FC Köbenhavn – Sevilla: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 13.
2022. szeptember 14. szerda, 21:00 Parken
Copenhagen
vs
Sevilla

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A G csoport két vesztese csap ezúttal össze Koppenhágában, és mindketten eltökéltek, hogy megszerezzék első győzelmüket az idei BL csoportkörében. Julen Lopetegui Sevillája számít favoritnak, ám a spanyol csapat egyelőre nem olyan szezont fut, amilyet vártak tőlük. A hétvégén szerezték meg első győzelmüket a La Ligában, azt is majdnem elszórakozták. Tehát a korábbi szövetségi kapitány feje felett még továbbra sem nyugodhat meg. Ott van az a Damoklész nevű srác meg a kardja… És csak himbálja, himbálja a mester fölött…

A Koppenhága az esélytelenek nyugalmával léphet pályára, de azért némi nyomás van rajtuk. A dán bajnok leginkább abban bízik, hogy hazai környezetben tud néhány pontot szerezni, és talán elcsípik a harmadik helyet. Nem ez a realitás, ám ha most legyőzik a Sevillát, azzal hatalmas lépést tesznek felé.

Az első körben ők is simán kikaptak, a Dortmund otthonában egy percig nem volt esélyük a győzelemre.

A fogadóirodáknál még mindig inkább a Sevilla győzelmét tartják valószínűbbnek, nem nagyon érdekli őket, hogy a piros-fehérek milyen eredményeket tettek le eddig. Bár, azért valamennyire számít, hiszen egy jó formában levő andalúz együttesre biztos nem kétszeres szorzót adnának. Márpedig most ez a helyzet. A döntetlenre 3.50 körül fizetnek, és a legvalószínűtlenebb kimenetel a Köbenhavn győzelme, arra van bukméker, amelyik 4-szeres pénzt fizet…

Tényleg vannak kérdések a mérkőzés előtt, ezeket most megpróbáljuk megválaszolni. Következzen az FC Köbenhavn – Sevilla találkozó!

Az előző fordulóban történt

Mindkét mostani együttes tükörsima vereséget szenvedett, amivel nagyon megnehezítették saját dolgukat. Főleg a Sevilla, akit a csoport második helyére vártak. Ám a Borussia Dortmundnak most nagyobb esélye van odaérni a City elé vagy mögé, mint a piros-fehéreknek. A Köbenhavn csak asszisztálni tudott a sárga-feketék győzelméhez, komolyabb helyzet nélkül hozták le a mérkőzést a Signal Iduna Parkban. Már az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek, az első gólt hamar követte a második, és onnan képtelenek voltak felállni. Meyer kapusnak még csak védenivalója sem akadt, összesen két kaput eltaláló lövése volt Zecáéknak, amivel az ifjú portást nem tudták meglepni.

A hazai győzelem teljesen megérdemelt volt, és ilyen játékkal a rossz formában levő Copenhagennek holnap este sem lesz esélye.

A Sevilla azzal a tudattal lépett pályára, hogy ha nem érnek el jó eredményt, talán megválnak a vezetőedzőtől. Nem értek el jó eredményt, de Lopeteguit nem küldték el. Talán a vezetőség is tisztában volt vele, hogy ezt a Manchester Cityt most lehetetlen megfogni. Főleg egy olyan formában levő együttesnek, mint a Sevilla.

Beszélhetnék hosszasan arról, hogy hány helyzet volt a mérkőzésen, de az igazság az, hogy Ederson kapust nem tették próbára Iscoék, gyakorlatilag veszélytelenek voltak az angolok tizenhatosa előtt. A City simán, 4-0-ra nyert, jött is a menetrendszerűvé vált füttykoncert a lefújást követően. A Sevillának most jött el az idő, hogy javítson…

FC Köbenhavn

Egyre mélyebb kulimászba keveredik a Jess Thorup vezette Köbenhavn. A csapat a bajnokságot tavaly megnyerte, idén viszont egyáltalán nem megy nekik. Lehet, hogy ez a dupla terhelés már sok a keretnek. Az utóbbi öt meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, miután simán kikaptak a Dortmundtól, a bajnokságban is vereséget szenvedtek, az Odense együttesétől 2-1-re kaptak ki. Teszem hozzá, hogy bőven volt változtatás a Dortmund elleni kezdőhöz képest, a friss igazolásuk, Andreas Cornelius keretben sem volt, az egyedüli ék Karamoko volt.

Csak csere volt Dennis Vavro és Mo Daramy, szóval kissé tartalékos összeállításban léptek pályára. Ha ez így megy tovább, akkor ebből jövőre nem lesz BL, idén meg nem lesz címvédés, nyolcpontos hátrányban vannak jelenleg, és a felsőház határán állnak a hatodik helyen.

A BL-ben nincs könnyű meccs, főleg nem a Koppenhágának, hiába van gyenge formában a Sevilla, még így is inkább ők számítanak esélyesnek, tehát nehéz elképzelni, hogy most szakad meg a rossz sorozatuk.

Holnap este Andreas Cornelius minden bizonnyal ismét a kezdőcsapatban köt ki, Karamoko leül a kispadra, visszatér Daramy és Vavro is, Thorup pedig nem feltétlenül fog változtatni a szerkezeten, még annak ellenére sem, hogy hazai pályán játszanak majd. Tehát marad az 5-4-1, ahol két játékost tutira nem láthatunk, Akinkunmi Amoot és Kamil Grabarát, ők ugyanis sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Ryan – Diks, Khocholava, Vavro, Kristiansen – Claesson, Falk, Zeca, Lerager, Daramy – Cornelius

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sevilla

Megszületett a hétvégén a Sevilla első győzelme, ahogy mi is számítottunk rá, megmentették edzőjüket, és idegenben győzték le a Sevilla csapatát. Maguknak nehezítették meg a mérkőzést, hiszen már 3-0-ra is vezettek, a vége meg 2-3 lett, kis híján a hazaiak egyenlítettek. Minden apró sikernek most örülni kell, és még mindig van hová fejlődni. Sokat elmond az andalúzok támadójátékáról, hogy két gólt is egy ifjú jobbhátvéd, José Ángel Carmona jegyzett, a harmadik gólt, ami az első volt – Erik Lamela szerezte, akit a hajrában kiállítottak.

Még mindig bőven van feladat, a védelem nincs egyben, és Lopetegui szerencsétlenségére Marcaora még mindig nem számíthat, akivel biztosan stabilabb lenne a védekezés, mint most.

Minden tekintetben van itt feladat, és még mindig tartom, hogy ha a közeljövőben a Sevilla vereséget szenved, akkor meneszteni fogják Lopeteguit. Isco azonnal bejátszotta magát az újak közül, de egyelőre még nem láthatjuk azt a gumilábú irányítót, aki egykoron volt, hiába, a sok padozás nem tesz jót az embernek, és nagyon nehéz visszazökkenni. Neki is szüksége van még időre. Szerencséjére Lopetegui az edzője, aki odáig van érte.

Kasper Dolberg bemutatkozására a kezdőben valószínűleg továbbra is várni kell, Youseff En Nesyri és Rafa Mir is előtte áll a sorban, úgy tűnik.

Jesús Corona a csapat másik sérültje, aki biztosan nem játszhat. Néhány újságíró azt mondja, a Sevilla sokkal biztosabb alapokra akarja helyezni a védekezését, ezért a középpályán csupa olyan játékos lesz, akik ebben segíthetnek. Szerintük egyszerre lép pályára Fernando, Rakitic és Joan Jordán, egyesek szerint Thomas Delaney-nek is van esélye.

Szerintem viszont a támadások építését nem adja fel a mester, és egy klasszikus 4-2-3-1-ben lépnek pályára.

A várható kezdőcsapat:

Bono – Carmona, Nianzou, Rekik, Acuna – Jordán, Rakitic – Lamela, Isco, Papú Gómez – En Nesyri

Tippelde

Most sem számítunk fergeteges játékra a vendégektől, de talán az Espanyol elleni győzelem után kicsit megnyugodtak, és végre játszhatják a saját játékukat. A Koppenhága nem lenne rossz ellenfél, de láthatóan kisebb gödörbe kerültek. Ha a Sevilla akar némi esélyt a továbbjutásra, azt itt kell megragadniuk.

Mi abban bízunk, hogy a végén ők örülhetnek a sikernek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső