Átigazolási Hírek és Pletykák: Bundesliga – 2023.06.12.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 12.

Anglia után a német bajnokság következik. A Bayern München és a Borussia Dortmund drámáját követően nem állt meg az élet, és jó néhány igazolást már be is jelentettek a csapatok. A tények után ismét fantáziálgatásba kezdünk, megnézzük, hogy Németország legjobb csapatai körül milyen pletykák vannak.

A Bundesliga igazolásai

Ahogy az előző cikkben, úgy most is a tényekkel kezdünk. Lesz pár, hiába járunk még az út elején, a németek sem ülnek a babérjaikon.

A címvédő Bayern München eddig egyetlen igazolást jelentett be, igaz, már hónapokkal ezelőtt lehetett tudni, hogy újabb játékost csábítottak el Lipcséből. Konrad Laimer Marco Rose egyik kedvenc középpályása volt, mivel a szerződése le fog járni, így ingyen csatlakozik a Bayern Münchenhez.

A Lipcse megint feltankolt a Salzburgból, ahogy az lenni szokott. Már bejelentették Benjamin Sesko és Nicolas Seiwald csatlakozását, mindkettejükért 20-20 millió euró környékén fizettek.

A bajnoki ezüstérmes, a Borussia Dortmund elveszítette legnagyobb értékét, Jude Bellingham százmillió euró fejében írt alá a Real Madridhoz. Raphael Guerreiro távozik, viszont az utód már megvan, Ramy Bensebainit szerződtették a Mönchengladbachtól.

Schäfer András csapata végleg megszerezte az idén kölcsönben náluk játszó Diogo Leitét, az Eintracht Frankfurt pedig egy kész hadsereget toborzott már: Ansgar Knauff, William Pacho, Hugo Larsson, Philipp Max, Omar Marmoush és Junior Dina Ebimbe is csatlakozott, miközben már biztosan lehet tudni, távozik Evan Ndicka, Kamada Daichi és Almamy Touré.

Sallai Rolandék megváltak első számú kapusuktól, Mark Flekkentől (Brentford), Xabi Alonso pedig a védelem széleit erősítette meg eddig, Arthur és Alex Grimaldo csatlakoztak.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Bundesliga pletykái

Nagyon úgy néz ki, hogy Raphael Guerreiro a Bayern München játékosa lesz, egyre több hír szól erről. Ráfér a széleken az erősítés a müncheniekre, hiszen várhatóan Pavard, Cancelo és/vagy Davies is távozik.

Pletykálják még Sofyan Amrabat érkezését, ő a B-terv, ha Declan Rice megszerzése meghiúsul.

Közben egyre biztosabb, hogy Sadio Mané lelép, akinek nem igazán jött be a németországi kitérő.

Dortmundban meg kell találni Bellingham utódját, Marco Rose két játékost nézett ki az angol pótlására. Egyikük Naby Keita, aki azért lenne jó döntés, mert ingyenesen szerződtethető, a másik pedig az Ajax játékosa, Edson Álvarez, érte mélyen zsebbe kellene nyúlni.

Folytassuk a Lipcsével, hiszen ma is felröppentek új pletykák. Szinte biztos, hogy a Lens gólvágója, Lois Openda a klub kötelékeiben folytatja, ma pedig Fabio Carvalho neve merült fel, aki sokkal több játéklehetőségre vágyik.

A Leverkusennél téma Jeremie Frimpong eladása, akiért 40 millió eurót kérnének Alonsoék. Ezt sokallja a Manchester United, de lehet, hogy végül belemennek az üzletbe. Mellette friss hír, hogy Exequiel Palacios viszont semmi pénzért nem eladó.

Mivel Karim Bellarabi már távozott, így egy középpályás várhatóan érkezni fog. Xabi Alonso szeretné, hogy ez a középpályás Granit Xhaka legyen, akinek a rutinja nagy segítséget nyújthat a csapat céljainak elérésében.

Vannak pletykák a távozókkal kapcsolatban is: Moussa Diabyt az Arsenal, Florian Wirtzet a Newcastle, Edmond Tapsobát a Tottenham szeretné megszerezni.

Jövő héten egy újabb hírcsokorral érkezünk!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső