Napoli – Braga: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.12.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 11.
2023. december 12. kedd, 21:00 Diego Armando Maradona
Napoli
vs
Braga

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nagyon könnyű a magasból a mélybe zuhanni, erre a mostani főszereplőink egyike a jó példa. A Napoli tavaly harmincéves kihagyást követően újra az olasz bajnokság első helyezettje lett, épült egy nagyszerű csapat, aminek most hírmondója sem maradt. Nem a játékosok távoztak, hanem az edző, és ez ennyit számított. Walter Mazzarri sem tud láthatóan csodát tenni. A címvédést már most el kell engedniük, és lehet, hogy a Bajnokok Ligáját is. A sorsuk a saját kezükben van. A Braga elleni mérkőzésen derül ki, hogy követik-e a Real Madridot, esetleg az Európa-ligában indulhatnak.

A portugálok mindent erre a meccsre fognak feltenni. Ha kikapnak, előfordulhat, hogy még a mostani harmadik helyüket is elbukják, ha nyernek, akkor legalább az EL meglesz, akkor még a Bajnokok Ligájában is lehet keresnivalójuk.

A keddi játéknap legizgalmasabb meccse lehet ez sportfogadás szempontjából, de ezt a lelkesedést a fogadóirodák nem osztják. A 22betnél 1.50 a hazai győzelem, 4.70 a döntetlen, 6.85 a vendégsiker.

Következzen a Napoli – Braga találkozó!

Napoli

Nem segített az edzőváltás, itt mélyebbre kell ásni, a valódi érzelmi vetületig, ahogy Kirk Lazarus mondta a Trópusi viharban. Mókát félretéve, komoly problémák vannak a Napoli háza táján, és valóban semmi változást nem látni az eredményeken azóta, hogy Rudi Garcia helyét Walter Mazzarri vette át.

A rutinos mester érkezése óta a Napoli egyszer, az Atalanta ellen tudott nyerni, azóta viszont mindhárom meccsét elbukta. Kikaptak idegenben a Real Madridtól 4-2-re, majd az Inter 3-0-ra, a Juventus 1-0-ra győzte le őket. Ez utóbbi volt az utolsó meccsük, a pénteken rendezett találkozót követően a nápolyiak lecsúsztak a hatodik helyre, a Bologna előzte meg őket.

Ciki, nem ciki, a címvédővel most ez a helyzet, és a Bajnokok Ligájában sem dőlt még el a továbbjutásuk. Ha nem sikerül a második helyen bejutni a legjobb tizenhat közé, lehet, hogy Mazzarrinak is mennie kell.

Márpedig az a helyzet, hogy biztosra úgy mehetnek, ha veretlenül lehozzák a Braga elleni meccset. És a Diego Maradonában ez mostanában annyira jól azért nem megy. Ha megnézitek, a Napoli nyeretlen saját otthonában szeptember óta, az utolsó hat meccsen négyszer kaptak ki.

Nagyjából a legjobb együttesével állhat ki Mazzarri holnap, de balbekkje továbbra sincs, miután Mario Rui és Mathias Olivera is sérült, plusz pénteken kiesett Jens Cajuste is.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Natan – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.20.Bajnokok Ligája
braga
1:2
napoli
Bajnokok Ligája
2012.08.04.Barátságos Mérkőzés
napoli
3:1
braga
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Braga

Nagyon jó formában várja a találkozót Artur Jorge csapata, a Braga egy hónapja veretlen, a Real Madridtól kaptak ki a Santiago Bernabeuban, azóta öt meccsből négyet megnyertek, és csak az Union Berlin ellen ikszeltek. Hiába nyeretlen a német csapat, mégis bravúr az egy pont, ugyanis a találkozó elején kiállították a hazaiak védőjét, Sikou Niakatét. Utána hamar hátrányba kerültek, de Alvaro Djalo találatával összejött az egyenlítés.

És így megmaradt az esély arra, hogy a Bajnokok Ligájában folytassák, habár az esélyeik nem annyira jók, mindenképp győzniük kell, és legalább két góllal.

A hétvégén a kétgólos különbség a Vizela ellen összejött, idegenben nyertek 3-1-re Bruma és Simon Banza góljaival, a kongói két gólt is szerzett.

A líbiai Al Musrati mellett Victor Gomez sérült, rajtuk kívül azonban mindenki bevethető, van tehát egy viszonylag jó kispadja Jorgénak.

A várható kezdőcsapat:

Matheus – Mendes, Fonte, Saatci, Borja – Vitor Carvalho, Moutinho, Zalazar, Djalo – R. Horta, Banza

Tippelde

Amilyen gyenge formában van a Napoli, könnyen lehet, hogy ezúttal sem tudnak nyerni. Ha már egy döntetlent elérnek, mennek a nyolcaddöntőbe, de ez nem biztos, hogy a szurkolóknak elegendő lesz.

A Braga az idegenben vívott meccsei alapján nem esélyes, ráadásul otthon is kikaptak a Napolitól. De az még egy másik olasz csapat volt…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Rabona oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső