Manchester United – FC Copenhagen: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 23.
2023. október 24. kedd, 21:00 Old Trafford
Man United
vs
Copenhagen

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Egy újabb sima mérkőzés jön? Ebben a mostani BL-idényben már nem lehet semmit sem biztosra venni, de az mégis biztosnak tűnik, hogy a Manchester United erősebb csapat, mint az FC Copenhagen. A dánok és az angolok zárják ezt a mostani csoportot, óriási gondban van tehát Erik ten Hag, a MU edzője. Ha most sem nyernek, a kiesés szélére kerülnek.

Nem megy nekik a játék, ez egyértelmű, szombaton este a sereghajtó Sheffield United ellen is csak nagyon szenvedve tudtak győzni.

A BL-ben még nyeretlenek, pontot sem szereztek, míg a dánoknak legalább már egy döntetlenje van.

Kettejük meccse annyira nem mozgatta meg a bukikat, a sportfogadás szakértői nagyon sima hazai sikert várnak.

A Powbetnél 1.35 a hazai győzelem, 5.25 a döntetlen, 9.00 a vendégsiker.

Következzen a Manchester United – FC Copenhagen találkozó!

Manchester United

Szomorú hírt kaptak a manchesteri drukkerek a hétvégén: A klub egyik legnagyobb ikonja, az 1966-ban Aranylabdát nyerő Sir Bobby Charlton életének 86. évében elhunyt. A játékosok érte is küzdöttek a hétvégi, Sheffield United elleni mérkőzésen, és ha nem is könnyen, de sikerült a nyeretlen újonctól elhozni a három pontot. Tényleg egy szenvedés volt az egész, talán a győzelmi kényszer rányomta a bélyegét a találkozóra, amelyet Diogo Dalot bombagólja döntött végül el. A portugál mellett még Scott McTominay volt eredményes.

Nem csak a bajnokságban, hanem a BL-ben is kellene egy győzelem, mert az eddig még nem jött össze a Manchesternek. Sőt, még pontot sem szereztek. A drámai Bayern München elleni találkozó után (4-3) hazai pályán fogadták a Galatasarayt, és bár ők számítottak favoritnak, a törökök megviccelték őket. Kellett persze ehhez egy kiállítás is, ám nem mondhatjuk, hogy ez volt a fő oka a vendégek győzelmének. Egyszerűen jók voltak. Pont.

Az angolok részéről egyébként Rasmus Höjlund duplázott, André Onana pedig szemmel tizenegyest hárított. Casemiro kiállítása viszont megpecsételte 2-2-nél a hazaiak sorsát.

Nagyon sok a probléma a csapat háza táján, gondoljunk a szurkolók és a vezetőség közötti ellentétre, Jadon Sancho vagy Antony esetére. Bár utóbbi a Sheffield ellen újra pályára léphetett.

No meg sok a sérült ezúttal is.

Lisandro Martínez, Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Kobbie Mainoo, Tyrell Malacia, Amad Diallo, Jadon Sancho is hiányozni fog, meg persze az eltiltott Casemiro.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Varane, Maguire, Reguilón – Eriksen, Amrabat – Antony, B. Fernándes, Rashford – Höjlund

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2020.08.10.Európa-liga
man united
1:0
copenhagen
Európa-liga
2006.11.01.Bajnokok Ligája
copenhagen
1:0
man united
Bajnokok Ligája
2006.10.17.Bajnokok Ligája
man united
3:0
copenhagen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Copenhagen

A dán futball nincs annyira előtérben nálunk, így a Koppenhága jelenlegi helyzetének azért utána kellett néznünk. Elmondhatom, hogy a csapat vezeti a tabellát, 12 kör után 26 ponttal, amit 8 győzelemmel és 2 döntetlennel hoztak össze.

Nincsenek azért a legjobb formában, hiszen egy hárommeccses nyeretlenségi sorozatot tudtak most megszakítani a kiesés elől menekülő Vejle ellen. A találkozót 2-1-re nyerte csak a hazai csapat, Mohamed Achouri és Mohamed Elyounoussi találataival. Pedig egyébként az ellenfelük vezetett…

A csapat a BL-ben két forduló után egy ponttal, ikszeltek a Galatasaray-jal (nyert meccset buktak el egy buta kiállítás miatt), majd szűken, de kikaptak a Bayern Münchentől.

Itt ők voltak előnyben Lukas Lerager találatának köszönhetően, de a vendégek fordítottak.

Május óta veretlen idegenben a Köbenhavn, de ennyire erős ellenfelük nem volt, mint a Manchester United. Szép tehát ez a féléves veretlenség, de könnyen lehet, hogy ezúttal megszakad…

Birger Meling, Nicolai Boilesen, William Clem és Noah Sahsah sérülés miatt nem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Grabara – Jelert, Diks, Vavro, Sörensen – Lerager, Falk, Claesson – Achouri, Larsson, Elyounoussi

Tippelde

Nem sűrűn fordul elő mostanában olyan meccs, amit kapott gól nélkül hozott volna le a MU. Az elmúlt két BL-meccsükön hét gólt kaptak. A Koppenhága az esélytelenek nyugalmával léphet pályára, és vesztüket lehet, hogy épp egyik honfitársuk, Rasmus Höjlund fogja okozni…

Tippjeink a következők:

1.: Manchester United győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

4.: Rasmus Höjlund bármikor gólt szerez

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső