Celtic – Lazio: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 03.
2023. október 04. szerda, 21:00 Celtic Park
Celtic
vs
Lazio

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Következzen egy olyan mérkőzés, ami… talán kötelező kéne, hogy legyen. Mármint kötelező győzelem. A sportfogadás kedvelőinek és a Lazionak is. Merthogy Maurizio Sarriék Skóciába mennek, Glasgowba, hogy ott megmérkőzzenek a Celtic együttesével.

A Lazionak nem megy jól. Hektikusan teljesítenek, néhol kijön a lépés, néhol teljesen magabiztosak, néha viszont bárkitől ki tudnak kapni. Rangadókat veszítettek el, kiesésre jelölt csapatoktól kaptak ki, szóval valami ott nagyon nem stimmel.

Amennyiben a Lazio ezúttal sem tud nyerni, úgy bajba kerülnek. És nem csak a csapat, hanem a mester, Sarri is.

A skótok a BL-ben általában nagyon gyengén teljesítenek, most is vereséggel indítottak, és ha nem javítanak, akkor biztosan maradnak az utolsó helyen, és elkönyvelhetjük a kiesésüket.

Sportfogadás szempontjából is érdekes meccs, ami a Hotbet oldalán jó szorzókon fut most. 2.90 a hazai siker, 2.40 a vendég, 3.50 a döntetlen.

Jöjjön a Celtic – Lazio találkozó!

Celtic

Semmi meglepetés nincs abban, hogy a Celticet az első fordulóban megverte a Feyenoord. A hollandok erősek, joggal vannak itt, és most már ki lehet jelenteni, bejelentkeztek a továbbjutásért. Az sem sokat segített a skótokon, hogy Gustaf Lagerbielke és Odin Thiago Holm is idő előtt hagyta el a pályát, mindkettejüket kiállították.

Általában a BL-ben nagyon nem megy a Celticnek, az utóbbi években gyakran láthattuk őket a csoportkörben, annál tovább azonban nem igen jutnak. És most, ebben a csoportban sem fognak kiemelkedni, ha valamire hajthatnak, az a harmadik hely.

A Premiershipben persze kiemelkedő csapatként számolnak velük, az előző két évben bajnokok is lettek, ám a nyáron volt egy edzőváltás, a Tottenhamet egyelőre dobogóra segítő Ange Postecoglou lelépett, a helyét Brendan Rodgers vette át.

Vele is jól megy a bajnokságban, a Celtic négy ponttal vezet, 6-1-0 a mérlegük, a hétvégén a Motherwellt verték 2-1-re. A góljaikat Luis Palma és Matt O’Riley szerezték. Jó meccs volt, hiszen a 95. percben a hazaiak egyenlítettek, O’Riley a 97.-ben rúgta a győztes gólt.

Rodgersnek nem jött jól két játékosa kiállítása, hiszen így is nagyon hosszú a sérültlistája: Liel Abada, Cameron Carter-Vickers, James McCarthy, Maik Nawrocki, Marco Tilio és Stephen Welsh sem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Hart – Johnston, Lagerbielke, Scales, Taylor – O’Riley, McGregor, Hatate – Yang, Furuhashi, Maeda

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2019.11.07.Európa-liga
lazio
1:2
celtic
Európa-liga
2019.10.24.Európa-liga
celtic
2:1
lazio
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lazio

Nem tud felülkerekedni a gyenge formáján egyelőre a Lazio, és most már mondhatjuk, hogy igenis vannak gondok. Maurizio Sarri a legutóbbi öt mérkőzéséből egyet nyert meg: Kikapott a Juventustól és az AC Milantól, ikszelt az Atletico Madriddal és a Monzával, és legyőzték a Torinot.

A rossoneri elleni mérkőzésen hiába volt majdnem ugyanannyi kapura lövésük, mint ellenfelüknek, azok sokkal veszélyesebbek voltak. Most így hirtelen csak Felipe Anderson lövése jut eszembe, ami tényleg közel volt a gólhoz.

Láthatóan valami nem stimmel, noha minden lehetséges távozót igyekeztek pótolni a nyár folyamán. Matteo Guendouzi és Kamada Daichi feladata volna Sergej Milinkovic-Savic pótlása, érkezett egy támadó, Taty Castellanos azért, hogy Ciro Immobile többet pihenhessen… De nem… Nem megy a játék.

Az Atleti elleni BL-meccsen nem érdemelt vereséget a gárda, Ivan Provedel pedig sok nagy védése mellett a másik kapu előtt is aktív volt: Ő egyenlített a 94. percben.

Idegenben vannak gondok, négy mérkőzéséből hármat is elveszített a Lazio. Sarrinak ezúttal sincs sérültje, ahogy eltiltottja sem.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Kamada, Vecino, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Tippelde

Kemény dió is tud lenni a Celtic, különösen hazai pályán. Játékerőt tekintve a Lazio jobb csapat, de a formájuk miatt nem vagyunk biztosak a győzelmükben. Ettől függetlenül nem tudunk mást mondani, mint hogy ezt a mérkőzést Romagnoliéknak meg kell nyerni.

Tippjeink a következők:

1.: Lazio győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Ciro Immobile bármikor gólt szerez

Tippelj a Bajnokok Ligája második fordulójára a FEZbetnél, 12.000 Ft-os Freebetet kaphatsz érte!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső