PSV Eindhoven – Lens: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 07.
2023. november 08. szerda, 21:00 Philips Stadion
PSV
vs
Lens

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Tovább tart a francia kiscsapat lendülete a BL-ben, miközben a bajnokságban még mindig küszködnek. A Lens tavaly történelmi második helyet ért el, ami miatt elindulhattak a BL-ben, és ha már itt vannak, akkor igyekeznek meglepetést okozni. Eddig sikerrel.

Fontos találkozó következik, hiszen a B csoportban még marhára nem dőlt el semmi. Ugyan az Arsenal elhúzott, még ők is kieshetnek, a PSV Eindhoven utolsó, de még ők is továbbjuthatnak.

Az előző meccsükön nem született döntés, és a csapatok teljesítményét látva itt, könnyen lehet, hogy most sem tudják majd eldönteni, ki a jobb…

A hollandok a bajnokságban még hibátlanok, ezt a formát kellene átmenteniük a Bajnokok Ligájára is. Hazai pályán pedig ez könnyedén összejöhet…

Az online sportfogadás Magyarországon elérhető irodái szerint nyerni is fognak a tulipánosok, a GGbetnél 1.73 a hazai siker, 4.10 a döntetlen, 4.40 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a PSV Eindhoven – Lens találkozó!

PSV Eindhoven

Ahogy azt már fentebb is említettem, a PSV Eindhoven egyelőre hazai bajnokságában megállíthatatlan. És ez egy tény, a csapat 11 mérkőzéséből 11-et megnyert. Hiába szerepel mögöttük remekül a Feyenoord, nem tudják őket utolérni.

A gólszerzéssel sincs probléma, mint azt az alábbi példa megmutatja: Az elmúlt öt meccsen a csapat összesen 21 gólt szerzett.

Gondok a Bajnokok Ligájában vannak, ahol eddig két pontot sikerült összeszedni, ikszeltek a Lens együttesével és a Sevillával, kikaptak (durván) az Arsenaltól.

A hétvégén a Heracles Almelo elleni idegenbeli összecsapáson megint gólcsapot nyitottak, és csak féltucatnál fejezték be. Betalált Luuk de Jong, Jerdy Schouten, Malik Tillman, André Ramalho, Guus Til és Ricardo Pepi is.

Otthon kilenc mérkőzésből nyolcat megnyertek, a Sevilla ellen játszottak ikszet egyedül.

Noa Lang és Armel Bella-Kotchap biztosan nem játszhat, Mauro Junior és Armando Obispo közeleg a visszatéréshez.

A várható kezdőcsapat:

Benítez – Teze, Ramalho, Boscagli, Dest – Veerman, Schouten – Bakayoko, Til, Lozano – de Jong

Egymás elleni meccsek

Azt mondtuk, ez egy X2-es meccs, és bár ez nem sok pénzt jelent, azért minden kis siker számít. Hiszen a meccs döntetlen lett, és könnyedén nyerhetett volna a PSV. Ők szerezték meg a vezetést Johan Bakayoko góljával, ezt tíz perccel később Elye Wahi egyenlítette ki.

A mérkőzés egészét tekintve az iksz egyébként véleményem szerint megérdemelt, egyikük sem érdemelt vereséget.

Előző meccs eredménye
2023.10.24.Bajnokok Ligája
lens
1:1
psv
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lens

Még csikorognak azok a fogaskerekek, a Lens még mindig messze van tavalyi önmagától, de legalább már valami fény már látszik. A Lens lényegében kilenc mérkőzés óta veretlen, ám több a döntetlenjük, mint a győzelmük, ami kicsit még mindig aggasztó. Ha megnézitek a csapat legutóbbi öt tétmeccsét, láthatjátok, hogy ebből négy is iksz lett.

A gárda legutóbb, vagyis három nappal ezelőtt is csak egy pontra volt jó, az ellenfél a Lorient volt, gól nem esett ezen a találkozón.

A gólszerzéssel egyébként is meggyűlik a bajuk, mind a BL-ben, mind pedig a Ligue 1-ben.

Fent már mondtam, de egyelőre továbbjutó helyen állnak, most azzal lehet felkavarni az állóvizet a B csoportban, ha a PSV megveri a Lenst, a Sevilla pedig az Arsenalt.

Előbbire azért több esély van, elég csak a két csapat formájára pillantani. A francia együttes idegenben egy meccset nyert meg a legutóbbi ötből, a Strasbourgot intézték el.

Jimmy Cabot, Wuilker Farinez, Wesley Said és David Pereira da Costa kimarad a szerdai együttesből.

A várható kezdőcsapat:

Samba – Gradit, Danso, Medina – Frankowski, Mendy, Abdel Samed, Machado – Thomasson, Sotoca – Wahi

Tippelde

Véleményem szerint a Lens nem rossz csapat, de idegenben, ez ellen a PSV ellen nem sok esélyük lesz. Aztán benne van, hogy tévedek, de úgy hiszem, itt az idő az első holland győzelemre az idei BL-főtáblán.

Tippjeink a következők:

1.: PSV Eindhoven győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső