Real Betis – AS Roma: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 12.
Real Betis
Teljesítmény:
D N V N N
  • Benito Villamarín
  • Október 13. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mi a fene volt tegnap a Bajnokok Ligájában? Az összefoglaló majd szombaton, ha lemaradtatok volna, elmondanám, hogy olyan eredmények születtek több helyen is, amire egyáltalán nem lehetett számítani, és gyakorlatilag az első nagy kiesőnk is megvan… Majd szombaton kifejtem.

De most az Európa-ligáról lesz szó, nyolc mérkőzést néztünk ki, terveink szerint mindegyiket meg is tudjuk nektek mutatni, mármint a véleményünket ezekről a találkozókról. Az Európa-ligát abból a szempontból nem szeretem, hogy több a meglepetés, mivel több csapatnak is derogál itt lenni, általában ők azok, akik lemaradtak a BL-ről valamilyen úton-módon, és az EL már annyira nem vonzza őket.

Néha – mindig – találunk egy meglepetéscsapatot, amely a papírformát sutba vágva halad előre, és mindig van olyan, akitől sokat várunk, de képtelen a minimális elvárásokat is teljesíteni. Szóval az egész egy nagy összevisszaság, ennek ellenére a múltheti meccsek viszonylag jól alakultak. Volt persze meglepetés, mert miért is ne lett volna?! A legnagyobb talán az volt, hogy az eddig hibátlan Fradi nagyon csúnyán elvérzett Belgrádban, mi pedig egyáltalán nem ilyen meccset vártunk.

Foglalkozzunk a mostani héttel, mert lesz miről beszélni. A múlt héten is szó volt a Roma és a Real Betis mérkőzéséről, és most a visszavágót sem fogjuk kihagyni. A csoport rangadójáról beszélünk, bár a Roma csak a harmadik helyen áll, tehát jelen állás szerint várna rájuk az EKL, melynek ők a címvédői, ismerős terepre érkeznének. A cél azonban nem ez, hanem az, hogy továbbjussanak a csoportból.

A Betis hibátlan, minden valószínűség szerint tőlük már nem lehet elvenni a csoportelsőséget, de a vendégek még a második helyre hajtanak.

A bukmékerek úgy gondolják, hogy az olasz fővárosban győzedelmeskedő sevillaiak hazai pályán is nyerhetnek, bár a szorzók között alig van különbség. 2.50 a hazaiakra, 2.70 a vendégekre, a döntetlenre 3.40.

Jöjjön a Real Betis – AS Roma találkozó!

Az előző héten történt

Olyan részletes összefoglalót, mint a BL-ben nem fogunk tudni nyújtani, azonban a legfontosabb eseményekről szerettünk volna beszélni.

A Roma egy meglepetésvereség és egy tükörsima győzelem után fogadta az addig hibátlan Real Betist. Mi mindössze annyit mondtunk, hogy két és fél gólnál több esik majd a találkozón. Ami bejött, bár az utolsó pillanatokig nem lehettünk biztosak benne.

A Betis kezdett jobban, rögtön a meccs elején, 13 perc elteltével megszerezhették volna a vezetést, Nabil Fekir szép cselek után lőhetett kapura, Rui Patricio nem tudott volna védeni, ám a kapufa segített a rómaiakon.

A következő jelenet a 32. percből jött, egy jobboldali római szöglet után Aitor Ruibal kezét érintette a labda, amit a bíró elsőre nem vett észre, de a VAR segítségével megállapította, hogy ténylegesen szabálytalanság történt, és tizenegyest ítélt a hazaiaknak. A labda mögé Paulo Dybala állt, aki nem is hibázott.

Az olaszok öröme nem tartott sokáig, a 40. percben a Fekirt váltó Luiz Henrique lekészítését Guido Rodriguez bombázta a kapuba távolról. Hatalmas erő volt a labdában, Patricio nem védhette…

Még mindig az első félidőben jártunk, a lefújás előtti percekben felpörögtek az események, Paulo Dybala majdnem akcióból is betalált, de a felsőléc kifogott rajta.

A második félidő nem tartogatott sok helyzetet, az 51. percben Bryan Cristante tiszta helyzetben bombázott öt méterről Bravo kapusba, aztán a 87. percben a másik oldalon Luiz Henrique gyönyörű fejese hullott be Rui Patricio feje felett, így – talán igazságtalanul – a spanyolok nyerték meg a mérkőzést.

Real Betis

Van ok most büszkének lenni Sevillában, no nem a Ramón Sánchez Pizjuán, hanem a Benito Villamarin környékén. A sevillai zöld-fehérek Manuel Pellegrini irányítása alatt hatalmas fejlődésen mentek keresztül, gyengécske középcsapatból váltka valóságos tényezővé a spanyol futballban. És Európában is! A Betis az Európa-ligában mindhárom mérkőzését megnyerte. Könnyen jutottak túl a HJK csapatán idegenben, aztán következett egy gólgazdag, és izgalmaktól abszolút nem mentes találkozó a bolgár Ludogoretsszel, végül pedig az AS Roma elleni találkozó, amiről fentebb olvashattatok.

A továbbjutás szinte biztos, a negyedik fordulóban pedig be is biztosíthatják ezt Willian Joséék.

A hétvégén a Real Betis csapata idegenben lépett pályára a La Ligában, a Real Valladolid elleni mérkőzést azonban – meglepetésre – nem tudták megnyerni. Az újonc védelmét nem tudták áttörni, azonban a lila-fehérek sem vették be a sevillai kaput, így egy pont jutott a hazaiaknak és a vendégeknek is. Teszem hozzá, nagy szó, hogy egy pontot tudtak szerezni, hiszen Germán Pezzellát az első félidő közepén kiállították, körülbelül egy teljes órát kellett emberhátrányban játszania a csapatnak.

Ezzel a döntetlennel a hátrébb csúsztak a bajnokságban, most csak az 5. helyen állnak, azonban a mérlegüket látva nem aggódnék, ha Betis-drukker lennék…

Már csak azért is várhatják nyugodtan az összecsapást, mivel ők állnak jobban, hazai mérlegük pedig idén egyelőre hibátlan. Öt meccset játszottak saját közönség előtt, mind az ötöt megnyerték, és ez idő alatt összesen három gólt kaptak.

A keret majdnem teljes, Martin Montoya és Loren Morón azért nem játszhat, mert nem lettek nevezve, míg Juanmi hosszabb időre kidőlt, bokaszalag-szakadást szenvedett.

A 41 éves Joaquinban még mindig van erő, a bajnokságban már szinte alig játszik, azonban az EL-ben folyamatosan kezdő, most is az lesz, ahogy kijár már egy kezdési lehetőség Luiz Henrique-nek is, aki a Ludogorets után a Romának is gólt szerzett.

A várható kezdőcsapat:

Bravo – Ruibal, Pezzella, Luiz Felipe, Miranda – Rodriguez, Guardado – Luiz Henrique, Canales, Joaquin – Willian José

Előző meccs eredménye
2022.10.06.Európa-liga
roma
1:2
real betis
Európa-liga
2021.08.07.Barátságos Mérkőzés
real betis
5:2
roma
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

Az EKL megnyerése után úgy tűnik, a Romának az EL már nagy falat lesz. Persze, tavaly a harmadik számú kupában is voltak mélypontok, de ezúttal még a csoportból való továbbjutás is nehézséget okozhat José Mourinho együttesének. Az első fordulóban a Ludogorets otthonában szenvedtek vereséget, majd következett két hazai meccs, előbb a HJK-t verték magabiztosan, bár ehhez kellett egy finnek által összehozott kiállítás is, aztán a Betistől kaptak ki.

A Romát most úgy tűnik, még az ág is húzza, rengeteg sérültjük van, akiknek egy jó része a kezdőben kapna helyet, ha egészséges volna. Akkora a gond, hogy elfogyott a jobbszélsőjük, Rick Karsdorp után Zeki Celik is kiesett, így minden bizonnyal Leonardo Spinazzolának kell átjönnie ide.

Szintén nem játszhat Gini Wijnaldum, aki minimum félévre esett ki, illetve Paulo Dybala sem bevethető, ő fura körülmények között sérült meg, és jelen állás szerint a Világbajnokságon sem lehet ott.

Van még két hiányzó, Ebrima Darboe, valamint Nicoló Zaniolo, előbbi sérült, utóbbi eltiltott.

A Roma a hétvégén egy Lecce elleni győzelemmel próbálta feledtetni a csütörtöki vereséget, 2-1-re győzték le az újoncot úgy, hogy Chris Smalling góljával az övék volt a vezetés, majd emberelőnyben is kaptak egy gólt, végül Dybala tizenegyese döntött, amibe az argentin belesérült…

Formát tekintve látható, hogy vannak problémák, főleg idegenben, ahol az utolsó öt meccsükből csak egyet, a Salernitana ellenit tudták megnyerni.

A megismert kezdőtől tehát el fog térni a Special One, méghozzá kényszerűségből.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Smalling, Mancini, Ibanez – Spinazzola, Crystante, Pellegrini, Vina – Abraham, Belotti, El Shaarawy

Tippelde

Igazából minden adott a hazai győzelemhez. A Betis otthon jó, a forma kitűnő, a keret majdnem teljes, ezzel szemben a rómaiaknál bőven akadnak problémák. Fontos játékosok hiányoznak, és alig tudtak meccset nyerni az utóbbi időben idegenben.

Meg is tesszük most a hazaiakat, mert nem látunk semmi jelet arra, hogy az AS Roma valahogy pontot szerezhetne.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.61 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.66 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső