Young Boys – RB Leipzig: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 18.
2023. szeptember 19. kedd, 18:45 Stadion Wankdorf
Young Boys
vs
Leipzig

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Mi azt szoktuk mondani, hogy a legrangosabb európai kupában nincs gyenge vagy érdektelen meccs, de az online sportfogadás bizonyos szereplői a következő találkozóról talán azt gondolják: Van ennél jobb. És hát ezzel mi sem tudunk vitatkozni, de azt mondjuk, megér néhány percet a Young Boys – RB Leipzig meccs.

A németek most már csak két magyarral a fedélzeten, igyekeznek minél jobb eredményt elérni, felvenni a versenyt a Bayern Münchennel, letaszítani őket a trónról, és persze közben a BL-ben is folyton meg akarják mutatni magukat. Ez a kulcsa annak, hogy előrébb lépjenek minden szempontból.

Ellenfelük nem számít a találkozó esélyesének. A Young Boys a selejtezőből jutott el idáig, és amilyen csoportban vannak, minden bizonnyal a cél nem lehet több, mint a harmadik hely megszerzése. Ehhez a hazai meccseikre lesz leginkább szükség, ott kellenek nagyon a pontok, és persze a legfontosabb, hogy meg kell verniük a Crvena zvezdát.

Sok esélyt mi sem adunk nekik, hazai pálya ide vagy oda. Az Unibetnél hasonlóan vannak ezzel. 1.62 a vendéggyőzelem, 5.30 a hazai, 4.50 az iksz.

Young Boys

Eddig nem igazán beszéltünk a Young Boysról, hiszen a svájci bajnokság nincs a középpontban nálunk, csak akkor beszélgetünk a sárga-fekete együttesről, ha a BL jön. Idén egyszer, a Maccabi elleni selejtező alkalmával kerültek szóba.

Azt a párharcot 3-0-s összesítéssel nyerték meg, idegenben nem esett gól az izraeliek elleni meccsen, majd otthon 3-0-ra nyertek Cedric Itten, Filip Ugranic és Abdoulaye Seck góljaival. Seck a Haifa játékosa, szóval ő öngólt szerzett.

Azóta, hogy elkezdődött a bajnokság, a Raphael Wicky vezette együttes még nem kapott ki, pedig már jó sok meccset lejátszottak, szám szerint kilencet. Ebből kettőt a BL-ben, kettőt a hazai kupában, a maradékot pedig a bajnokságban.

Legutóbb három napja, a Xamax elleni kupameccset nyerték meg 1-0-ra Silvere Ganvoula góljával, de azottani kezdőhöz képest bizonyára számtalan változtatás lesz, hiszen Wicky is tudja, hogy a keddi találkozó prioritást élvez.

Ha minden igaz, nincs sérült a hazaiaknál.

A várható kezdőcsapat:

Racioppi – Janko, Benito, Camara, Persson – Ugrinic, Lauper, Imeri – Elia – Nsame, Itten

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

RB Leipzig

A Lipcse együttese hétvégén újabb győzelmet aratott a bajnokságban, ez a megváltozott, megfiatalított csapat egyre izgalmasabbnak és jobbnak tűnik. Nem fogom azért piedesztálra emelni őket egyelőre, még ahhoz túl kevés idő telt el, de Marco Rose nagyon úgy tűnik, hogy megtalálta a módját annak, hogy se Szoboszlai Dominik, se pedig Josko Gvardiol ne hiányozzon.

Illetve még azért sem szeretném őket piedesztálra emelni, mert eddig két rangadót játszottak, és ebből egyet, a Leverkusen ellenit elvesztették. Viszont legyőzték a Német Szuperkupa döntőjében a Bayern Münchent, aztán a bajnokságban a Stuttgartot 5-1-re, az Union Berlint 3-0-ra, majd a hétvégén az Augsburgot is 3-0-ra. Itt a gólokat Xavi Simons, Lois Openda és David Raum szerezték.

A Lipcse tavaly méltatlanul esett ki a BL-ből, a City – akikkel most egy csoportban vannak – 8-1-es összesítéssel ejtette ki őket az egyenes kieséses szakaszban.

A hétvégén nem szerepelhetett El Chadaille Bitshiabu, Amadou Haidara, Dani Olmo és Orbán Willi sem, hosszú ideje először fordult elő, hogy egyetlen magyar sem lépett pályára a Lipcsében.

Jó hír viszont, hogy Gulácsi Péter már ott lehetett a kispadon, szép lassan szerezheti vissza az első számú kapus helyet Blaswichtól.

A várható kezdőcsapat:

Blaswich – Henrichs, Lukeba, Klostermann, Raum – Simons, Kampl, Schlager, Baumgartner – Openda, Sesko

Tippelde

Győzelmet várunk a vendégektől, jobb csapat az övék, de azért a YB sem hiába veretlen eddigi meccsein.

A Leipzignek van néhány sérültje, ez azonban nem jelenthet problémát. Pontosabban, ha nem sikerül a győzelem, nem foghatják arra a néhány kiesőre…

Tippjeink a következők:

1.: Leipzig győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Immáron a 20BET-nél is elérhető a Cashout funkció! Ha nem érzed biztosnak a szelvényed, add el azt a fogadóirodának!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső