Real Madrid – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 19.
2023. szeptember 20. szerda, 18:45 Estadio Santiago Bernabeu
Real Madrid
vs
Union Berlin

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Mostani mérkőzésünk egyesek szerint országos egyes, mi pedig nem tudunk vitatkozni. A Real Madrid hazai pályán fogadja a Bajnokok Ligájában még sosem szereplő Union Berlint, vagyis Schäfer Andrásékat. A magyar játékos nem lehet ott a pályán, sérült, ráadásul Urs Fischer emiatt nem is nevezte a keretbe, szóval vele maximum tavasszal találkozhatunk. Ahhoz mondjuk az Unionnak tovább kell jutnia, és egy ilyen csoportban az nem egyszerű feladat. Hiszen itt van még a Napoli, valamint a portugál Braga. A királyi gárda tétmeccset idén még nem veszített, és bár nem mindig szép a játék, nem mindig gólzáporos a győzelem, a győzelmet magyarázni nem kell.

Carlo Ancelotti utolsó esélye, hogy még egy BL-t nyerjen a gárdával, utána erre már nem lesz módja.

Ami az online sportfogadás szorzóit illeti, nem sokan gondolnak a meglepetésre: Az Unibetnél 1.42 a hazai siker, 4.90 a döntetlen, 8.50 a vendéggyőzelem.

Következzen a Real Madrid – Union Berlin találkozó!

Real Madrid

Ha valamivel, hát az eredményekkel elégedett lehet a Real Madrid szurkolóserege, hiszen Carlo Ancelotti legénysége öt bajnokijából ötöt nyert meg. Nem mindig volt egyszerű, gondoljunk csak a Getafe elleni utolsó pillanatos győztes Bellingham-gólra, vagy épp a vasárnap esti Real Sociedad elleni meccsre. Ahol a Real hamar hátrányba került, de Federico Valverde és Joselu szállították a gólokat, és a királyi gárda fordított.

Ezúttal is hazai pályán fogadják ellenfelüket, és a Bajnokok Ligáját legtöbbször megnyerő együttes ismét a trófeáért küzd majd, ami a legnagyobb prioritás a klubnál. Lehet, hogy a keret nem sokat erősödött, de törnek előre a fiatalok, akik, amikor megkapják a lehetőséget, folyton bizonyítanak. Egy klasszis csatárra lenne még szükség, mert bár Rodrygo ügyes, ő inkább szélső, Joselu pedig szintén egy tehetséges csatár, de nem feltétlenül lehet velük kihúzni egy szezont.

Több olyan játékosa van a csapatnak, akik gyakorlatilag erre a szezonra kiestek. Thibaut Courtois-nak kilenc hónapot kell kihagynia, Eder Militaonak hatot. Aztán ott van még Arda Güler és Vinicius Jr., akik szintén nem játszhatnak, és Ferland Mendy is sérüléssel bajlódik.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Carvajal, Alaba, Rüdiger, Fran García – Valverde, Tchouaméni, Camavinga – Bellingham – Joselu, Rodrygo

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Union Berlin

Erőn felül teljesített az Union Berlin, Urs Fischer évek óta építi ezt a csapatot, és most ennek gyümölcsét lehet élvezni, a fővárosiak ott lehetnek a Bajnokok Ligájában. A szezont erősítések hadával kezdték, illetve győzelmekkel, egymás után győzték le jó játékkal a Walldorfot, a Mainzot és a Darmstadtot. Viszont ezután nem jöttek a győzelmek, előbb a Lipcse győzte le őket otthon, majd a hétvégén a Wolfsburg otthonában is kikaptak 2-1-re. Az eredményt már az első félidőben kialakították, Wind góljára Robin Gosens felelt, de két perc múlva megint a hazaiaknál volt az előny Joakim Maehle-nek köszönhetően.

A tavalyi szezonban az Union leginkább otthon volt erős, ott tényleg bárkivel felvették a versenyt, de az idegenbeli mérlegük annyira nem volt szép.

Sérültek terén a helyzet hasonló, mint a Real Madridnál. Itt négyen fognak hiányozni, Janik Haberer áthozott az előző EL-idényből egy piros lapot, Rani Khedira, Schäfer András és Laurenz Dehl pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Leite, Knoche – Juranovic, Laidouni, Aaronson, Kral, Gosens – Fofana, Behrens

Tippelde

Nincs BL-rutinja ennek a csapatnak, van pár játékos, akik már megfordultak ebben a sorozatban, de ilyen kvalitású ellenfelekkel a többség nem igazán játszott, mint a Real Madrid. Ráadásul az új Santiago Bernabeu elég ijesztő hely egy vendégcsapatnak…

Bátran kell futballozniuk, ha eredményt akarnak, a Real Sociedad példája mutatja, hogy meg lehet fogni a hazaiakat. De ahhoz nem elég egy jó félidő.

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső