FC Barcelona – Antwerpen: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 18.
2023. szeptember 19. kedd, 21:00 Olímpic Lluís Companys
Barcelona
vs
Royal Antwerp

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Most következő mérkőzésünk nem feltétlenül a legizgalmasabb lesz, de akik szeretik a jó focit, azoknak kihagyhatatlan. Az FC Barcelona – Antwerpen találkozóról van szó, amely országos egyes, már anélkül, hogy egyáltalán ránéznénk bármire. A Barcelona a spanyol bajnokság címvédője, klasszis edzővel és még klasszisabb játékoskerettel, míg ellenfelük a belga bajnokságot nyerte meg. És bár nekik is jó a keretük, azért a kettő mégis csak összehasonlíthatatlan.

Vagy, ha egy módon össze kell őket hasonlítani, az legyen a keretek összértéke: a Transfermarkt oldala szerint a Barca 814 millió eurót, az Antwerp 98 millió eurót ér.

Ha csak ez számítana, akkor a Fradit nem ütötte volna ki a Klaksvík a selejtezőben, tehát mindenképp más aspektusait is meg kell nézni a találkozónak. A sportfogadás hívei nagyon sima hazai győzelemre számítanak, bevallom, minket sem nagyon lehet eltéríteni ettől a gondolattól.

Lássuk a szorzókat: A Powbetnél 1.20 a gránátvörös-kékek győzelme, 16.00 a belgáké, 8.00 a döntetlen.

FC Barcelona

Annak ellenére, hogy különböző pénzügyi problémái vannak a klubnak, és sokáig a nyári igazolásokat sem tudták regisztrálni a pénzügyi fair-play szabályai miatt, egész erős keretet rakott össze Xavi. Sőt, szombaton kiderült, hogy nagyon erős keretet… A Barca a Real Betis ellen játszott, bemutatkozott a két deadline-day igazolás, vagyis Joao Cancelo és Joao Félix, és ha már ott voltak, hát mindketten gólt rúgtak. Rajtuk kívül még betalált Robert Lewandowski, Ferrán Torres és Raphinha.

A Barca a tétmeccsei négyötödét megnyerte, egyedül a Getafe elleni szezonnyitón nem tudott győzni. Azóta viszont megverték a Cadizt, a Villarrealt, az Osasunát és szombaton a Betist.

Látszik, Xavi milyen filozófia alapján rakta össze a csapatot, és aki a Barcának szurkol, az örülhet, mert ez bizony nagyon izgalmas.

Ez a szezon a BL-ben a Barcának kiemelten fontos, hiszen az elmúlt években közük nem volt ehhez a sorozathoz. Ez talán így kicsit erős, hiszen mindig itt voltak, de kiemelkedőt nem tudtak nyújtani. Döntőt utoljára 9 éve játszottak, akkor meg is nyerték a sorozatot, azóta viszont egy elődöntőn kívül nem örülhettek sok mindennek. Tavaly és előtte már a csoportkörben búcsúzni kényszerültek…

A csapatban két alapjátékos sérült, Pedri és Ronald Araujo még heteken át nem lesz ott a pályán.

A hétvége után nehéz elképzelni, hogy Xavi bármit is változtatna a kezdőcsapaton.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – J. Cancelo, Koundé, Christensen, Baldé – de Jong, Romeu, Gavi – Torres, Lewandowski, Joao Félix

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Antwerpen

Mark Van Bommel tavaly nyáron vette át az irányítást a Royal Antwerp felett, és egy elképesztő szezon végén, egy elképesztő utolsó forduló után bajnoki címet ünnepelhettek. A trófeát érő gólt Toby Alderweireld, a rutinos belső védő szerezte.

Azóta viszont sok víz folyt le a Dunán, és az Antwerp már túl van elég sok meccsen a mostani szezonban. Például egy győztes Szuperkupa-finálén, illetve hat bajnokin és két BL-selejtezőn. Az AEK Athén ellen megszenvedtek, de végül azért mondhatni simán, kettős győzelemmel jutottak be a csoportkörbe.

Ami a bajnoki szereplésüket illeti, a hat meccsből hármat nyertek meg, kétszer ikszeltek és egyszer kikaptak.

A múlt héten a Westerlo otthonában léptek pályára, és Vincent Janssen, Jelle Bataille és Arbnor Muja góljaival simán győztek.

Azon a mérkőzésen négyen nem álltak a mester rendelkezésére, Kobe Corbanie, Björn Engels, Davino Verhulst és Sam Vines sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Butez – De Laet, Alderweireld, Coulibaly, Bataille – Keita, Ekkelenkamp, Vermeeren – Muja, Janssen, Balikwisha

Tippelde

Ha a Barca legutóbbi meccséből indulunk ki, sima győzelmet láthatnak majd az Olimpiai Stadion látogatói. A Barca nagyon egységes, van miért előre menniük, és akkora önbizalommal fogadhatják a belgákat, amekkora régóta nem volt Xavi öltözőjében.

Tippjeink a következők:

1.: FC Barcelona győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső