Manchester United – Bayern München: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.12.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 11.
2023. december 12. kedd, 21:00 Old Trafford
Man United
vs
Bayern Munich

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Két hatalmas csapat, két csalódást keltő hétvégi meccs. Nagyjából ezzel a pár szóval össze lehet foglalni, mi is a szitu a Manchester Uniteddal és a Bayern Münchennel. A bajorok egy ötöst kaptak Frankfurtban, a MU meg hármat Kerkezéktől. De míg a német együttes páholyból nézheti saját összecsapását – ugyanis biztos a csoportelsőségük -, addig Erik ten Hagéknak hajtaniuk kell, nyerniük, és lehet, hogy az sem lesz elég.

Minimálisra csökkent az MU továbbjutási esélye, kell az iksz a másik találkozón, az angoloknak pedig győzniük kell. Abban bízhatnak, hogy Thomas Tuchelék nem fogják annyira komolyan venni a találkozót, de a hétvégi zakó miatt nem tehetik meg azt sem, hogy teljesen elengedik az eredményt.

Magyarul, lehet, hogy az Eintracht Frankfurt lesz az a csapat, amely kiejti a Manchester Unitedot a Bajnokok Ligájából. Pillangóhatás…

Ami a szorzókat illeti, az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái nehezen döntenek, a 20bet oldalán 2.77 a hazai győzelem és 2.50 a vendég, 3.70 a döntetlen.

Következzen a Manchester United – Bayern München találkozó!

Manchester United

Volt-e már olyan a Premier League történetében, hogy a hónap legjobbjának megválasztott menedzsert azon a hétvégén rúgják ki, amikor átvette a díjat? Tették fel a kérdést Twitteren, az elkövető Gary Lineker volt. A kérdése pedig jogos… A Manchester United edzője, Erik ten Hag, megkapta november legjobb menedzserének járó díjat, aztán a BL-ben a kiesés szélére vezette csapatát, a hétvégén pedig Kerkez Milosék intézték el őket saját otthonukban 3-0-ra.

A holland – akit barátai óva intettek attól, hogy elfogadja az állást a MU-nál – tehát bajban van, tényleg közeleg az a perc, amikor meneszteni fogják a gyenge eredmények miatt.

Nem tudom megállapítani, mennyiben hibázott ő, az azonban biztos, hogy a Bajnokok Ligájában tükörsimán kellett volna továbbjutniuk. Ehelyett olyan cinkes eredményeket értek el, ami után a legtöbb szurkoló a fejét fogta.

Vegyük például a Köbenhavn elleni 4-3-as vereséget (ott még lehetett védekezni azzal, hogy Marcus Rashfordot kiállították), vagy a két héttel ezelőtti Galatasaray elleni találkozót. Ott kétszer is két góllal vezettek, a vége mégis 3-3 lett. A csapat góljait egyébként Alejandro Garnacho, Bruno Fernándes és Scott McTominay szerezték.

Az együttes sorsa nincs a saját kezében, ha győznek is lehet, hogy kiesnek, hiszen a másik oldalon csak egy döntetlen segítheti ki őket. Viszont, ha nyernek, legalább biztos az Európa-ligában való szereplésük…

Gyakorlatilag nem változott semmi a sérülések terén, ten Hag az alábbi játékosokra nem számíthat: Amad Diallo, Jadon Sancho, Victor Lindelöf, Mason Mount, Christian Eriksen, Casemiro, Lisandro Martínez, Tyrell Malacia.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Wan-Bissaka, Maguire, Shaw, Reguilón – Amrabat, McTominay – Antony, B. Fernándes, Garnacho – Rashford

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.20.Bajnokok Ligája
bayern münchen
4:3
man united
Bajnokok Ligája
2018.08.05.Barátságos Mérkőzés
bayern münchen
1:0
man united
Barátságos Mérkőzés
2014.04.09.Bajnokok Ligája
bayern münchen
3:1
man united
Bajnokok Ligája
2014.04.01.Bajnokok Ligája
man united
1:1
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2010.04.07.Bajnokok Ligája
man united
3:2
bayern münchen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München

Nem csak a Manchester szaladt bele egy méretes zakóba a hétvégén. Talán még náluk is kínosabb vereséget szenvedett Thomas Tuchel és Lőw Zsolt Münchenje, akik az Eintracht Frankfurt otthonában kaptak ki 5-1-re.

A vereségért Tuchel vállalta a felelősséget, ám nem gondolom, hogy hosszabb távon ennek komoly hatása lesz a bajorokra. Tényleg kínos, de ilyenek bárkivel előfordulhatnak, és igazából továbbra is esélyük van a bajnoki címre, úgy állnak a második helyen négy pontos hátrányban a Bayer Leverkusennel szemben, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Ami a Bajnokok Ligáját illeti, ott semmi probléma nincs, már most csoportelső az együttes, ezen a mérkőzésen bőven lehet rotálni. És kell is rotálni, mert a hétvégén a VfB Stuttgart együttesét fogadják hazai pályán. Nem lesz az egy kis meccs, a svábok a harmadik helyen állnak, és a hétvégén ikszeltek az éllovassal (miközben az első félidőben lerombolhatták volna őket).

A legutóbbi BL-meccsen már látszott, hogy nem annyira élesek, a csoportelsőségük már akkor sem forgott veszélyben. Ennek a következményeként csak ikszeltek a Köbenhavnnal.

Serge Gnabry hétvégén sérülést szenvedett, mellette Gabriel Marusic, Matthijs de Ligt, Bouna Sarr és Tarek Buchmann fognak hiányozni.

A várható kezdőcsapat:

Ulreich – Laimer, Goretzka, Kim, Guerreiro – Kratzig, Kimmich – Tel, Müller, Musiala – Choupo-Moting

Tippelde

Benne van a pakliban egy vendégsiker, hiszen a MU-nak nagyon kell a győzelem, és sokkal élesebbek, motiváltabbak lesznek, mint a Bayern München. Akikre hétvégén komoly feladat vár a VfB Stuttgart képében.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső