Galatasaray – FC Copenhagen: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 19.
2023. szeptember 20. szerda, 18:45 RAMS Park
Galatasaray
vs
Copenhagen

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A keddi után a szerdai is elég sűrű nap lesz a sportfogadás szerelmeseinek. Bőven van miből válogatni, kezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre, és szerdán újabb nyolc találkozót játszanak a csapatok. Mi pedig ezúttal sem hagyunk ki egyet sem. A terv továbbra is az, hogy minden BL-meccsről írjunk, persze a sikerességtől is függ, hogy tényleg ez belefér-e.

Az első meccset háromnegyed hétkor Isztambulban rendezik (meg párhuzamosan Madridban), a Galatasaray játszik a Köbenhavnnal. A dánok nehéz terepre merészkednek, de nyertek ők már Törökországban nem olyan régen, szóval biztosan tudják, mi az ellenszer a törökök játékára.

Bombaerős ez a csapat, majd a várható kezdőnél láthatjátok, hogy Okan Buruk milyen remekül igazolt a nyáron, Európában névjegyüket letévő játékosok tömkelege alkotja a Galatasaray csapatát. Nem is meglepő, hogy azért inkább ők számítanak esélyesnek, a 22betnél 1.57 a hazai siker, 4.20 a döntetlen, 5.40 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Galatasaray – FC Copenhagen találkozó!

Galatasaray

Huszonharmadik bajnoki címét szerezte meg a Galatasaray tavaly, és ezzel megszerezték a jogot arra, hogy a Bajnokok Ligájában indulhassanak. A török bajnoknak nem a csoportkörben kell beszállnia, hanem már a selejtezőben, a Galata három csapaton is át kellett, hogy verekedje magát. Erős keret ide vagy oda, alaposan megküzdöttek a litván Zalgiris csapatával, majd az Olimpija Ljubljana egy fokkal könnyebb volt. A rájátszás döntőjében a Molde került velük szembe, ott is – mint a szlovének ellen – kettős győzelemmel sikerült feljebb lépni.

Okan Buruk rendkívül izgalmas csapatot állított össze a nyáron. Visszatért – és most már nem csak kölcsönben – Mauro Icardi, csatlakozott Wilfried Zaha és Hakim Ziyech, illetve a végén még Tanguy Ndombélé is beesett. És akkor mindenkit még nem is említettem meg…

A szezon kezdete óta a csapat összesen tíz mérkőzést játszott le, és csak kétszer nem nyertek, a Zalgiris és a Kayserispor elleni meccsek döntetlennel végződtek.

Láthatóan kezdenek jó formába lendülni, a Gaziantep 3-0-ra kapott ki ellenük, a Samsunspor 4-2-re. A gólokat itt Mauro Icardi, Abdelkarim Bardakci és Kerem Aktürkoglu szerezték, utóbbi kettőt.

Buruk örülhet, hiszen nincs már egyetlen hiányzó sem a csapatában.

A várható kezdőcsapat:

Muslera – Boey, Nelsson, Bardakci, Angelino – Ndombélé, Torreira – Aktürkoglu, Ziyech, Zaha – Icardi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2013.11.05.
copenhagen
1:0
galatasaray
2013.10.23.
galatasaray
3:1
copenhagen
2003.07.19.
copenhagen
1:3
galatasaray
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Copenhagen

Kissé változatosabb a dánok mérlege, az FC Copenhagen szintén nagyon sok meccset játszott már le az idény kezdete óta. A dán bajnokság már jócskán megy, az együttes jelenleg hat győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel vezet a Bröndby és a Nordsjaelland előtt. Pont utóbbival játszottak három nappal ezelőtt, rangadóhoz méltó összecsapáson Mohamed Elyounoussi és Orri Oskarsson találataival egy pontot elhoztak idegenben.

A Köbenhavn is a selejtezőből indult, nekik azért voltak kifejezetten necces meccseik. Izgalmas volt a Sparta Praha elleni találkozó, ahol a szakadék széléről sikerült visszakapaszkodni (kétszer egyenlítettek a hosszabbításban, hogy aztán tizenegyesekkel verjék meg a cseheket), és a lengyel Rakow ellen is necces volt a szituáció. De megoldották.

Jacob Neestrup közel sem erősített olyan jól, olyan nagy nevekkel, mint riválisa, de Birger Meling, Jordan Larsson vagy Mohamed Elyounoussi nevét azért meg kell említeni.

Jól áll sérültek terén a vendégcsapat is, egyedül a georgiai védő, Davit Khocholava nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Grabara – Jelert, Vavro, Diks, Meling – Claesson, Falk, Achouri – Goncalves, Larsson, Elyounoussi

Tippelde

Látok minőségbeli különbséget a két csapat között, ezt meg kell mondjam. A Koppenhága valahogy állandóan ide keveredik a csoportkörbe, de itt a tudomány megáll. Legalábbis tavaly ez volt a helyzet.

Most, Törökországban, nem várok tőlük túl sokat.

Tippjeink a következők:

1.: Galatasaray győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: 3,5-nél több sárga lap

Izgalmas ajánlattal készültek a FEZbetnél! Tippelj legalább két BL-meccsre 6.000 Ft-tal, és nyerj egy 12.000 Ft-os freebetet!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső