Young Boys– Crvena zvezda: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.28.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 27.
2023. november 28. kedd, 21:00 Stadion Wankdorf
Young Boys
vs
Crvena Zvezda

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Zárjuk a napot, de szerdán újabb nyolc mérkőzéssel visszatérünk. Az utolsó találkozó nem a legizgibb, ebben szerintem megállapodhatunk a sportfogadást és a futballt ismerőkkel, de aki a kicsit nem becsüli…

A Young Boys és a Crvena zvezda csoportjában már nem juthat tovább, az első két helyet már megszerezte magának a Manchester City és az RB Leipzig. A két együttes tehát csak és kizárólag az Európa-ligára hajthat, kétségtelen, ez a meccs fogja eldönteni, melyikük lesz egy európai kupa tagja tavasszal is.

Az Olympusbet oldalán a svájciak a favoritok, 2.15 az ő sikerük, 3.75 az iksz, 3.40 a szerbek győzelme.

Következzen a Young Boys – Crvena zvezda mérkőzés!

Young Boys

Nem elég, hogy a Bajnokok Ligájában a legfontosabbnak titulált meccs következik, nem elég, hogy a Young Boys esélyes, hogy nem folytathatja tavasszal (hacsak nem nyernek most a Red Star ellen), még a hétvégi Szuperliga-rangadójukon is kikaptak. Egy ponttal vezettek az FC Zürich előtt, a hétvégén pedig ellenük játszottak. Mivel 3-1-re kikaptak, a tavaly csak küszködő Zürich átvette a vezetést, a vendégek oldaláról Meschack Elia talált be.

A Bajnokok Ligájában nyeretlenek, kikaptak a Manchester Citytől kétszer, kikaptak a Lipcsétől, és a Crvena zvezda ellen ikszelni tudtak, emiatt állnak most a harmadik, és nem a negyedik pozícióban.

Sok múlik ezen a találkozón, ahogy mondtam, ha nyernek, akkor azért nagy valószínűséggel meglesz az Európa-liga.

Hazai pályán egyébként jobbak, mint idegenben, a bajnokságban veretlenek, a BL-ben meg két erősebb csapattól kaptak ki…

Két nagyon fontos sérültje lesz a csapatnak, Kastriot Imeri és Cedric Itten sem tudja vállalni a játékot, ez pedig nagyban visszavetheti Raphael Wicky munkáját. Rajta kívül amúgy még Malik Deme is kiesett, valamint Lukasz Lakomy, míg Sandro Lauper eltiltását fogja tölteni.

A várható kezdőcsapat:

Racioppi – Janko, Amenda, Benito, García – Niassé, Chaiwa – Colley, Elia, Ugrinic – Monteiro

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.04.Bajnokok Ligája
crvena zvezda
2:2
young boys
Bajnokok Ligája
2019.08.27.Bajnokok Ligája
crvena zvezda
1:1
young boys
Bajnokok Ligája
2019.08.21.Bajnokok Ligája
young boys
2:2
crvena zvezda
Bajnokok Ligája
2004.08.04.Bajnokok Ligája
crvena zvezda
3:0
young boys
Bajnokok Ligája
2004.07.28.Bajnokok Ligája
young boys
2:2
crvena zvezda
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Crvena zvezda

Lehet, hogy a BL-ben nem megy, de a bajnokságban azért nincsenek ekkora problémák. Oké, ott sincsenek az első helyen, a Red Star a Partizan Belgrád mögött a második. A mérlegük 12-1-2, míg riválisuknak 13-1-1. A hétvége folyamán a Vojvodinát verték nagy nehezen, idegenben 2-1-re nyertek Osman Bukari két góljának köszönhetően.

A BL-ben mérlegük ugyanolyan, mint a Young Boysé, háromszor kikaptak, egyszer ikszeltek. Azért van előrébb a szerb gárda, mert a gólarányuk jobb, mint riválisuké. Ez pedig sokat érhet, mert, ha most ikszelnek idegenben, és az utolsó fordulóban csak szűken kapnak ki, akkor meg lehet szerezni az EL-szereplést, ami egy Red Star-szintű csapatnak rengeteg pénzt jelent.

Idegenben a Lipcse és a City simán nyert ellenük, de a bajnokságban is távol az otthontól szenvedtek vereséget a Vozdovac és a Cukaricki ellen…

A várható kezdőcsapat:

Glazer – Mijailovic, Dragovic, Djiga, Rodic – Kanga, Hwang – Bukari, Ivanic, Lucic – Krasso

Tippelde

Itten és Imeri nélkül nehezebb lesz, de nem ok nélkül tartják esélyesebbnek a Young Boys csapatát. Ha akarnak valamit, akkor azért most kell tenniük.

Tippjeink a következők:

1.: Young Boys győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Remek lehetőség a Betrophynál: Töltsd fel az egyenleged az 50%-os újratöltési bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső