Feyenoord – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 27.
2023. november 28. kedd, 21:00 De Kuip
Feyenoord
vs
Atletico Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Féltávhoz értünk, már, ami a keddi meccseket illeti, vár még ránk négy izgalmas találkozó, amely az online sportfogadás kedvelőit is érdekelni fogja. Elsőként jöjjön a Feyenoord – Atletico Madrid, ami nem tét nélküli találkozó, hiszen mind a hollandok, mind a spanyolok a továbbjutásra hajtanak. Egyelőre jobb helyzetben a matracosok, ugyanis vezetik a csoportjukat, de rögtön mögöttük jön a Lazio – mely várhatóan, és szerintünk, nyerni fog -, illetve kettő pontra a Feyenoord.

Pár héttel ezelőtt a Wanda Metropolitanoban csak egy góllal volt jobb Diego Simeone együttese, akkor 3-2-re kaptak ki Arne Sloték, és most, hogy ők vannak otthon, nem szeretnének jó házigazdák lenni.

Sportfogadás szempontjából ez a keddi játéknap legháromesélyesebb mérkőzése, az OhMySpinsnél 2.70 a hazai győzelem, 2.60 a vendégsiker, 3.60 a döntetlen.

Feyenoord

Az Eredivisie-ben már csak egy veretlen csapat van… és az nem a Feyenoord, hiszen a csapat a Twente ellen néhány fordulóval ezelőtt kikapott. És a hátrányuk így már hét pont az eindhoveniek előtt. A Feyenoord, mint a bajnokság címvédője most azon iparkodhat, hogy közelítsenek riválisukhoz.

És közben a Bajnokok Ligájában is megvan még az esélyük a tizenhatba kerülésre, ahogy a Lazio – Celtic mérkőzésnél is említettem, egy-egy pont választja el az első, a második és a harmadik csapatot. Ez utóbbi most a Feyenoord a maga hat pontjával, és nagyon szükségük lenne egy győzelemre, mert a Lazio – forma ide vagy oda -, esélyes, hogy legyőzi a Celticet. És amennyiben Sloték kikapnak, biztosan marad az Európa-liga.

A hétvégén jól hangoltak, 4-2-re nyertek az Excelsior vendégeként, megint alkotott Santiago Gimenez, ezúttal egy mesterhármassal vétette észre magát, mellette Quinten Timber talált még be. A mexikói csatár 16 meccsen 18 gólnál jár, ha ez így megy tovább, a nyáron sorban fognak állni érte Európa nagycsapatai.

A Feyenoord legutóbb a Lazio otthonában kapott ki, és eddig akárhányszor idegenben jártak, vereséggel távoztak. Otthon meg mindenkit elvertek, szóval ebben lehet bízni.

Az iráni támadó, Alireza Jahanbakhsh nem volt a hétvégén, ő most sem lesz, viszont elvileg más hiányzója nincs az edzőjüknek.

A várható kezdőcsapat:

Bijlow – Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman – Ivanusec, Wieffer, Timber, Igor Paixao – Stengs – Giménez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.04.Bajnokok Ligája
atletico madrid
3:2
feyenoord
Bajnokok Ligája
2021.08.08.Barátságos Mérkőzés
feyenoord
2:1
atletico madrid
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atletico Madrid

A hétvége folyamán az Atletico Madrid előzni tudott, a negyedik helyről felléptek a harmadikra, miután a Barcelona csak ikszelni tudott a Rayo Vallecanoval, Simeone együttese viszont 1-0-ra megverte a Mallorcát. Csalóka az eredmény, ami egy szoros mérkőzésre enged következtetni, de ez valójában nem volt az. A matracosok óriási fölényben játszottak végig, de a vendégek igyekeztek minden támadást meghiúsítani, ez Antoine Griezmann találatánál nem jött csak össze.

A Madrid előtt már csak a városi rivális, illetve a Girona áll, de már ők is látótávolságon belülre kerültek. Ha minden igaz, ez lesz Simeone utolsó idénye, aki mégis kitölti a szerződését, utána azonban szinte biztosan távozik.

A BL-ben egyelőre az élen, de voltak érdekes pontvesztései a gárdának. Mondjuk a Lazio elleni meccs pont ilyen, ahol egy kapusgóllal egyenlített az ellenfél, de a Celtic elleni idegenbeli 2-2 is fájhatott.

A visszavágón aztán kiütötték a skótokat, de lehet, hogy az a két pont hiányozni fog.

Újra edz, és játékra kész Reinildo Mandava, de Thomas Lemar és Vitolo nem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Giménez, Witsel, M. Hermoso – Molina, de Paul, Koke, Niguez, Riquelme – Griezmann, Morata

Tippelde

Nem lehet leírni a Feyenoordot, otthon egész jól teljesítenek, Santiago Giménez csúcsformában, és nagyon kell nekik a pont. Na nem, mintha Moratáéknak ne kellene, egy győzelemmel megvan a legjobb 16 közé jutás.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Santiago Giménez bármikor gólt szerez

4.: Négy és fél sárga lapnál kevesebb

Játssz, tippelj és nyerj: A Powbet játékán 4.500.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső