Inter – Real Sociedad: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 11.
2023. december 12. kedd, 21:00 Giuseppe Meazza
Inter
vs
Real Sociedad

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Ahogy már az egyik előző tippben mondtam, kevés az olyan találkozó, aminek egyáltalán nincs tétje. Az Inter – Real Sociedad ebből a szempontból a van és a nincs mezsgyéjén mozog. Nincs, mert már mindketten továbbjutottak, van, mert még nem tudni, ki lesz az első.

Uralták csoportjukat, ami számomra – és az online sportfogadás szakemberei számára is – meglepetés volt, a Benficától többet vártunk, a Salzburgtól viszont valami ilyesmit.

Aki nyer, az első lesz, ha iksz az eredmény, akkor a baszkok végeznek az élen, a tavalyi ezüstérmes meg a második lesz. Más opció nincs.

A hazai győzelem tűnik most valószínűbbnek, így gondolják ezt a Librabetnél is, ahol az Interre most 1.60-at adnak, a döntetlenre 4.20-at, a vendégekre 5.75-öt.

Inter

Nem szeretem az olyan cikkeket, amik nagyot állítanak, hogy aztán a cikkben lelombozzanak. Magyarul a clickbait címektől kiráz a hideg, és épp tegnap botlottam bele egy ilyenbe: „Most már szinte biztos, hamarosan százmilliós játékos ír alá az Interhez.”

Kiderült, hogy Lautaro Martínez meg fogja hosszabbítani a szerződését. Na mindegy…

Az Inter nyugodtan, mégis feszülten várhatja a Real Sociedad elleni találkozót. Nem történik tragédia, ha végül csak a második pozíciót foglalják el, bár ilyenkor mérlegelni kell azt is, melyikkel jár jobban Simone Inzaghi. A helyzet az, hogy a jó csapatok többsége megnyerte vagy meg fogja nyerni saját csoportját várhatóan, így a milánóiak saját magukkal szúrnak ki, ha nem próbálkoznak meg otthon megelőzni a baszkokat.

A formájuk is indokolttá teszi a győzelmet, a tavalyi év ezüstérmese szeptemberben kapott ki utoljára, azóta tizenhárom mérkőzésen tíz győzelmet arattak, háromszor ikszeltek. A BL-ben volt ebből egy, legutóbb a Benfica ellen 3-0-ról álltak fel.

A hétvégén az Udinese csapatát 4-0-ra ütötték ki otthon, a San Siroban, ezáltal pedig továbbra is vezetik a bajnokságot a mögöttük haladó Juventus előtt.

Ezúttal is kapuba talált a százmilliós játékos, Lautaro Martínez, mellette Marcus Thuram, Federico Dimarco és Hakan Calhanoglu szerzett még gólt.

Három megbízható védője sérült a hazai együttesnek, Denzel Dumfries, Benjamin Pavard és Stefan de Vrij sem áll rendelkezésre. Így szinte biztos Matteo Darmian, Alessandro Bastoni és Francesco Acerbi hátsó hármasa, de az is előfordulhat, hogy a fiatal Bisseck kezd, Darmian pedig szélsőként, Dumfries helyén lép pályára.

A várható kezdőcsapat:

Audero – Bisseck, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.20.Bajnokok Ligája
real sociedad
1:1
inter
Bajnokok Ligája
1979.10.03.Európa-liga
real sociedad
2:0
inter
Európa-liga
1979.09.19.Európa-liga
inter
3:0
real sociedad
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Sociedad

Nem csak az Internek sikerült magabiztos győzelmet aratnia a hétvégén, hanem Imanol Alguacil együttesének is. A Real Sociedad a szebb napokat is látott Villarreal otthonába látogatott, és távozott onnan az összes ponttal. Az eredmény 3-0 lett, a sárga tengeralattjárónak volt egy rövidzárlata, amit a Sociedad ki is használt. A három gólt ugyanis tíz perc leforgása alatt szerezték, előbb Mikel Merino, majd Martin Zubimendi, végül Kubo Takefusa talált a kapuba az első félidőben.

A győzelem abban segített, hogy öt pontra megközelítsék a negyedik helyen álló FC Barcelonát, akik tegnap este 4-2-re kaptak ki az immár bajnokságot vezető Gironától hazai pályán.

A Sociedad nem csak a bajnokságban menetel, ahogy mondtam, a BL-ben is a csoportelsőségért játszanak. Igazából egy döntetlen számukra elég a siker bebiztosításához, de sokkal jobban is állhatnának, ha két héttel ezelőtt le tudták volna győzni a Salzburgot hazai pályán. Előzetesen nem tűnt megoldhatatlan melónak a dolog, mégsem tudták bevenni Schlager kapuját.

André Silva újra bevethető, de Ander Barrenetxea és Mohamed Ali-Cho biztosan kimarad. Újra a kezdőben lehet Robin Le Normand, akit a hétvégén kellett nélkülözni eltiltás miatt.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Odriozola, Zubeldia, Pacheco, Tierney – Mendez, Zubimendi, Merino – Kubo, Silva, Oyarzabal

Tippelde

Úgy gondolom, mindkét csapat a csoportelsőségre fog hajtani, vagyis győzni akarnak. Az Internek sietősebb, mert számukra tényleg csak a győzelem jelent előzést, a döntetlennel nem mennek semmire, ellentétben ellenfelükkel.

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Gól a második félidőben

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső