Real Madrid – Napoli: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 28.
2023. november 29. szerda, 21:00 Estadio Santiago Bernabeu
Real Madrid
vs
Napoli

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Ha már belekezdtünk ebbe a csoportba, akkor gyorsan fejezzük is be, oké? A C kvartettnél maradunk, ahol nemrég a Braga és az Union Berlin meccséről beszéltünk, most pedig következik a Real Madrid – Napoli, amely a szerdai játéknap egyik legizgalmasabb mérkőzése lehet. Ha a két gárda úgy játszik, mint tették azt az odavágón. Akkor a Real 3-2-re nyert egy Fede Valerde-bombával – amit aztán öngólnak írtak -, de azóta annyi minden történt már…

Egyrészt a Real már biztos tobábbjutó, másrészt a Napolinál edzőváltás történt, Walter Mazzarri feladata lesz bevinni a Nápolyt a kieséses szakaszba. Ami nem tűnik egyszerű feladatnak, ha most is kikapnak, és a Braga nyer, az utolsó forduló számukra nagyon izgalmas lesz.

A Real számára maximum a csoportelsőség a tét, illetve ezen kívül több hazai meccsük a BL-ben nem lesz – majd lesz, a nyolcaddöntőben -, szóval szeretnének a szurkolóknak valami szépet adni még.

Hazai győzelmet várnak a sportfogadás szakértői, 1.85 a Betrophynál a Real Madrid sikere, 3.90 az iksz, 4.40 a vendégsiker.

Real Madrid

Különösebb tétje ennek a most következő mérkőzésnek már nincs, a Real Madrid biztosan ott lesz a kieséses szakaszban, ahogy eddig mindig ott voltak. A Carlo Ancelotti vezette blancók eddig négy meccsből négyet nyertek, és aki csak ennyit lát, azt gondolhatja, ennyivel jobb a spanyol gigász, mint a többiek. Ám aki látta a többi meccset, az tudja, nem kevés szerencse – meg küzdés – kellett ahhoz, hogy a Real Madrid hibátlanul az első helyen álljon.

Az Union Berlint egy utolsó perces Bellingham-góllal győzték le, Nápolyban közel jártak a döntetlenhez, de akkor Federico Valverde segítette ki őket, a Braga elleni idegenbeli meccsen pedig a portugálok pontot érdemeltek volna.

A csoportelsőséget még elbukhatják, szóval ezen a találkozón még oda fogják magukat tenni, főleg, hogy a hétvégén a Granada ellen vívnak a LaLigában, tehát annyira nem kell tartalékolni.

A hétvégén Rodrygo volt a hős, a kis brazil az utolsó pillanatban került a kezdőbe, mivel Brahim Diaz nem tudta vállalni a játékot, és ha már ott volt, rúgott két gólt meg adott egy gólpasszt. Az utóbbi három meccsen öt gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki.

Sérülések terén annyira azért nem áll jól az olasz szénája. A szezon elején kiesett Thibaut Courtois és Eder Militao, majd Arda Güler és Aurélien Tchouaméni, a válogatott szünet előtt Kepa, a válogatott szünetben pedig Eduardo Camavinga és Vinicius Jr.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy – Valverde, Kroos – Modric, Bellingham – Rodrygo, Joselu

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.03.Bajnokok Ligája
napoli
2:3
real madrid
Bajnokok Ligája
2017.03.07.Bajnokok Ligája
napoli
1:3
real madrid
Bajnokok Ligája
2017.02.15.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
napoli
Bajnokok Ligája
1987.09.30.Bajnokok Ligája
napoli
1:1
real madrid
Bajnokok Ligája
1987.09.16.Bajnokok Ligája
real madrid
2:0
napoli
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Napoli

Új edzővel vág neki a folytatásnak a Napoli, Rudi Garciát az a Walter Mazzarri váltotta, aki korábban volt már a csapat edzője. A hírek szerint azonban ez nem egy hosszútávú megbízatás, a nyáron a mester lelép, úgyhogy a Napoli gőzerővel keresi az utódját, és egy olasz újság szerint képben van Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is.

Mindenesetre ez csak egy pletyka, amit maga Rossi cáfolt meg, Mazzarrival kell most küzdeniük. Elsősorban el kell érni a továbbjutást a BL-ben, és a bajnokságban is feljebb kell lépni.

Az első lépést megtették a hétvégén, az Atalanta otthonában nyertek 2-1-re Khvicha Kvaratskhelia és Elif Elmas góljaival. Ezzel a sikerrel pedig felléptek a negyedik helyre, ám egy bajnoki cím után ez nem elég…

A BL-ben többször rontottak, kikaptak otthon a Real Madridtól és legutóbb csak döntetlent értek el az Union Berlin ellen, a nyolcaddöntő így nincs biztonságban, főleg, hogy most Spanyolországból kéne pontot vagy pontokat hozni.

A keret majdnem teljes, Jesper Lindström és Mario Rui sérült.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, M. Olivera – Lobotka, Zambo Anguissa, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Tippelde

Nem feltétlenül kell győznie a Realnak a csoportelsőséghez, egy döntetlen is elegendő. A Napolinak viszont nagyon fontos lenne győznie, nem lehet az utolsó körre bízni a továbbjutást.

A vendégek kezdeményezőbb focival fognak előállni, ám a Real pont akkor tud eredményesen focizni, amikor magukra húzzák ellenfelüket.

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Real Madrid győzelem vagy döntetlen

3.: Két és fél gól feletti eredmény

4.: Mindkét fél szerez majd gólt

5.: Rodrygo bármikor gólt szerez

Immáron a 20BET-nél is elérhető a Cashout funkció! Ha nem érzed biztosnak a tipped, add el azt a fogadóirodának!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső