Real Madrid – Braga: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 07.
2023. november 08. szerda, 21:00 Estadio Santiago Bernabeu
Real Madrid
vs
Braga

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Még két meccs, köztük az egyik legjobb. Gondolok itt arra, hogy a Real Madrid és a Braga két héttel ezelőtti összecsapása igencsak jóra sikeredett. A királyi gárda szurkolói azért aggódhatnak kicsit, mert a hírek szerint Jude Bellingham játéka egyáltalán nem biztos, márpedig idén ő szállítja leginkább a győzelmeket.

Kényelmes helyzetben a madridiak, akár még egy pontvesztés is beleférne valószínűleg, de hazai pályán egy Real Madrid ezt nem engedheti meg magának.

A Braga helyt állt legutóbb, és most is meglepetésre készülnek. Nekik különösen szükségük volna a pontra, mert még van esélyük arra, hogy továbbjussanak. Ellentétben mondjuk az Union Berlinnel…

Az online sportfogadás szakértői nem gondolnak meglepetésre, ők sima hazai sikerrel számolnak. A Vulkanbetnél 1.25 a hazai győzelem, 6.50 a döntetlen, 11.00 a vendégsiker.

Jöjjön a Real Madrid – Braga találkozó!

Real Madrid

Meglehetősen sok önbizalmat szerezhetett a Real Madrid azzal, hogy 1-0-s hátrányból fordítva Barcelonában győzték le ősi riválisukat. De ebből sok nem jött át a hétvégén, amikor a Rayo Vallecano volt az ellenfél. A spanyol gigász hiába szorította be gyakorlatilag az egész meccsen Stole Dimitrievskiéket, a hálóba csak egyszer sikerült betalálni Vinicius Jr.-nak, de azt sem adták meg, mert a gólpasszt adó Joselu lesen volt.

A rengeteg kihagyott helyzet nem bosszulta meg magát, de a döntetlen gyakorlatilag vereséggel ér fel, hiszen a Real Madrid elbukta az első helyet, a Girona megelőzte őket, és a Barca is közelebb ért hozzájuk.

A Bajnokok Ligája viszont eddig a siker terepe volt számukra. Egyik meccsük sem volt tükörsima, ezt azért lássuk be: Az Union Berlint az utolsó pillanatban szerzett góllal győzték le, a Napoli ellen 3-2-re diadalmaskodtak, a Bragát 2-1-re verték.

Jude Bellingham kisebb sérülést szenvedett, és állapotától függetlenül lehet, hogy ezúttal csak a kispadra jelölik őt, mielőtt rásérülne, és hosszabb időre nélkülözni kellene. Brahim Díaz úgyis kevés lehetőséget kap, holott a Milanban alapember volt.

Várhatóan visszatér Rodrygo, és most már tényleg nagyon közel van Arda Güler bemutatkozása, a Rayo ellen már ott volt a kispadon.

Sérült Dani Ceballos, Ferland Mendy, Eder Militao, Thibaut Courtois és Aurelien Tchouaméni.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Carvajal, Rüdiger, Nacho, Alaba – Valverde, Kroos, Camavinga – Brahim – Vinicius Jr., Rodrygo

Egymás elleni meccsek

Nagy fölényben játszott a Real Madrid a portugáliai találkozón, de azért a hazaiaknak is megvoltak a maguk lehetőségei. Egy mintaszerű akció végén Rodrygo szerzett vezetést a blancóknak, majd a második félidőben Jude Bellingham csavart a bal alsóba. Viszont szinte azonnal szépített a Braga Alvaro Djalo révén, így a vége elég izgalmasra sikeredett, a portugálok beszorították a Realt, akik az utolsó percekben védekezésre kényszerültek. Gólt viszont nem sikerült rúgni, a Madrid megőrizte hibátlanságát, a Braga maradt a tabella harmadik helyén.

Előző meccs eredménye
2023.10.24.Bajnokok Ligája
braga
1:2
real madrid
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Braga

Megfogta a Madrid elleni vereség a Bragát, akik ezt követően a bajnokságban és a kupában sem voltak képesek nyerni, előbb a Gil Vicentével, majd a Casa Piával ikszeltek. Aztán minden dühük a Portimonense felé irányult, akiket a hétvégén 6-1-re vertek meg, ezzel is üzenve Rüdigeréknek.

Ezúttal minden összejött, a csapat egy félidő alatt rámolt be féltucat gólt, és hátrányból sikerült a fordítás. Ricardo Horta, Alvaro Djalo és Al Musrati is betalált, de a hős Simon Banza volt, aki 7 perc alatt rúgott mesterhármast.

A bajnoki tabellán a negyedik helyen vannak, lényegében a szokásos forgatókönyvet láthatjuk, a Sporting, a Benfica és a Porto a dobogón, mögöttük közvetlenül a Braga.

A BL-ben egy győzelmük van eddig, az Union Berlint verték, kikaptak a Realtól és a Napolitól.

Sérültjük ezúttal nincs, eltiltottjuk szintén.

A várható kezdőcsapat:

Matheus – Mendes, Fonte, Oliveira, Borja – Zalazar, Al Musrati – Djalo, R. Horta, Bruma – Banza

Tippelde

Mivel a Bragának most már nincs vesztenivalója, neki fog menni a Real Madridnak. Nekik a döntetlen várhatóan nem elég, győzniük kell, és a két héttel ezelőtti mérkőzésből kiindulva van is keresnivalójuk a pályán.

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a Betinia meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső