni 2-0.

Kezdjük először a Bajnokok Ligájával! A kiscsapat harmadik alkalommal vesz részt a sorozatban, a 2012/13-as szezonban a csoportkörből estek ki, ahogy a 2010/11-es idényben is.

Első meccsüket az akkortájt nem túl erős formában levő Napoli ellen játszották, de így is veszítettek, azonban bravúrgyőzelmet arattak Németországban az Union Berlin ellen. Igaz, Urs Fischerék rendkívül gyengék idén, egymás után veszítik el a meccseiket. Külön jár a taps azért, mert 2-0-s hátrányból sikerült fordítani Sikou Niakaté, Bruma és Castro góljaival.

Mivel Artur Jorge mestert kiállították, így ezen a meccsen nem ő, hanem segédje fog a kispadon ülni.

Régen a Braga hazai környezetben nagyon félelmetes ellenfél volt, idén viszont már kétszer kikaptak, egyszer ikszeltek. Megverte őket a Napoli mellett a Famalicao és a Sporting is vitt egy pontot innen.

Ha minden igaz, Víctor Gómez az egyetlen sérült, a jobbhátvéd pozícióban most is Joe Mendes fog szerepet kapni.

A várható kezdőcsapat:

Matheus – Mendes, Saatci, Niakaté, Borja – Zalazar, Al-Musrati – Djaló, A. Horta, Bruma – Banza

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Real Madrid

Hiába rúgott a hétvégén három gólt a Real Madrid a Sevilla otthonában, mégis 1-1 lett a találkozó, és a királyiak bukták az előnyüket a Gironával és az FC Barcelonával szemben is. Az ő győzelmükre számítottunk, de – és nem akarok okosabb lenni, mint Carlo Ancelotti -, az olasz megint bődületes hibákat követett el, amik aztán visszaütöttek. Már többször említettem, hogy Vinicius Jr.-t és Rodrygot vétek csatárként alkalmazni, egyikük sem megfelelő erre, egyszerűen nem ehhez vannak szokva, és gyakorlatilag emberelőnnyel indul az ellenfél, amikor ők éket játszanak. Megértem, hogy Bellingham miatt szükséges volt az átalakítás, de kétlem, hogy az eddig is működő 4-2-3-1-et ne lehetne visszahozni. Na mindegy, ez persze magánvélemény volt.

A Real Madrid egyébként jól szerepel az idényben, egy Atleti elleni vereséget leszámítva mindenhol nyertek vagy legalább pontot szereztek.

Luka Modric abszolút perifériára került, Ancelotti igyekszik a fiatalokat beépíteni, és a rutint mellőzni. Mivel a hétvégén a Barcelonával fognak játszani, a Realnak szüksége lesz egy kis változatosságra, Modric emiatt kezdhet a portugál csapat ellen.

Ahogy kezdhet Joselu, a balbekk pozíciójában pedig Fran García vagy Ferland Mendy. De az is lehet, hogy – hasonlóan a Napoli elleni meccshez, amit amúgy a Real Madrid 3-2-re nyert meg – Eduardo Camavinga kap ott helyet.

Ami biztos, hogy Éder Militao, valamint két kapus, Andriy Lunin és Thibaut Courtois nem szerepelhet sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Carvajal, Rüdiger, Nacho, F. García – Camavinga, Modric, Tchouaméni – Bellingham – Joselu, Vinicius Jr.

Tippelde

A Realnak már a hétvégi rangadóval is törődnie kell, ez lehet a Braga nagy esélye. Tegyük hozzá, egy tartalékos Real Madrid is van annyira erős, mint a Braga, a nagy kérdés, hogy ezek a kevés lehetőséget kapó játékosok mennyire fognak harapni.

Nem lennénk meglepve, ha elhullajtaná a BL-ben első pontjait a vendégcsapat, tippelni mégsem erre fogunk, mert amúgy nem ez a realitás…

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Cashback a Casinia oldalán! Kapj pénzt a vesztes fogadásaid után, a veszteségeid 10%-át nyerheted vissza!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső