Club Brugge – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 06.
2022. szeptember 07. szerda, 21:00 Jan Breydelstadion
Club Brugge
vs
Bayer Leverkusen

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az eddigi szezonokban a Club Brugge mindig olyan csoportba került, ahol esélyük sem volt a továbbjutásra. Most először talán van némi sansz, hogy befussanak a második helyre, bár tény és való, hogy ez egy ilyen négyesben sem a legreálisabb forgatókönyvnek számít, csak azt mondom, most több esélyük van, mint mondjuk tavaly.

Az együttes viszont gyengült sok szempontból, és erősödött is. Charles De Ketelaere már nincs itt, ahogy az eddigi sikerkovács, Philippe Clement is távozott, de azért van utánpótlás, például Roman Yaremchuk, aki itt végre tényleg megmutathatja, hogy mire is képes.

A Brugge hazai pályán mindegyik ellenfelével kibabrálhat, tavaly is hoztak néhány pontot, emlékezetes meccsük volt a PSG elleni hazai találkozó, ahol pontot szereztek a franciáktól.

Az ellenfelük az a Bayer Leverkusen, akik nem igazán kezdték jól az idényt, és ennek nyoma van a bajnokságban is. A legutóbbi öt meccsükből négyet elveszítettek, szóval, ha valamikor, hát most meg tudják őket fogni a belgák.

Az is lehet, hogy a BL-ben egy másik Leverkusent láthatunk, főleg, mert Gerardo Seoane is az utolsókat rúgja, és a játékosok mögé szeretnének állni. Én úgy gondolom, még egy vereség – főleg a csoport papíron leggyengébbje ellen – már tényleg arra sarkallná a vezetőséget, hogy edzőt váltson.

A bukik valamelyest közel hozták a szorzóikkal a két csapatot, de még így is a Leverkusen az esélyes. A hazai győzelem 3.30-as oddson fut, a döntetlen 3.80 körül, míg a németek diadala 2.20 körüli pénzt érne.

Jöjjön a Club Brugge – Bayer Leverkusen találkozó!

Club Brugge

Nagy változásokon ment keresztül a belga együttes. Philippe Clement szezon közben ment el a Monacohoz, a helyére kinevezett Alfred Schreuder pedig azután, hogy megnyerték a bajnokságot. Az addigi másodedző, Carl Hoefkens ült le a kispadra, és az idén az ő feladata lesz elérni, hogy a csapat minél jobban játsszon.

További nagy és fontos változás, hogy az egyik legnagyobb ígéretet, Charles De Ketelaere-t eladták a Milannak, illetve ment még Bas Dost, Stanley Nsoki és Lois Openda is, aki időközben bemutatkozhatott a belga felnőttválogatottban is.

Izgalmas játékosokat igazoltak, Dedryck Boyata a védelembe hozhat stabilitást, középen Casper Nielsen és Raphael Onyedika, elöl pedig a Ferrán Jutgla – Roman Yaremchuk kettős.

Mint mondtam, a Brugge néhány jobb eredménnyel harcban lehet a msáodik helyért is akár, és bár De Ketelaere nincs már, de azért még így is elég erős ez az együttes.

A bajnokságban jól megy nekik, az utolsó öt meccsük egyikén sem szenvedtek vereséget, és a hétvégén a Cercle Brugge ellen 4-0-ra nyertek. Bemutatkozott a csapatban Yaremchuk, és egyből gólt szerzett, Jutgla helyére állt be, aki eddig öt gólt vágott, szóval mondhatni, ő is bevált.

Betalált még egy másik új, Casper Nielsen, valamint Skov Olsen is, és volt egy öngól.

Az egyik legjobbjuk, Noa Lang sérült, ahogy Mats Rits is, illetve még Tajon Buchanan nem játszhat.

Yaremchuknak a kezdő talán még korai lenne, így a 3-5-2-es felállásban Sowah és Jutglá játéka valószínűsíthető.

A várható kezdőcsapat:

Mignolet – Mata, Mechele, Sylla – Skov Olsen, Nielsen, Odoi, Vanaken, Meijer – Sowah, Jutglá

Egymás elleni meccsek:

Összesen két meccsük van, nem túl sok, és ne reménykedjetek abban, hogy bármi fontos információt ezekből a mérkőzésekből ki tudtok szedni. Az egyiket 2011-ben, a másikat 2006-ban játszották. A későbbi meccs egy sima, barátságos mérkőzés volt, melyet a Brugge nyert meg 2-1-re, míg az UEFA Kupában 1-1-et játszottak.

Előző meccs eredménye
2011.07.17.Barátságos Mérkőzés
club brugge
2:1
bayer leverkusen
Barátságos Mérkőzés
2006.10.19.UEFA Kupa
club brugge
1:1
bayer leverkusen
UEFA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayer Leverkusen

Amikor már azt hittük, hogy a csapat kikecmergett a gödörből, megint kaptak egyet, de akkorát, hogy a fal adta a másikat. Rangadót veszítettek hazai pályán, amit mindenképp meg kellett volna nyerniük. A Freiburg elleni meccset végül 3-2-re veszítették el, és ez már idénybeli ötödik vereségük volt, négy bajnoki bukta mellett a kupából is kiestek.

Ezért is mondom, hogy Gerardo Seoane mester gondban van, és egy újabb vereség után szedheti a motyóját. A Leverkusen visszatérése a BL-be talán erőt ad a játékosoknak, de az is lehet, hogy még mélyebbre süllyednek.

Én nem gondolnám, hogy tavalyhoz képest bármi pozitív változás megfigyelhető lenne, sőt… Moussa Diaby és Patrick Schick vitték a hátukon ezt az együttest, de idén eddig nagyjából észrevétlenek, Florian Wirtz még mindig sérült, és a többiek sem villognak. Serdar Azmountól is többet vártak, bár Seoane nem biztos, hogy a megfelelő pozícióban játszatja, általában irányítóként számol vele, de az iráni inkább érzi jól magát a csatárok között.

Wirtzre még várni kell egy darabig, őt Adam Hlozek és Callum Hudson-Odoi pótolhatja, mi mindkettőnek a kezdőben adnánk helyet. Főleg, hogy Karim Bellarabi, Amine Adli is sérült, valamint a cserekapus, Andrey Lunev fog még hiányozni.

A 4-2-3-1-től nem fog eltérni Seoane, aki mostanában méltatlanul hanyagolja Odilon Kossounout, pedig nagyon sok gólt kap az együttes, talán ez a Frimpong – Tah – Tapsoba – Bakker négyes mégsem a megfelelő döntés.

A várható kezdőcsapat:

Hrádecky – Frimpong, Tah, Tapsoba, Bakker – Aranguiz, Andrich – Diaby, Hudson-Odoi, Hlozek – Schick

Tippelde

Amikor egy csapat ennyire rossz formában van, akkor a játékosok fejben is kezdik elhinni, hogy nem tudnak győzni. Seoane állása azon múlik, hogy meg tudja-e őket győzni arról, hogy nyerhetnek Belgiumban.

Szerintünk nem. A Brugge jó formában, tavaly is remekeltek hazai pályán, és most is ponttal, pontokkal kezdhetik meg a szereplésüket. Bár a bukmékerek inkább a vendégek győzelmében hisznek, mi belga sikert várunk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső