Inter – Salzburg: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 23.
2023. október 24. kedd, 18:45 Giuseppe Meazza
Inter
vs
Salzburg

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Második meccsünk papíron tűnik csak könnyűnek, de ez a nagyon fiatal vendégcsapat okozott már bőven meglepetéseket ebben a sorozatban. Nem csak korábban, már most is.

Az Inter ellenfele ezúttal a Red Bull Salzburg lesz, amely tömve van fiatal tehetségekkel. Akik nem ijednek meg senkitől és semmitől. Van, hogy ez bejön, van, hogy nem. Az első fordulóban sikerült bravúrt elérni, a másodikban már nem.

Az Inter egyelőre továbbjutást érő helyen, de itt nagyon kell figyelni, négy kör, 12 megszerezhető pont még hátra van, a nullapontos Benfica is előre törhet még, Simone Inzaghiék nem dőlhetnek hátra.

A tavalyi ezüstérmesnek hazai pályán mindenkit vernie kell, és az online sportfogadás nagymesterei is úgy gondolják, az olaszok megnyerik a találkozót. Az Unibet oldalán 1.35 a hazai siker, 5.40 a döntetlen, 10.00 a sógorok győzelme.

Jöjjön az Inter – Salzburg találkozó!

Inter

A név – meg a tavalyi eredmény – kötelez, az Internek hoznia kell az ilyen és ehhez hasonló találkozókat. Merthogy tavaly ők döntőt játszottak, majdnem meg is nyerték, nem fordulhat elő velük, hogy ennél lejjebb engedjék a lécet.

Eddig erre nincs is szükség. Simone Inzaghi együttese a csoportja második helyén, igazából csak a gyengébb gólkülönbség miatt szorult oda. De közvetlenül mögöttük ott van a Salzburg is, nem tehetik meg tehát, hogy félvállról vegyék az ellenfelüket.

A Real Sociedad elleni döntetlen után meglepően simán győzték le a csoport eddigi abszolút negatív meglepetését, a Benficát. Hiába lett csak 1-0 a meccs, hiába volt többet a labda a portugáloknál, nem igazán voltak veszélyesek a kapura, míg az olaszok majdnem 4-es xG-t hoztak. Marcus Thuram volt az, aki végül be tudta venni Anatoliy Trubin kapuját.

Jó hír a szurkolóiknak, hogy az AC Milan tegnap esti botlása után az Inter az élen maradt, ők szombaton a Torinot verték idegenben 3-0-ra. Ekkor is betalált Marcus Thuram, valamint Lautaro Martínez és Hakan Calhanoglu.

Két nagy öreg, Marko Arnautovic és Juan Cuadrado sérültek. Ami a kezdőt illeti, Federico Dimarco és Carlos Augusto között vacillál a mester, egyébként a megszokott csapatot fogja pályára küldeni.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Pavard, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.08.09.Barátságos Mérkőzés
salzburg
3:4
inter
Barátságos Mérkőzés
2022.12.07.Barátságos Mérkőzés
inter
4:0
salzburg
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Salzburg

Minden idők legfiatalabb csapatával állt ki a BL-ben az együttes új vezetőedzője, Gerhard Struber, aki azután vette át a gárdát Mathias Jaissle-tól, hogy a fiatal edző meghallgatott egy ajánlatot Szaúd-Arábiából. A vezetőség azt mondta, nekik ez már elég a menesztéshez, hiába hozott jó eredményeket Jaissle, hiába nyerte folyamatosan a bajnokságot, hiába értett a fiatalok nyelvén.

Struber a BL-ben eddig jól áll, hiszen két forduló után három ponttal a csoport harmadik helyén állnak. Idegenben verték meg a Benficát, igaz, utána a Real Sociedadtól kikaptak hazai környezetben. Méghozzá meglepően simán 2-0-ra.

Mostanában a bajnokságban is akadozik a gépezet, a Klagenfurt ellen csak döntetlent játszottak, szombaton pedig a LASK Linz ellen kaptak ki otthon 1-0-ra.

Régóta nem kaptak ki idegenben, viszont tegyük hozzá, régóta nem jártak ennyire patinás csapat otthonában.

Strubernek nem kevesebb, mint hat sérültje lesz, Bryan Okoh, Sékou Koita, Fernando, Justin Omoregie és Daouda Guindo sem játszhat majd.

A várható kezdőcsapat:

Schlager – Dedic, Pavlovic, Baidoo, Terzic – Bidstrup, Gourna-Douath, Kjaergaard – Gloukh – Simic, Konaté

Tippelde

Nagyon tetszik az, ahogyan a Salzburg a fiatalokkal bánik, nagyon szimpatikus csapat. Bevallom, Struber munkásságát eddig nem nagyon figyeltem, de úgy tűnik, nem annyira zökkenőmentes az átmenet, valamint jó pár játékos hiányzik, akik a nyáron igazoltak el. Ilyen mondjuk Nicolas Seiwald vagy Junior Adamu és Noah Okafor.

Az Internek ezt csuklóból hoznia kell, és akár még a vezetést is átvehetik, hiszen a Benficában is sokkal több van…

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 2-0

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső