Napoli – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 02.
2023. október 03. kedd, 21:00 Diego Armando Maradona
Napoli
vs
Real Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Talán a keddi játéknap legnagyobb rangadója következik most. A Napoli és a Real Madrid a csoportelsőségre hajtanak saját négyesükben, ez a mérkőzés kiemelten fontos mindkettejüknek. Az olasz bajnoknál van most némi feszültség, ahogy az várható volt, sokan még most sincsenek kibékülve Rudi Garciával, aki Luciano Spalletti helyére ült le. A francia szakembernek tényleg lehet, bele fog törni a bicskája ebbe a munkába. A másik problémát Victor Osimhen generálja, aki sértődött kisfiúként viselkedik (viselkedett), és az is felmerült, hogy a télen távozik. Épp a mostani ellenfél az, aki állítólag vinné is a csatárt…

Pár évvel ezelőtt találkoztak egymással a kieséses szakaszban, akkor a Real Madrid nagyon simán jutott tovább.

Ez a mostani az online sportfogadás különféle oldalai szerint nem lesz annyira egyszerű: A Powbetnél 2.63 a hazai győzelem, 3.60 a döntetlen, 2.55 a vendégsiker.

Jöjjön a Napoli – Real Madrid találkozó!

Napoli

Valahol érthetetlen, hogy miért vannak ennyire kiakadva a Napoli szurkolói, miért nem bíznak meg az új edzőjükben. Aztán a másik oldalról meg teljesen érthető. Van egy léc, amit magasra tettek, és ha ezt valaki nem bírja megugrani, akkor annak mennie kell.

A Napoli eddig csak egyetlen vereséget szedett össze (a Laziotól kaptak ki), de már volt két döntetlenük (a Genoa és a Bologna ellen), így pedig elég messze vannak most a címvédéstől, a riválisok ennyiszer nem botlottak.

Egyébként ez a messze is költői túlzás, négy pont a differencia köztük és az Inter – AC Milan kettős között, és a Nápoly már ott van a harmadik helyen.

Most épp a Leccét verték meg kegyetlenül, a kiscsapat eddig sokaknak feladta a leckét, a Napolinak viszont nem, 0-4 lett a vége. Leo Östigard nyitotta meg a gólok sorát, majd jött Victor Osimhen, Gianluca Gaetano és Matteo Politano.

A BL-ben megint csak győztek, pedig a Braga nem egy könnyű ellenfél, ráadásul idegenben kellett helyt állniuk. Megtették, Giovanni Di Lorenzo és Sikou Niakhaté góljaival nyerni tudtak. A második gól egyébként öngól volt…

Pierluigi Gollini, Juan Jesus és Amir Rrahmani sérültek, így a védelemben Natan és Östigard fog szerepelni. Nagyobb biztonságban lennének a brazillal meg a koszovóival valaki szerint…

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Östigard, Natan, Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2017.03.07.Bajnokok Ligája
napoli
1:3
real madrid
Bajnokok Ligája
2017.02.15.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
napoli
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

Látva a Real Madrid szereplését az Atletico Madrid ellen, tudva, hogy hova utaznak a hétvégén, voltak kétségeink afelől, hogy a blancók győzni tudnak… És milyen sima meccs volt… Kijött a rutin, kijött a tudásbeli különbség, a LaLiga rangadóját 3-0-ra nyerték meg a Girona ellen.

Remekül játszott a csapat, Joselu mellett Jude Bellingham nyújtott nagyszerű játékot, illetve Aurélien Tchouaméni. Nem azért őket emeltem ki, mert egyébként ők rúgták a gólokat, hanem mert a mezőnyben is olyat alkottak, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Továbbra is tartom, ennek az új formációnak egy nagy vesztese van, Vinicius Jr., ő láthatóan nem tud mit kezdeni azzal, hogy nem a szélen játszik, ékként pedig kvázi használhatatlan.

Nagy kérdés, most, hogy felépült, kit preferál majd az olasz, mert Joselu és Rodrygo is jobb játékra képes nála.

A BL-ben győzelemmel indítottak, de ez a siker nagyon nehezen született meg. Az Union Berlin keményen őrizte a döntetlent, és csak a hosszabbításban sikerült bekotornia egy gólt Bellinghamnek.

Idegenben ötből egy meccset bukott el a Madrid, az említett Atletico ellen rangadót.

Úgy néz ki, hogy David Alaba felépül holnapra, így ő lehet majd Antonio Rüdiger párja. Ha mégsem, akkor a hétvégén kiállított Nacho Fernández kap helyet a kezdőben.

Sérült még Éder Militao, Thibaut Courtois és Arda Güler.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Carvajal, Rüdiger, Nacho, F. García – Valverde, Modric, Camavinga – Bellingham – Joselu, Vinicius Jr.

Tippelde

A Napoli nyolc gólt lőtt az elmúlt két meccsén, holnap is győzni akarnak majd. Nem fognak úgy beállni védekezni, mint az Union Berlin, ez pedig a Real Madridnak is inkább fog ízleni.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Gól a második félidőben

Kétgólos vezetésnél a Casinia meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső