Tottenham – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 11.
2022. október 12. szerda, 21:00 Tottenham Hotspur Stadium
Tottenham
vs
Eintracht Frankfurt

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az előző tippben említettem, hogy elég sok kérdés van a D csoportban, melynek része még a Tottenham és az Eintracht Frankfurt is. A két csapat most egymás ellen igyekszik javítani a helyezésén, ha nyernek, akár még az első helyre is ugorhatnak.

A Tottenham az első forduló óta nyeretlen, és igazából akkor sem győztek meg bennünket arról, hogy ők lennének a négyes legjobb csapata. Márpedig a fogadóirodák azt mondták, és józan paraszti ésszel mi is így gondoltuk. Most már nem feltétlenül vagyunk erről meggyőződve.

A múltheti iksz után elbizonytalanodtunk abban is, hogy egyáltalán az angolok továbbjutnak ebből a csoportból, de most ezt a gondolatot kiűzhetik a fejünkből, amennyiben legyőzik a Frankfurtot.

Akik meg két kör óta veretlenek, és ezzel továbbra is megvan az esélyük a továbbjutásra. Pedig az első forduló után – amikor nagyon simán kaptak ki a Sportingtól – nem gondoltam volna, hogy számolni kell velük.

Az odavágónál csak jobb meccset játszhatnak a felek, nemsokára elolvashatjátok a rövid összefoglalónkat a Frankfurt és a Tottenham előző heti kínszenvedéséről. Vagy lehet, hogy ők nem úgy élték meg, de a szurkolók biztosan.

A bukmékerek szerint is itt az ideje, hogy a Spurs visszatérjen a győzelem útjára: A hazai győzelem 1.50-en fut, a döntetlen 4.50-en, míg a vendégek sikerére több mint 6-szoros pénzt fizetnének a fogadóirodák.

Következzen a Tottenham – Eintracht Frankfurt találkozó!

Összefoglalóval minden valószínűség szerint majd a hétvégén találkozhattok, a hét hátralévő részében egy kicsit a VB-vel szeretnénk foglalkozni, no meg persze a hétvégi bajnoki találkozókkal. Elég sok jó meccs lesz…

Az előző héten történt

Rengeteg gól született a múltheti, harmadik fordulóban, de ehhez egyedül az Eintracht Frankfurt – Tottenham meccsen nem tettek hozzá a játékosok. Ez volt a nap legnagyobb győzelme – nekünk -, ugyanis jól tippeltük meg a döntetlen eredményt.

Nagy helyzetek nem voltak a találkozón, iram viszont igen, legalábbis egy darabig erre nem lehetett panasz. Sem a hazaiak, sem a vendégek nem voltak képesek eltalálni a kaput, összesen 23 próbálkozást láthattunk, abból csak 3-szor kellett a kapusoknak közbeavatkoznia.

A 6. percben Emerson Royal léphetett ki egy hosszú indítással, ám a nagy erővel meglőtt labda méterekkel szállt fölé.

Öt perccel később Szon jó beadását hárman is kapuba segíthették volna, de valahogy mindenki előtt elszállt a játékszer.

Tovább próbálkozott a vendégcsapat, a 28. percben Harry Kane-t még szabálytalanul sem tudták megállítani, lefordult védőjéről, majd 18 méterről kapura lőtt. Nem sokkal mellé.

A 39. percben volt az utolsó komolyabb lehetőség, ami sokat elárul a meccsről. Ezt Szon Hung-min hagyta ki, 15 méterről csavart nem sokkal a kapu mellé.

A Frankfurt megtette a kötelességét, egy pontnál többre szerintem ők sem számítottak, a Tottenham zsinórban második mérkőzését nem tudta megnyerni.

Tottenham

Egy ideig azt gondoltam, a Tottenham a csoportját csont nélkül fogja megnyerni, ám úgy tűnik féltávnál, hogy tévedtem. Első meccsükön még egy félidőnyi emberhátrány ellenére is alig tudták bedarálni az Olympique Marseille-t, aztán gyenge játékkal kaptak ki Lisszabonban, hogy aztán egy hasonlóan gyenge játékkal ikszeljenek Frankfurtban.

A második körben két meccsüket is otthon játsszák, így itt az esély, hogy legalább a továbbjutás részt elérjék, ha már a „csont nélkül” nem jön össze.

A Tottenham az angol bajnokságban előkelő helyen áll, az Arsenal elleni vereség után pedig rangadót tudtak nyerni a hétvégén, a Brighton együttesét idegenben győzték le 1-0-ra. A győztes gólt Harry Kane szerezte, akit egyébként később le kellett cserélni sérülés miatt. Nem kapott komolyat, de jobbnak látták, ha lejön a pályáról. Így is kérdéses, hogy tud-e játszani szerdán.

Pedig ez egy nagyon fontos meccs, és a Frankfurt egyébként egy verhető ellenfél lenne, de az előző két találkozóhoz képest sokkal többet kell teljesítenie a sarkantyúsoknak.

Antonio Conte együttesében nincs sok sérült, két peremember mellett egy kulcsjátékos nem szerepelhet. Japhet Tanganga és Lucas Moura egyértelműen kiszorultak a kezdőből, viszont Dejan Kulusevskire szükség volna, még akkor is, ha Richarlison ott van.

Harry Kane-ről már esett szó, minden bizonnyal a brazil helyettesítené őt ékként, ha nem tudna játszani. Mondjuk akkor meg az lenne a kérdés, ki támogatná a csatárt Szon mellett…

A Brighton ellen valóban 3-5-2-ben léptek fel a jól megszokott 3-4-2-1 helyett, most azonban visszaállhat a régi felállás. Emerson Royal helye nem biztos, hiszen Matt Doherty egész jól játszott a Brighton ellen, a másik szélen Ryan Sessegnon és Ivan Perisic harcol a kezdőért.

A középpálya és a védelem nagyjából adott, ott nem nagyon van kérdés.

A Spursnek már a kezdetektől támadólag kell fellépni, mert a Frankfurt képes jól ölni a focit, és egy ponttal is sokat érnének a továbbjutás szempontjából.

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Romero, Dier, Lenglet – Emerson Royal, Höjbjerg, Bentancur, Perisic – Richarlison, Szon – Kane

Előző meccs eredménye
2022.10.04.Bajnokok Ligája
eintracht frankfurt
0:0
tottenham
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt

Változatos játékot mutatott be eddig a Frankfurt együttese, amely négy pontot gyűjtött be az eddigi három forduló alatt. Oliver Glasner együttese először simán kapott ki a Sportingtól, majd meglepetésre megverték idegenben a Marseille-t, végül hazai pályán egy pontot szereztek a Tottenhammel szemben. Megvan az esélyük a továbbjutásra, de ahhoz bravúrra lesz szükség.

A Tottenham ellen nem ők számítanak esélyesnek, és ehhez még az is hozzáadódik, hogy a hétvégén a sereghajtó, még nyeretlen Bochum otthonában 3-0-ra kaptak ki. Nem láttuk mi sem jönni ezt, annyival tisztában voltunk, hogy akadnak sérültek és hiányzók a csapatban, no de a Bochum eddig abszolút gyengén játszott. Talán túlzottan lebecsülték őket Borréék.

Azon a meccsen Randal Kolo Muani nem szerepelhetett eltiltás miatt, a helyén Rafael Borre játszott, akinek a frankfurti szerződés egyre inkább úgy tűnik, hogy baklövés volt. Vagy a Frankfurtnak Borre leigazolása? Nézőpont kérdése…

Három sérültje van a csapatnak még mindig, Almamy Touré mellett Aurélio Buta és Jérome Onguéné.

Ansgar Knauff teljesen átszokott a baloldalra, ezzel kiszorítva Lenzet és Pellegrinit is a kezdőből, a jobboldalon Kristijan Jakic játszik egy ideje, és ebben nem váunk változást. A középpályán és a védelemben sem várható meglepets, elöl pedig az a kérdés, hogy Lindström és Kolo Muani mellett Kamada Daichi vagy Mario Götze játszik majd?

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Hasebe, Ndicka – Jakic, Rode, Sow, Knauff – Lindström, Kamada – Kolo Muani

Tippelde

A Spurs eddig otthon nyújtott elfogadható teljesítményt, és a Frankfurt az a csapat, akiket le lehet győzni, sőt le is kell győzni. A németek elég hektikusak, a Tottenham szintén nem teljesen… kiegyensúlyozott. De azt hiszem, itt nem lehet kérdés.

Olyan hazai győzelmet várunk, amelyen csak és kizárólag az angolok találnak a hálóba.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső