Zalgiris – Ferencváros: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 július 26.
2021. július 27. kedd, 19:00 LFF stadionas
Zalgiris
vs
Ferencváros

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A keddi utolsó tipp magyar vonatkozású, holnap este 19:00-tól lép pályára Litvániában a Ferencváros. Kétgólos előnnyel utaznak Peter Stögerék, ez a mérkőzés nagyon hasonló lesz a Nicosia és a Zagreb összecsapásához. Mármint, a jelek szerint. Biztosra nem mehetünk, ez a Fradi látványosan éhes a sikerre, meg is erősödtek a két új igazolásnak köszönhetően, ám az eszük – részben – már a harmadik körön, és a cseh bajnokon, a Slavia Prahán járhat. Épp ezért kell figyelni.

Mondjuk az első meccs alapján – meg a két első körös meccsük alapján – ez a litván együttes egyáltalán nem tűnik acélosnak, de ezt mondtuk a lett RFS-re is, aztán tudjuk, mi lett a vége a Puskás elleni meccsnek.

Oda kell figyelni, az elején vágni egy gólt, aztán akkor már meg lehet nyugodni.

A Fradit tartják a favoritnak, ami azért nem meglepő. Stöger tapasztalt edző, bizonyára tudja, hogyan kell motiválni a játékosokat úgy, hogy fél lábbal már a harmadik körben vannak.

Nem aggódunk. Következzen a Zalgiris – Ferencváros mérkőzés beharangozója.

Mi történt az első mérkőzésen?

Röviden, dióhéjban foglaljuk össze, hogy a Ferencváros – Zalgiris találkozó hogyan alakult.

Ferencváros – Zalgiris: 2-0

G.: Uzuni, Tokmac

A meccsen a csapatok az alábbi összeállításban léptek pályára:

Ferencváros:

Dibusz – Wingo, Blazic, S. Mmaee, Civic – Haratin, Somália – Zubkov, Tokmac, Uzuni – R. Mmaee

Zalgiris:

Gertmonas – Mikoliunas, Ljubisavljevic, Tatomirovic, Bopesu – Onazi, Gamakov, Vebickas – Kyeremeh, Tadic, Videmont

A Fradiban ismételten egy magyar kapott csak lehetőséget, Dibusz Dénesen kívül csak légiósok alkották a zöld-fehérek kezdőjét. A stadionban levő drukkerek mindegyike egy könnyű győzelemben bízott, a Zalgiris alig-alig jutott túl elsőkörös ellenfelén.

Tíz perc telt el a meccsből, amikor először felhördült a Groupama Aréna közönsége. Miha Blazic magas labdával indította Myrto Uzunit, az albán válogatott mellre vette a játékszert, majd belsővel lőtt kapura. A felsőléc segítette ki a litvánokat.

A következő lehetőség is a Fradié volt, Ryan Mmaee szerzett labdát a saját térfelén, két védőt lerázott, szabályosan átpasszírozta magát rajtuk, kirakta a szélre az érkező Zubkovnak, aki viszont gyengén fejezte be az akciót, Gertmonas kezébe gurította a labdát.

A 25. percben megint Ryan Mmaee volt az előkészítő, parádés csel után ugratta ki a leshatáron mozgó Myrto Uzunit, aki határozottan lőtt a hálóba. Megérdemelt vezetés.

A félidő végére még három hazai helyzet jutott, Zubkov passzáról a társak maradtak le, Eldar Civic bólintását meg Gertmonas tolta ki szögletre.

Az utolsó helyzetük pedig gólt eredményezett. Igor Haratin a középkörben vette el a litván ellenfelétől a labdát, Nguen Tokmac pedig megindult Gertmonas felé. A védők csak hátráltak, így a norvég lőtt, 2-0.

Bánhatja a Fradi, hogy nem döntötte el végérvényesen az első meccsen a párharcot, mert lehetőség lett volna rá. Egy óra telt el a meccsből, amikor Tokmac beadását nagy helyzetben fejelte fölé Ryan Mmaee, később Eldar Civic szólója végén az utolsó pillanatban blokkoltak a védők.

Franck Boli is feliratkozhatott volna a gólszerzők listájára, de nagy helyzetben nem találta el kobakjával a kaput.

A lezárás happy end is lehetett volna – bár így sem lehetnek elégedetlenek a fradisták -, mert Ljubisavljevic kezezése miatt büntetőt kapott a Ferencváros. Myrto Uzuni a bal sarkot nézte ki, de Gertmonas olvasott a gondolataiban, és kiütötte a labdát, maradt a 2-0-s eredmény.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mi várható a visszavágón?

Szívem szerint azt mondanám, hogy Fradi győzelem, és reménykedem is benne. A játékosok még mindig szeretnének bizonyítani az új mesternek, az új játékosok közül Zachariassen jól mozgott, és most talán láthatjuk Loncart is akcióban.

Említettük fent, hogy nagyon hasonló mérkőzésre számítunk, mint a Nicosia – Dinamo Zagreb, és nem is tágítunk ettől a véleményünktől. A Fradinak már gondolnia kell a Slaviára is, épp emiatt nem adnak majd ki magukból mindent. Az ellenfél játékát látva, nem is lesz erre szükség…

Vladimir Cheburin vezetőedző természetesen azt mondja, hogy van még 90 percük megfordítani a párharc állását, és talán az a normális, ha ezt el is hiszi. Mert, ha ő nem hisz a továbbjutásban, akkor kicsoda?

Jöjjenek a tippjeink!

Szerintünk van bőven esély arra, hogy a Fradi győzelemmel távozik majd Litvániából. Mi nem látjuk a Zalgirisban a lehetőséget, hogy meg tudják szorongatni a magyar bajnokot. És ebben az égegyadta világon semmi elfogultság nincs.

Az azonban világosnak tűnik, hogy nem egy közönségszórakoztató meccset fogunk látni. Abban az esetben lehet ebből egy gólzáporos Fradi győzelem, ha korán betalálnak Tokmacék.

Egyéb esetben lassan fog csordogálni a meccs, a zöld-fehérek átadják majd a lehetőséget és a területet, hadd támadjanak, hadd fáradjanak csak a litvánok, ők meg majd lecsapnak, ha az ellenfél figyelmét elvonja a góléhség.

Szóval, mi nem bízunk a sok gólban, nem bízunk a Zalgirisban, bízunk viszont a Ferencvárosban. A legjobb odds arra van, hogy 2,5 gól alatt lesz a találkozó (2,05), köhogy csak az egyik csapat szerez gólt (2,00), majd a Fradi győzelme jön (1,85 körül).

Ebből az látszik, hogy most a fogadóirodákkal szembe megyünk. De tudjátok, az, hogy az odds alacsony, nem mindig jelenti azt, hogy nyerni is fogunk. Néha szükség van arra, hogy árral szemben ússzunk…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső