Borussia Dortmund – AC Milan: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 03.
2023. október 04. szerda, 21:00 Signal Iduna Park
Borussia Dortmund
vs
Milan

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Ahogy tegnap is írtam, ezen a héten nem tudunk minden meccsről írni a legrangosabb európai kupából. De azért három találkozót ma is kiválasztottunk, szerintem a jobbakat. Aztán majd kiderül, lehet, hogy ti máshogy látjátok.

Ma először a Borussia Dortmund – AC Milan találkozóról lesz szó, szerintem a mai nap egyik legjobbja. De nem a legjobbja, mert azért lesz egy Newcastle – PSG is…

A Dortmund csapata eddig engem nem győzött meg, de Edin Terzicék képesek rám cáfolni, legutóbb a múlt hét péntekén tették. A Milan közben rangadót nyert, és ez jó alapot jelent számukra a Bajnokok Ligája-meccsük előtt. Kell a pont, mert az első fordulóban hiába játszottak sokkal jobban a Newcastle-nél, nem tudtak nyerni.

Az online sportfogadás szakértői szerint háromesélyes mérkőzés lesz ez, ahol egy picit – szerintem érdekes – esélyesebb a hazai gárda. A Quickwinnél 2.45 a németek sikere, 3.60 az iksz, 2.80 az olaszok győzelme.

Borussia Dortmund

Meg tudta emberelni magát a Borussia Dortmund együttese, és bár a hétvége első napján nehéz meccsük volt a remek formában levő Hoffenheim ellen, nyertek, és üldözik tovább a Bayern München – Bayer Leverkusen – VfB Stuttgart triót. Úgy állnak, mint a svábok, vagyis négy győzelemmel és két döntetlennel. Voltak azért erős meccseik, voltak gyengébbek, összességében elmondható, valamivel gyengébb lett ez a csapat, mint volt. Már csak Jude Bellingham átigazolása miatt is…

Edin Terzic viszont talált magának egy új góllövőt Sebastian Haller mellé, Niclas Füllkrug pénteken is gólt szerzett, mellette még Marco Reus és Julian Ryerson találtak a hálóba.

A Dortmund a lehető legkeményebb csoportba került, és mivel első meccsüket idegenben a PSG ellen elvesztették, most hazai pályán muszáj lenne jó eredményt elérni.

A csapat 2022. augusztusa óta veretlen hazai pályán, arra fognak készülni az észak—rajna-vesztfáliaiak, hogy ez megmaradjon szerda este is.

A csapatból legutóbb Ramy Bensebaini piros lapot kapott, de az az eltiltás a BL-re nem érvényes, így a védő ott lesz a kezdőben. Aki nem lesz ott – meg a kispadon sem -, az Mateu Morey és Thomas Meunier, illetve Marcel Sabitzer is várhatóan csak a lelátóról figyelheti a társakat.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini – Özcan, Can, Brandt – Malen, Füllkrug, Adeyemi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2017.07.18.ICC
milan
1:3
dortmund
ICC
2003.03.18.Bajnokok Ligája
milan
0:1
dortmund
Bajnokok Ligája
2002.12.11.Bajnokok Ligája
dortmund
0:1
milan
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Milan

Meglepő magabiztossággal sikerült a rossonerinek legyőznie a Laziot, akik szintén Bajnokok Ligája-szereplők idén. A San Siroban rendezett találkozón az első félidőben még nem esett gól, de aztán Christian Pulisic és a csereként beszálló Noah Okafor találataival a hazaiak győztek.

Gőzerővel hajt az első helyre a Milan, az Inter azonban jobb gólkülönbségének (meg egymás elleni eredményeinek) köszönhetően előttük áll.

Stefano Pioli együttese stabil játékot nyújt eddig, abszolút nem észrevehető Sandro Tonali hiánya, igaz, ehhez szükséges volt arra, hogy pár változtatást kitaláljon az edző.

Tijjani Reijnders és Ruben Loftus-Cheek is azonnal be tudott illeszkedni, ugyanez igaz Christian Pulisicre is.

A gárda hazai pályán eddig négy tétmérkőzést játszott, melyből hármat megnyertek, egyedül a Newcastle United elleni BL-találkozón ikszeltek. Ott is nagyon közel jártak a győzelemhez, a vendégek nagyon meg voltak szeppenve, de a gólszerzés elmaradt.

Az előbb említett Loftus-Cheek, valamint Rade Krunic összeszedett egy sérülést, ami miatt nem lesz bevethető, őket hárman pótolhatják: Yunus Musah, Tommaso Pobega és Yacine Adli.

Sérült még Mattia Caldara és Pierre Kalulu és Ismael Bennacer, de Mike Maignan újra bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Tomori, Thiaw, Hernandez – Musah, Adli, Reijnders – Pulisic, Giroud, Leao

Tippelde

Nagyon erős meccs, aki szereti a focit, annak nem lehet kihagyni ezt a találkozót. Lesznek szép momentumok, kemény csaták, ám a sok gólban mi most egyáltalán nem vagyunk biztosak.

Tipikusan az a meccs ez, amin egyetlen találat dönthet.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Gól a második félidőben

3.: 8,5-nél kevesebb szöglet

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső