Manchester United – Galatasaray: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 02.
2023. október 03. kedd, 21:00 Old Trafford
Man United
vs
Galatasaray

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Második mérkőzésünkön két olyan együttes következik, akik várhatóan majd a második helyért fognak küzdeni. Szóval ebből a szempontból nagyon fontos a Manchester United – Galatasaray. A Bayern Münchent megelőzni nem fogja egyikük sem, és ha itt, a Bajnokok Ligájában akarják folytatni, akkor bizony össze kell szedniük magukat.

A Manchester United mostanában elég kétarcúan teljesít, de a sztárokkal megtűzdelt Galata sem vett le minket a lábunkról. Pedig azt hittük…

Az online sportfogadás szakemberei szerint Okan Burukék megint nem fognak elbűvölni senkit, az Unibet oldalán 1.47 a hazai siker, 7.00 a vendég, 5.00 a döntetlen.

Manchester United

Abszolút meg tudom érteni azokat a szurkolókat, akiknek tele a hócipője a csapattal. A Manchester Unitedon tavaly látszott a fejlődés, mostanra azonban megrekedtek. A bajnokságban egymást érik a kellemetlen meglepetések, Erik ten Hag pedig egyre messzebb kerül attól, hogy ő legyen a következő Sir Alex.

Nincs irigylésre méltó helyzetben a holland, Antonyt felfüggesztették, mivel róla is elterjedt, hogy a magánéletében kifogásolhatóan viselkedett, Jadon Sancho karrierje az Old Traffordon szintén véget érni látszik, és közben folyamatosak a sérülések.

Milyen érdekes, a hétközi Ligakupa-fordulóban a MU simán megverte a Crystal Palace-t (3-0), majd a hétvégén a bajnokságban ez már nem jött össze, és vereséget szenvedtek (0-1).

Rasmus Höjlund egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, viszont Sofyan Amrabat biztatóan mozog, és hű ahhoz, amit mondott: Ő ott játszik, ahol kell. Most épp balbekként.

A BL-t vereséggel indították, de ahhoz képest, hogy a Bayern München ellen léptek pályára, az a 4-3 az Allianzban nem is rossz. Persze attól még pontot nem kaptak érte…

A sérültlista megint baromi hosszú: Antonyról és Sanchoról már beszéltünk, mellettük hiányozni fog még Kobbie Mainoo, Aaron Wan-Bissaka, Lisandro Martínez, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Amad Diallo és még Sergio Reguilón játéka is kérdéses.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Varane, Lindelöf, Reguilón – Casemiro, Amrabat – B. Fernándes, Mount, Rashford – Höjlund

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2016.07.30.Barátságos Mérkőzés
galatasaray
2:5
man united
Barátságos Mérkőzés
2012.11.20.Bajnokok Ligája
galatasaray
1:0
man united
Bajnokok Ligája
2012.09.19.Bajnokok Ligája
man united
1:0
galatasaray
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Galatasaray

Mindenki sokat várt ettől az idei Galatasaraytól, ami a nyári igazolásaik után nem is meglepő. Okan Buruk több európai nagycsapat játékosát meg tudta szerezni, olyanokat is, akikre annyira sok esély azért nem volt. Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Mauro Icardi, Angelino vagy Tanguy Ndombélé minőségi játékosok, jó pár topligás csapat elfogadná őket.

Egyelőre annyira minket nem győztek meg, habár az eredményeiket látva mi vagyunk rossz nyomon. A pontok ugyanis jönnek. A bajnokságban 6-1-0-val második helyen állnak, a BL-ben pedig pontot szereztek a Köbenhavn ellen. Ott mondjuk a győzelem volt inkább az elvárás, de kétgólos hátrányról felállni nagy teljesítmény volt. Kellett hozzá mondjuk Jelert kiállítása. Ezután Boey és Tete két perc alatt egyenlítettek.

A hétvégi bajnokit az Ankaragücü ellen nyerték meg, itt is hátrányban voltak, de Wilfried Zaha egyenlített, majd jött egy öngól.

Hét meccse veretlenek idegenben, viszont olyan erős csapattal, mint a MU nem találkoztak még…

Ketten nem fognak játszani sérülés miatt, Kazimcan Karatas és Hakim Ziyech.

A várható kezdőcsapat:

Muslera – Boey, Sánchez, Bardakci, Angelino – Torreira, Demirbay – Zaha, Mertens, Aktürkoglu – Icardi

Tippelde

Ez a MU ritkán bírja ki, hogy ne kapjon gólt, és van is kiktől félni a másik oldalon. A győzelem azonban elvárás, könnyen lehet, hogy egy pontvesztés esetén megköszönik Erik ten Hag eddigi erőfeszítéseit.

A Galata a BL-ben mindig is nagyon kétarcú csapat volt, ami nem meglepő, a török bajnokságban ilyen minőségű ellenfelekkel nem szoktak találkozni.

Tippjeink a következők:

1.: Manchester United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tippelj a Bajnokok Ligája második fordulójára a FEZbetnél, 12.000 Ft-os Freebetet kaphatsz érte!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső