Manchester City – RB Leipzig: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 27.
2023. november 28. kedd, 21:00 City of Manchester Stadium
Man City
vs
Leipzig

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A címvédő is sorra kerül, amely most a csoportelsőségért megy előre, egy győzelemmel pedig be is biztosíthatják a sikert. A Manchester City és az RB Leipzig gyakran találkozik a BL-ben mostanában, és eddig kevés olyan meccs volt, amely nem az angolok sikerével zárult.

A Lipcse szintén ott van a nyolcaddöntőben, így számukra sincs olyan nagy tétje a mérkőzésnek. Maximum az, hogy megelőzzék a Cityt, ami a mai fociban már nem annyira fontos, illetve az, hogy végre elkapják Haaland-ék grabancát.

Erre nem sok esélyt adnak az online sportfogadás szakértői, 1.35 a Betrophynál a hazai siker, 9.00 a vendég, 5.60 az iksz.

Jöjjön a Manchester City – RB Leipzig találkozó!

Manchester City

Pep Guardiola csapata úgy kezdte meg a hétvégét, hogy a Premier League első helyén állnak. Most már csak másodikok, miután a bajnokság abszolút rangadóján nem sikerült legyőzniük a Liverpoolt. Szoboszlai Dominik kezdőként kapott szerepet, nem ez volt a legjobb meccse, de nem lógott ki lefelé, Klopp mégis lecserélte őt a hajrára. Amikor is sikerült kiegyenlíteni Erling Haaland találatát, a végén a norvég fejében volt a győztes gól, de ott is maradt. És mivel az Arsenal később saját maga meccsét megnyerte, a City egy hellyel lejjebb került.

A BL-ben ez a veszély ismét fenyegeti őket, miközben a továbbjutás már megvan. A csapat címvédőhöz méltón eddig mind a négy meccsét megnyerte, minden ellenfelének három gólt szerezve. A Young Boys volt az első, amelyik – a visszavágón – nem tudott gólt szerezni, akkor a City 3-0-ra győzött.

Amennyiben ezúttal nyernek, az első hely megvan, és az utolsó körben tényleg lehet egy nagyot pihentetni, Guardiolának erre is gondolni kell, még két sorozatban, a két legfontosabban talpon vannak. Ja, meg ott az FA Kupa is, a Ligakupából a Newcastle verte ki őket.

Hazai pályán 23 győztes bajnoki után buktak, de a veretlenségük imponáló és az ellenfelek számára nagyon félelmetes.

Kevin De Bruyne, Mateo Kovacic és Matheus Nunes ezúttal is sérültek, Jack Grealish viszont a padon lehet. Nem hinném, hogy kezdőbe kerül, Jeremy Doku egyértelműen elsőbbséget élvez.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Aké – Rodri, Akanji – Foden, Alvarez, B. Silva, Doku – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.04.Bajnokok Ligája
leipzig
1:3
man city
Bajnokok Ligája
2023.03.14.Bajnokok Ligája
man city
7:0
leipzig
Bajnokok Ligája
2023.02.22.Bajnokok Ligája
leipzig
1:1
man city
Bajnokok Ligája
2021.12.07.Bajnokok Ligája
leipzig
2:1
man city
Bajnokok Ligája
2021.09.15.Bajnokok Ligája
man city
6:3
leipzig
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

RB Leipzig

Ezt nem gondoltuk volna, a Leipzig megint pontot bukott, nem is egyet, nem kettőt, hanem hármat. A Wolfsburg otthonában játszó lipcseiek Willi Orbán és Gulácsi Péter nélkül álltak ki – előbbi sérült, utóbbi pedig nem tudja beverekedni magát a kezdőbe, sőt már a távozását is megpendítették -, és kaptak ki 2-1-re. Hamar hátrányba kerültek, de a második félidő elején Yussuf Poulsen még egyenlíteni tudott. Ám negyedórával később a hazaiak megint gólt szereztek, és ennyi, kikapott a Lipcse, amely nem fog ebben az idényben a bajnoki címért küzdeni, ez nyilvánvaló.

Mondjuk erősen fiatalítanak, új csapatot építenek, szóval ez valószínűleg nem is elvárható. De ehhez van hozzászokva a német futballt ismerő, meg hát a Lipcse szurkolói is. De most már 11 pont a hátrányuk a Leverkusennel szemben, és csak az ötödik helyen állnak.

A hétvégén hazai környezetben fogadják a Heidenheimet, ott kötelező a győzelem, és lehet, hogy el kell engedniük ezt a City elleni találkozót. A továbbjutás már megvan, 110 százalékot nyújtva talán jó eredményt érhetnek el idegenben, de Marco Rose lehet, hogy inkább azt mondja, a Bundesliga most fontosabb, mint egy esetleges csoportelsőség.

El Chadaille Bitshiabu, Dani Olmo, Timo Werner és Willi Orbán is sérült, ez pedig nagyban csökkenti a mester lehetőségeit.

A várható kezdőcsapat:

Blaswich – Henrichs, Simakan, Lukeba, Raum – Seiwald, Schlager – Baumgartner, Simons, Forsberg – Openda

Tippelde

A City számára ez a mérkőzés a csoportelsőség miatt fontos, de egyébként nyilván Guardiola is a legkevesebb energiabefektetéssel szeretne nyerni, a hétvégén a Tottenham elleni bajnoki következik, és ott is lehetnek gondok…

Tippjeink a következők:

1.: Manchester City győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső