PSG – Newcastle United: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 27.
2023. november 28. kedd, 21:00 Parc des Princes
PSG
vs
Newcastle United

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az őrület csoportjában még mindig bármi lehet, és az ötödik forduló sem biztos, hogy közelebb visz minket az igazsághoz. Négy nagyon erős együttes, négy olyan csapat, amely egyaránt megérdemelné a legjobb tizenhatba jutást, és egyelőre még egyikük sem mondhatja ezt el magáról.

A PSG mindig ott van a BL titkos (néha nem annyira titkos) favoritjai között, a Newcastle pedig nagyon hosszú ideje nem járt itt. Az arab olajpénzek összecsapása is ez, hiszen mindkét csapatot egy olajsejk vásárolta meg egyfajta játékszernek. Nasser Al-Khelaifi, a PSG tulajdonos régóta vágyik a BL-serlegre, több mint valószínűnek tartom, hogy nem idén fogja azt megkaparintani. Csapata ugyanis már a csoportkörben kieshet. Főleg, ha az előző meccsükön 4-1-re nyerő Newcastle megint borsot tör a franciák orra alá.

Az online sportfogadás szakemberei nem hiszik, hogy a meglepetés ezúttal is megismétlődik, és mi ezzel egyet tudunk érteni, lent ki fogom fejteni, hogy miért.

A Campobet oldalán 1.60 a hazai siker, 6.00 a vendég, 4.40 az iksz.

Következzen a PSG – Newcastle United találkozó!

PSG

Pénteken játszotta aktuális bajnoki mérkőzését a PSG, a Monacot fogadták hazai pályán. A mérkőzés leginkább Kylian Mbappé számára lehetett különleges, hiszen ő a Monacoban mutatkozott be az élvonalban, onnan igazolt jó sok pénzért a francia fővárosba.

A rangadó csak nevében volt rangadó, habár Gigio Donnarumma nagyot hibázott, társai kihúzták őt a bajból és végül 5 gólt rámoltak be Köhnnek. Betalált Goncalo Ramos, Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Vitinha és Randal Kolo Muani is.

A PSG továbbra is az élen, és nem valószínű, hogy ezt már átengedik a Nice-nek vagy bárkinek.

A BL-ben viszont még nem dőlt el a továbbjutásuk. A legkeményebb csoportban 2-0-2-es mérleggel másodikak, kikaptak a Newcastle-től (4-1-re), és az AC Milantól (2-1-re). Idegenben volt mindkét meccs, ebből pedig kijön, hogy otthon eddig veretlenek, hibátlanok.

Viszont számomra nem túl meggyőzők. Ám van egy baromi nagy szerencséjük, a Newcastle messze nem teljes csapatával érkezik.

A PSG sem teljes, ugyanis Keylor Navas mellett Sergio Rico, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes és Marquinhos is hiányzik, no meg Warren Zaire-Emery.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Skriniar, Mukiele, Hernández – F. Ruiz, Ugarte, Vitinha – Dembélé, Ramos, Mbappé

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.04.Bajnokok Ligája
newcastle united
4:1
psg
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

Azt hiszem, mindenkit meglepett az, hogy a Newcastle meg tudta verni a Chelsea-t. Komolyan, hiába adtak kisebb szorzót a hazai győzelemre, láttátok, mennyi sérültje van Eddie Howe-nak? Láttátok, hogyan játszottak a Bournemouth ellen? És a helyzet azóta nem lett jobb. De hát a Chelsea az Chelsea, rájuk így nem lehet számítani…

Úgy, hogy három kapus ült a kispadon, úgy, hogy a cserejátékosok a felnőttek között még sosem játszottak, úgy, hogy a kezdőben ott volt a tizenhét éves Lewis Miley, na így rúgtak négyet a kékeknek. Alexander Isak mellett Joelinton, Jamal Lascelles és Anthony Gordon vette be a teljesen széteső Chelsea-védelem kapuját.

Egy ilyen jó teljesítmény a BL-ben is kéne, mert a PSG elleni nagy győzelem után a Newcastle nem tudott egyszer sem győzni, és az első helyről a negyedikre kerültek. Ám egy franciaföldön elért győzelem visszahozhatná az esélyét a továbbjutásnak.

Csakhogy keddig nem fog felépülni egyetlen fontosabb játékos sem, ugyanezzel a csapattal utazik majd a Newcastle a Parc des Princes-be.

Nem lesz ott Callum Wilson, Sven Botman, Dan Burn, Matt Targett, Sean Longstaff, Sandro Tonali, Jacob Murphy, Elliot Anderson, Harvey Barnes, Emil Krafth, Joe Willock és Javier Manquillo sem, viszont Lewis Hall pályára léphet. Bár, amilyen jó volt Tino Livramento, szerintem ő fog balbekket játszani…

A várható kezdőcsapat:

Pope – Trippier, Lascelles, Schär, Livramento – Miley, B. Guimaraes, Joelinton – Almirón, Isak, Gordon

Tippelde

Oké, ezt a fiatal, rutintalan és egyébként mentálisan nem túl jó helyzetben levő Chelsea-t meg tudták verni otthon, de a PSG idegenben már más lesz.

Tippjeink a következők:

1.: PSG győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz egy ingyenes fogadást a Dreambetnél akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső