Galatasaray – Manchester United: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 28.
2023. november 29. szerda, 18:45 RAMS Park
Galatasaray
vs
Man United

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Közelítünk a csoportkör végéhez, és ahogy kedden, úgy szerdán is várnak ránk izgalmas találkozók. Mint amilyen a Galatasaray – Manchester United is lesz. A csoport állása nagyon érdekes. A Bayern München továbbjutása már megvan, ahogy arra számítani is lehetett, de az, hogy ki lesz a másik továbbjutó, még nem világos, és ez a mérkőzés közelebb vihet minket a megoldáshoz.

A Galata, a Manchester és a Köbenhavn is esélyes, egy kupacon vannak a hibátlan német csapat mögött. Pedig azt gondoltuk, hogy a Manchester egy ilyen kerettel simán ott lesz a Bayern München mellett, erre tessék, most ők az utolsók.

Sportfogadás szempontjából szoros meccs várható, háromesélyes, és egyelőre kissé mindenki vakarja a fejét, mi is itt a legjobb megoldás.

Amit egyelőre el tudok mondani, az az, hogy az Unibetnél 2.65 a hazai győzelem, 2.60 a vendég, 3.80 az iksz.

Galatasaray

A szerdai játéknap egyik legfontosabb mérkőzése lesz a Galata – MU, a két együttes jelenleg nem áll továbbjutó helyen, de ez könnyedén változhat, miután a Koppenhágának majd Münchenben kellene helyt állnia. A törökök négy ponttal indítottak, egy döntetlen után épp a Manchestert győzték le, majd következett két – kalkulált – vereség, mindkettő a Bayern München ellen.

Így a csoportban most a harmadik helyet foglalják el, és amennyiben legalább egy ikszet összehoznak, az Európa-ligára remek esélyük lesz, miközben a BL nyolcaddöntőjét sem kell elfelejteniük.

Az együttes nem csak a BL-ben, hanem a bajnokságban is kikapott, a Hatayspor 2-1-re verte őket, de szombaton tudtak javítani az Alanyaspor ellen, 4-0-ra győztek Mauro Icardi, Wilfried Zaha és Dries Mertens (2) góljaival.

A hazai tabellán második helyen állnak, annyi pontot gyűjtöttek, mint az első Fenerbahce, de rosszabb a gólkülönbségük, egymás ellen meg még nem játszottak.

Davinson Sánchez és Abdülkerim Bardakci is megsérült, ami miatt kimaradnak, míg Eyöp Aydin és Halil Dervisoglu nincsenek nevezve. Mivel a védelem teljesen szétesett, Buruk várhatóan Kaan Ayhant viszi hátrébb, valamint beszáll Victor Nelsson is.

A várható kezdőcsapat:

Muslera – Boey, Nelsson, Ayhan, Angelino – Torreira, Oliveira – Ziyech, Aktürkoglu, Zaha – Icardi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.03.Bajnokok Ligája
man united
2:3
galatasaray
Bajnokok Ligája
2016.07.30.Barátságos Mérkőzés
galatasaray
2:5
man united
Barátságos Mérkőzés
2012.11.20.Bajnokok Ligája
galatasaray
1:0
man united
Bajnokok Ligája
2012.09.19.Bajnokok Ligája
man united
1:0
galatasaray
Bajnokok Ligája
1994.12.07.Bajnokok Ligája
man united
4:0
galatasaray
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester United

Fura látni, hogy a Manchester United együttese csak az utolsó, negyedik helyet foglalja el az A jelű csoportban, de ezen még lehet változtatni. Csoportelsők már nem lehetnek, de bőven megelégednének azzal is, ha a másodikra odaférnének.

Ehhez tenni kell, nem is keveset. Mondjuk úgy, nincs könnyű helyzetben Erik ten Hag. Egyrészt a csapat jó része sérüléssel küzd, másrészt két kemény meccs vár rájuk. Előbb a Galata idegenben, majd a Bayern München otthon.

A hétvégén a tízpontos levonással sújtott Everton otthonába látogattak, ahol a vártnál sokkal könnyebben nyertek, pedig többen gondolták, hogy meg fognak ellenük szenvedni ennyi sérülttel. Nem így lett. Alejandro Garnacho remek ollózással nyitott, aztán még mellette Marcus Rashford és Anthony Martial is betalált.

Rashford nem játszhat majd a meccsen, mivel a Köbenhavn ellen eltiltották, kellett ez a menedzsernek, mint sántának a púp.

Hiányozni fog még Casemiro, Christian Eriksen, Amad Diallo, Jonny Evans, Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Mason Mount és Jadon Sancho is, míg Rasmus Höjlund játéka kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Lindelöf, Maguire, Shaw – McTominay, Amrabat – Antony, B. Fernándes, Garnacho – Martial

Tippelde

Elég tartalékos lesz a vendégcsapat, és a BL-ben eddig sem ment nagyon nekik. Törökországban egy nagyon erős Galata és egy hihetetlenül lelkes szurkolósereg várja majd őket, innen pontokkal távozni nem lesz könnyű.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Galatasaray győzelem

Heti Reload bónusz a Casinia oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső