Real Sociedad – Inter: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 19.
2023. szeptember 20. szerda, 21:00 Reale Arena
Real Sociedad
vs
Inter

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Bemutatkozik a végére a tavalyi szezon ezüstérmese is! Az Inter fekete lóként, számtalan nagycsapatot kiütve a nyeregből jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe, de ott a Manchester Cityvel már nem bírtak. Eredményükre így is büszkék lehetnek, de általában evés közben jön meg az étvágy, Simone Inzaghiék még ennél is többet akarnak majd idén.

Úgyhogy jaj a Real Sociedadnak, akikhez szerdán este utaznak. A baszkok nem túl jól hangoltak, sőt, nekik az eddigi szereplésük inkább csalódást keltő, mintsem jó.

Ennek ellenére nem lehet kijelenteni biztosan azt, hogy az olaszok meg fogják majd nyerni a mérkőzést. Ha láttátok a Real Sociedad hétvégi bajnokiját, azon belül is az első félidőt, akkor tudjátok, hogy mire gondolok.

Az online sportfogadás szakemberei is nehéz meccsre számítanak. A 20bet oldalán 3.10 a spanyolok sikere, 2.40 az olaszoké, 3.20 az iksz.

Következzen a Real Sociedad – Inter mérkőzés!

Real Sociedad

Nem kezdte jól a szezont Imanol Alguacil és a Real Sociedad. Eddig öt meccsből mindössze egyet nyertek meg, igaz, első vereségüket most vasárnap szenvedték el.

Sorozatban három döntetlen után a Granadát egy gólzáporos meccsen 5-3-ra győzték le, vasárnap este pedig a Santiago Bernabeuban 2-1-re kaptak ki. Pedig az előny Ander Barrenetxea révén még náluk volt, Kubo Take mesteri beadását kotorta be a szélső, sőt a japán csodagyerek nem sokkal később rúgott egy második gólt is, de azt les miatt elvették.

A Real Madrid szépen lassan átvette az irányítást és már az első félidőben egyenlíthettek volna több ízben is. De Remiro és a védelem (néhány hibától eltekintve) állta a sarat.

A fordulás után negyedóra alatt fordított a hazai csapat, és a Sociedad nem tudott a helyzettel semmit sem kezdeni.

Alguacil kerete sok helyen változott meg, de igazán csak egy játékos miatt szomorkodhatnak. Ő pedig David Silva, aki a felkészülés során szenvedett térdszalagszakadást, ami miatt úgy döntött, inkább visszavonul. A felépülés hosszú időt vett volna igénybe, ő pedig már 37 esztendős.

A csapat új vezére Kubo Takefusa lehet, aki a Real ellen is remekelt, és lényegében minden támadásban benne volt, ami a pályán zajlott. Mikel Oyarzabal is visszatért, akire szintén lehet számítani, és ott van még Brais Méndez vagy épp Arsen Zakharyan.

Martin Merquelanz továbbra is a felépülésén dolgozik, André Silva, a nyári érkező megint csak sérült, míg Carlos Fernández még tavaly a Roma elleni EL-meccsen kapott piros lapot, ami miatt most nem lehet pályán.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Traoré, Le Normand, Zubeldia, Tierney – Merino, Zubimendi, Méndez – Kubo, Oyarzabal, Barrenetxea

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Inter

A Bajnokok Ligája ezüstérmesét eddig nem láttuk sokszor a pályán, viszont amikor igen, akkor meggyőzően játszottak. Minket legalább is sikerült meggyőzniük. Különösen a múlt hét végén…

De mielőtt kifejteném, beszéljünk az előtte levő három találkozóról: A Monza ellen kezdett az Inter, 2-0-ra győztek, aztán megverték 2-0-ra a Cagliarit is. Az első vérengzést ezután rendezték meg, a Fiorentina elleni 4-0 már tényleg egy olyan eredmény, ami után nem lehet elégedetlen szurkoló a csapatnál. Ha mégis volt, akkor ő is eltűnt szombaton, amikor az Inter 5-1-re verte meg a városi riválist, az AC Milant.

Marcus Thuram zseniális gólt szerzett, mellette még Henrikh Mkhitaryan duplázott, és betalált Hakan Calhanoglu és Davide Frattesi. A Sassuolotól érkezett középpályás teljesítményével lassan kivívja a kezdőben való szereplést…

Remek kerete van Inzaghinak, megint sikerült relatíve olcsón jó játékosokat szerezni, erősíteni, mélyíteni a keretet, ami megint egy nagy BL-menetelést eredményezhetne a gárda számára.

Sérült nincs, eltiltott nincs, úgyhogy van lehetőség kis rotációra is.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Pavard, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Tippelde

Az egyik csapat nem kezdett jól, a másik igen. Az egyiknek nagy tapasztalata van a BL-ben, a másiknak nincs. Az egyiknél vannak sérültek, a másiknál nincsenek. Az egyik győzött a hétvégén, a másik kikapott.

Nagyon le lehet egyszerűsíteni a dolgokat, ha akarjuk, de igazából minden tény valóban amellett, hogy az Inter megnyeri ezt a mérkőzést. Lehet, nem lesz annyira látványos, de remek formában vannak, és képesek lesznek térdre kényszeríteni a baszkokat.

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

A Campobet játékán 15.000 Ft-os freebetet nyerhetsz most, ha a Bajnokok Ligájára fogadsz.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső